Kādu laiciņu ēdu divreiz dienā, bet tad sapratu, ka man/un protams, kuņģim/ tas nepatīk. Tagad ēdu trīsreiz/pa reizei - četrreiz/ dienā, noteiktos laikos un jūtos brīnišķīgi!
Dietologs teica, ka man ir dienā jāietur aptuveni 7 ēdienreizes (nav jāēd lielas porcijas, bet, galvenais, bieži), reāli sanāk 2-3 un pa vidu našķošanās. :D
Nu parastais ir 2 ēdienreizes + 2 uzkošanas vai 3 ēdienreizes un 1 uzkošana, respektīvi tāds launadziņš ar kādu augli un kafiju. Atkarīgs cik gara un grūta diena. Tad arī dienai pielāgoju ēšanu
Viss atkarīgs no tā vai gribās ēst vai nē... pārsvarā ēdu kārtīgi (siltu ēdienu) 2 reizes.... bet brokastīs teiksim ēdu augļus ap 8... tad ap 11 maizītes... ap 1niem siltu kaut ko... tad našķojos atlikušo dienas daļu un ap 9niem ēdu kārtīgas vakariņas... zinu ka galīgi nepareizi.. bet jūtos labi tā ēdot... un nekad neko sev neliedzu... ja organismam kaut ko gribās, tad to arī mēģinu dabūt... nom nom....
RedColour, svars par mazu, konstanti 44kg bija. Pie mana garuma tas ir zem normas, un tā kā uzbaroties es nekādīgi nespēju, viņa teica, ka ir jāmēģina iekustināt vielmaiņu ēdot daudz biežāk, taču ne milzīgas porcijas.
Konkrētu ēdienreižu skaitu neieturu, ļoti bieži izlaižu brokastis (zinu, ka tas ir kaitīgi un tā ir galvenā ēdienreize). Citreiz atkal izlaižu vakariņas vai pusdienas. Viss atkarīgs no tā, kā jūtos un vai vispār ir laiks normāli paēst.