Sunscreen , daudz kur , ja kur nevar uzreiz skrien klāt un nes iekšā ratus , bet man ir savas favorīt vietas , Stabu/admiņu stūrī 2 dollāri, porcijas milzīgas cenas zemas ( gadījumā, ja zini citu līdzīgu vietu ar lidzigu cenas un kvalitātes attiecību , padalies )
visas čili picas, visgaršīgākie suši Rīgā ir yolo uz visvalža ielas , ideāla spāņu virtuve ar īstu spāni, kurš tev palīdzēs ienest ratus , tikai pasaki barmenei ka esi ar ratiem un neattiektos no palīdzības, tapu bārs Madride , kr. Valdemāra 61, ieeja no hanzas ielas . Bety page uz matīsa ielas nedaudz aiz čaka, pretī klondaikai.
Nu tās ir manas iecienītās vietas ... Kur es neieteiktu iet ar ratiem ir Vīna Studija, tur nav kur normāli viņus nolikt un personālam šķiet ,ka rati ir kaut kāds apgrūtinājums, bet var būt man tikai tā likās.
Vasarā bija forši ar terasēm tagad jau kādu laiku neesmu ar meitu tālāk par 2$ tikusi :D
Manis nosauktajas vietās nav partinamo galdu vai milzīgi plašu wc telpu ar to gan ir jarēķinās, bet apmeklējot vietas šī galīgi nav mana prasība nr.1 :)