Es nesaprotu tās čīkstētājas, tāpat kā nesaprotu - viņas mani uzjautrina vai kaitina :D :D :D Reāli šķiet, ka te labs bariņš nekā nedarītāju novācies, kas gaida, kad nu valsts visu izdarīs viņu vietā. Fui! Protams, ar vidusskolas izglītību nevar gribēt labu amatu un atalgojumu - kaut kas ir arī jāiegulda savā attīstībā, bet domāju, ka tas uz jums, cirka karuseli, neattiecas. :)
Dille --> kāpēc pēc bērna dzimšanas jāstrādā par 320 euro mēnesī? Nekur likumos nav rakstīts, ka, piedzimstot bēram, alga tiek atņemta jebšu kaut kā tā.
Kā jau te meitenes minēja, ir jāskatās, kāda ir tava un vīra specialitāte, turklāt, ja esi pašnodarbinātā, un vari strādāt no jebkuras vietas Eiropā, tad kāda starpība - strādā LV vai citur?
Pilnībā piekrītu wee viedoklim, ka "Nu ja uzskati sevi par sūdu pret tevi tā arī attieksies . Un nav 3k neiespējami , tikai ir jāiet un jādara neviens uz paplātes neko nenesīs būs pašam jādomā."
Katrā ziņā, manuprāt, situācija nav tik slikta kā te dažs labs "kauc". Es šeit LV dzīvoju labāk, nekā citi UK vai vēl kaut kur.