Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iespējas atgriezties Latvijā

Reitings 14
Reģ: 19.06.2013
Kā vērtējat situāciju šobrīd Latvijā?
Ļoti gribu atgriezties Latvijā. Jau vairākus gadus dzīvoju ārzemēs. Ierados studiju dēļ, bet sāku strādāt un tā arī te aizkavējos. Esmu daudz ko šeit panākusi, pieradusi arī pie labas, stabilas algas, bet tomēr sirdi ilgojos pēc Latvijas. Drīz mūsu ģimenē ienāks bērniņš, tieši stāvoklī esot izjūtu lielas ilgas pēc "mājās". Gribas, lai bērns runā latviski, lai spēlējas tur, kur spēlējos es...
Kā domājat - ir vērts atgriezties šobrīd Latvijā, meklēt darbu un sākt tur dzīvi atkal no jauna?
13.11.2014 23:01 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Slinkie pabalstu tīkotāji, nebrauciet šeit atpakaļ. Jūs radīsiet tikpat slinkas un uz sociālā budžeta parazitējošas atvases. Spawnojaties kaut kur citur ;)
15.11.2014 16:25 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Jaina, tu vispaar esi stulba??? Kadi pabalsti??? Par kadiem pabalstiem tiesi Tu runaa??? Lai normali dzivotu uz pabalstiem nenodzivosi!! Man protams nekad nav bijis sakars ar nevienu pabalstu, bet esmu dzirdejusi, ka nekas dizhs tur nav!!!

Tev liekas, ka arzemes visi dod pa labi pa kreisi iebraucejiem pabalstus???? Beidz sapnot!
15.11.2014 16:31 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Story, te esot mazi pabalsti, tāpēc nebraukšot atpakaļ. Par ko tas liecina? Izlasi kārtīgi diskusiju ;)
15.11.2014 16:38 |

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu par kādiem pabalstiem jūs domājat? Es dzīvoju UK un man tūlīt būs bēbis. Vienīgais "pabalsts" ko es saņemu ir mana dekrēta nauda ko esmu nopelnījusi šeit strādājot. Kad bēbis piedzims saņemšu bērnu naudu 80 £ mēnesī un tas arī viss.
Katru gadu valdība pieņem ar vien jaunus likumus un ierobežojumus lai iebraucējiem būtu arvien grūtāk saņemt pabalstus.
15.11.2014 16:42 |

Reitings 6040
Es nezinu par kādiem pabalstiem jūs domājat? Es dzīvoju UK un man tūlīt būs bēbis. Vienīgais "pabalsts" ko es saņemu ir mana dekrēta nauda ko esmu nopelnījusi šeit strādājot. Kad bēbis piedzims saņemšu bērnu naudu 80 £ mēnesī un tas arī viss.
Katru gadu valdība pieņem ar vien jaunus likumus un ierobežojumus lai iebraucējiem būtu arvien grūtāk saņemt pabalstus.

Jaina, izlasi K komentaaru, negribas atkartoties.

Un tagad tieshi kaa var izdzivot gimene ar 80£ menesi?????

Pabalsti diskusija tika mineti kaa nevis kaa nauda par ko dzivot un neko nedarit, bet kaa variants, lai iztiktu sakuma....
15.11.2014 16:44 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012

un pareizi dara, vispār nesaprotu, angļi laikam saspiedušies, saubrauc no visām malām un maksā visiem pabalstus. Es zinu ļoti daudzas ģimenes, kas tikai aizbraukuši dēļ angļu pabalstiem bērniem, un uz neko citu nemaz necer un neko citu nemaz nedar, kā sēž mājās, labākajā gadījumā vīrs strādā. Manuprāt, angļiem vajadzētu vispirms sakārtot savu likumdošanu un nemaksāt visiem pabalstus, kam pagadās, tad viņiem nebūs jāuztraucas par nenormālu iebraucēju skaitu.
15.11.2014 16:48 |

Reitings 6040
Arielle, es Tev pilnigi piekritu, bet tas jaattiecina ari uz pashiem angljiem, vinji te ari chikst un raud, ka zemi pabalsti un ar shkjibu aci skatas virsu uz iebraucejiem, kuri pelna vairaak nekaa vinji. Man apkart zinami ir tikai angli, kuriem ir pabalsti, latviesu gimenu nav, laikam tadelj, ka tie latviesi, kurus zinu vinu ienakumi ir ljoti augsti un nav tada ideja sedet uz pabalstiem :D
15.11.2014 16:54 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
tieši tā Story - angļi paši vainīgi, nav ko čīkstēt, lai sakārto savu pabalstu sistēmu un būs kārtībnieks. Vispār nesaprotu viņu loģiku, priekš kam viņiem maksāt kaut kādus milzu pabalstus kaut kādiem latviešiem/poļiem/ utt visiem iebraucējiem...un beigās par to dusmojas, ka viņu valstī vairs nav ne tradīcijas, ne kas...jo visa ,,masa'' ir samaisīta ar ārzemniekiem. Nebūtu šie visi iebraucēji, būtu viņiem algas lielākas, gan darba iespējas lielākas, gan pašiem lielāki pabalsti.
15.11.2014 17:00 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
Slinkie pabalstu tīkotāji, nebrauciet šeit atpakaļ. Jūs radīsiet tikpat slinkas un uz sociālā budžeta parazitējošas atvases. Spawnojaties kaut kur citur

Jā pareizi ir no 50 eiro lielā nabagu pabalsta Latviju izzags :D
15.11.2014 17:13 |

Reitings 386
Reģ: 15.11.2014
Iespēja ir visiem, bet reāli tie kuri atgriestos viņiem nebūtu no kā finansiāli dzīvot! :(
15.11.2014 17:20 |

Reitings 192
Reģ: 13.11.2014
Iespēja ir visiem, bet reāli tie kuri atgriestos viņiem nebūtu no kā finansiāli dzīvot!

Kāda iespeja :D
15.11.2014 17:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)