Es vakariņas neēdīšu, jo pusdienas neēdu, tagad pieēdos un diez vai vēl gribēsies. Vīrs droši vien ēdīs vakardienas kartupeļus ar gaļu.
Nu mūsmājās galvenais gatavotājs ir vīrs, jāsaka gan, ka arī galvenais ēdājs :D Man gatavot arī nepatīk. Es neuzskatu, ka man vajadzētu viņam katru vakaru gatavot vakariņas, jo es mājās nesēžu, strādājam abi un mājās arī pārrodamies līdzīgā laikā. Ja es sēdētu mājās, viņš mani uzturētu tad droši vien gatavošanu uzskatītu par savu pienākumu.
Tā kā mans laulības pamatprincips ir turēt vīru ar pilnu vēderu un tukšām olām, tad šovakar iet pa pilnu programmu. Krāsnī cepas kēkss, vēlāk būs sen nebijušie makaroni ar sieru un vistas filejas karbonādi. Trekni un neveselīgi bez gala :D
Bāc, gribās gaļas pankūkas tagad, bet īstās ar sirdi, plaušām utt... uh.. bet vakariņās laikam būs zivs fileja ar šampinjonu mērci un makaroniem... vai arī kas cits.... īsti nezinu - draugs gatavos :)
Man sakņu zupa ar jēra gaļu. (Pašai aita vienkārši riebjas, bet draugs gribēja)
Tomēr pagaršoju un izēdu vienu šķīvi. Nemaz nav tik traki ar daudz krējuma un zaļumiem. :D