Vīrietis - vērtība

Reitings 178
Reģ: 04.02.2013
Labrīt!
Dažas no šeit esošajām diskusijām lika man aizdomāties, vai lielākā daļa sieviešu ir tādas materiālistes!? Es saprotu, ka nauda ir svarīga un ir labi, ka tā ir, BET vai tiešām viss jāgaida tikai no vīrieša, nu proti, viņam jābūt jaukam, bagātam, seksīgam, un visādam citādam kā no filmām, kamēr dažas labas sievietes ir esot attiecībās ir nekoptas, nav aizraušanos, ir dusmīgas un pārmetošas.

Nezinu, vai manu domu varēja uztvert, bet īsumā, pirms ķeraties nosodīt un pārmest ko savam/ citiem vīriešiem, padomājiet par sevi! Manuprāt, sievietei būtu jābūt tādai, kas spēj iedvesmot savu vīrieti, nevis teikt, ka viņš ir slikts!
13.11.2014 09:52 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Turpiniet būt tādas egoistes un domāt tikai, ka citi vainīgi

Ok, sarunāts! Un tu turpini domāt, ka pie visām sava vīrieša nelaimēm, neveiksmēm un stulbībām esi vainīga TU!!!
13.11.2014 10:27 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Jāpadomā, kura svaru puse katram ir noteicošā attiecības/nauda
Kādam 50/50, 70/30 vai 30/70
Mēs dzīvojam materiālisma patēriņa pasaulē, kur it viss tevi mudina tērēt un pirkt, vairāk un vairāk. Un tas rada ilūziju ka laimīgāks ir tas kurš var atļauties to, to un vēl to.
Tikai dzīve visu noliek savādāk un daudzām, ja pašām nesanāk "labi" dzīvot, uzstāda kritērijus otai pusei, jo vīrietis kā apgādnieks ir pašsaprotami un vīrietis kā turīgs apgādnieks, būtu vēl labāk. Un tad jau vairāk visu ko varēs atļauties un būs laimīgāka. Bet attiecības - gan jau viss būs labi, foršs vīrietis tomēr.
Tikai attiecībām ar naudu vien nepietiek, ja nebūs jūtu, tad nekas arī nebūs. Uz kādu laiku var aizmālēt problēmas ar naudu, bet tās sagrauzīs no iekšpuse, agri vai vēlu un tāpat būs nelaimīgs.
13.11.2014 10:29 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Ak, jūs! Turpiniet būt tādas egoistes un domāt tikai, ka citi vainīgi un nesāciet, pirmkārt, skatīties uz sevi! Mani nekas nerausta! Lai jums forša diena!

Es līdz galam nesapratu, tu zini visu par cosmo meiteņu attiecībām? :D Veido savas attiecības tā, kā gribi, nekad nepārmet, vienmēr iedvesmo un dari vēl sazin ko, viss kārtībā :D Bet, lūdzu, negaidi, ka visas tagad ņems vērā tavus ģeniālos zelta padomus :D No šī ieraksta tikai ceru, ka tevī nav latviešu cietējas gēns.. Nenoliedzami ir situācijas, kad abi ir vainīgi, bet tikpat nenoliedzami ir situācijas, kad vainīgs ir tikai viens no pāra. Un visi uz šīs pasaules ir egoisti, tas nav lamuvārds :D
13.11.2014 10:29 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tieši tā. Nevar prasīt, lai attiecībās viena puse tikai dotu, dotu, dotu. Ir tikai loģiski un godīgi, ka cilvēks grib arī kaut ko saņemt pretim. Un ar materiālismu tur, patiesībā, nav īsti nekāda sakara.
13.11.2014 10:30 |

Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Es it kā sapratu meitenes domu, bet tas attiecas uz abiem dzimumiem. Pat ja sievietes bieži gaida no vīriešiem brīnumus un jā, citām ļoti būtiska ir tā materiālā puse (ko neuzskatu par neko sliktu, ja neiet absurdās galējībās), tad arī stiprais dzimums mēdz uzstādīt tādas prasības, ka mati ceļas stāvus. Diemžēl, stiprais dzimums ar to arī izceļas stipri vairāk, nekā sievietes.
13.11.2014 10:33 |

Reitings 17280
Rūū, domai jau nav nekādas vainas, bet nu, to "attiecas uz abiem dzimumiem" daļu meitene, šķiet, ir piemirsusi. Un tā ir GALVENĀ daļa.
13.11.2014 10:35 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Rūū - prieks, ka tomēr pastāv arī reāli domājuši un sakarīgi vīrieši :)
13.11.2014 10:37 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Visgudrāk ir nedzīvot saskaņā ar svešu viedokli, bet vairāk ieklausīties sevī . Pats svarīgākais laulībā vai kopdzīvē ir vienots skats uz dzīvi un lietām, kopīgas vērtības un mērķi. Tad , ja ir šis pamats, uz tā būvētā ēka būs izturīga. Vēl viena lieta būtu jāņem vērā ikvienai sievietei - pavēro , kāds ģimenes modelis valda tava iecerētā vecāku starpā - ne tā uz āru izrādītā fasāde, bet realitātē '. 80 % gadījumu tā var būt tava perspektīvā dzīve. Un kaut arī ir 21 gadsimts, patriarhālais ģimenes modelis ir dzīvelīgs
13.11.2014 10:41 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Es savā ziņā piekrītu autorei.
Uzskatu, ka arī attiecībās darbojas quid pro quo princips.
Protams, dzīvē ne vienmēr tas tā arī notiek, tomēr uzskatu, ka vislabākais attiecību modelis, kad abi cilvēki ir visai līdzvērtīgi.
Ja būtu nepieciešams, katrs sevi varētu uzturēt un apmierināt savas vajadzības, katram ir savi hobiji, savas intereses, zināšanas utt.
Un ar vārdu līdzvērtīgi, nedomāju, ka šiem cilvēkiem jābūt vienādiem, jāpelna vienādas summas, jādara vienādi smagi fiziski darbi neatkarīgi no dzimuma, abiem lieliski jāgatavo un jāberž māja utt.
Domāju, ka katram sfēras var atšķirties, kas pat ir labi, jo tad viens otru papildina un iegūst, ko jaunu priekš sevis, tomēr emocionāli, garīgi un arī fiziski būtu jābūt +/- vienā līmenī.
Ilgstoši nekas labs nesanāks no attiecībām, kur viens sēž uz kakla otram materiāli, nav fiziski aktīvs un ēd visu, kas kustas un nekustas, kamēr otrs strikti ievēro veselīgu dzīves veidu, viens daudz lasa, aizraujas ar psiholoģiju, filozofiju utt, kamēr otrs labi, ja reizi gadā pašķirsta kādu tenku žurnālu utt.
Un, jā, es minu pārspīlējumus, lai domu vieglāk saprast.
13.11.2014 10:56 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Es nezinu kā visiem pārējiem, bet es uzskatu, ka cilvēki attiecībās viens otru papildina, viens no otra mācās un viens otru atbalsta. Nauda nav galvenais. Daļēji es piekrītu autorei, jo nevar tagad sēdēt kājām gaisā un prasīt, lai vīrietis visu nodrošina, kamēr es te nolakošu nadziņus un neko nedarīšu, bet NEPIEKRĪTU, ka attiecību problēmās ir vainīgs tikai viens. Gan laimīgas, gan nelaimīgas attiecības veido divi cilvēki, ja kaut kas nav kārtībā vienā pusē, tad arī otra puse ir vainīga.

Nauda ne vienmēr sniedz laimi. Cilvēki (es) nestaigājot ar miljoniem un pat tūkstošiem bankas kontā, tomēr ir laimīgi, protams, vienmēr jau var gribēties nedaudz labāk, bet labāk lai ir šādi, nekā vispār nekas, materiālā puse šoreiz nav tā svarīgākā.
13.11.2014 11:20 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Vaarda "nerausta" pielietojums liecina, ka autorei nav vairaak par 20 gadiem, pilniigi iespeejams, ka 17-18. Shajaa vecumaa nevajag teelot attieciibu eksperti, padziivosi dazhus gadinjus attieciibaas vai lauliibaa, tad vareesi saakt izteikties.

Bez iemesla neviena sieviete nav nomaakta vai muuzhiigi nikna un paarmetosha (es te nerunaaju par iznjeemumiem, kuriem ir psihiskas probleemas). Kaa arii neesmu dzirdeejusi, ka nekopta&negliita sieviete pazinjotu, ka vinjai blakus vajadziigs modelis.

Kaa arii viirietim noteiktaa vecumaa jaabuut speejiigam vajadziibas gadiijumaa uznjemties materiaalo atbildiibu par gjimeni. Te neviena nav apgalvojusi, ka peec vidusskolas beigshanas puisim jaabuut speejiigam nopirkt dziivokli jaunajaa projektaa un vest daamu atpuusties uz dienvidiem.

P.S. Ceru, ka peec gadiem 10 domaasi savaadaak un nemeetaasies ar "beernudaarza liimenja" teatraaliem tekstinjiem. Bet varbuut es kljuudos, iespeejams, ka Tu izmisiigi "iedvesmosi" kaadu bezatbildiigu neveiksminieku.
13.11.2014 11:32 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Manuprāt, sievietei būtu jābūt tādai, kas spēj iedvesmot savu vīrieti, nevis teikt, ka viņš ir slikts!

Ja es par vīrieti saku, ka viņš slikts, tad neesmu ar viņu kopā. Ja es kādu iedvesmoju, tad viņš ir labs un pelnījis manu iedvesmošanu. Kur problēma?
13.11.2014 11:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
DieKleineHexe, arī šeit esošo meiteņu, kuru vecums ap 30 un pēc 30, nav kopta valoda un neizklausās pēc pieauguša cilvēka tekstiem ;)
13.11.2014 11:35 |

Reitings 17280
Bez iemesla neviena sieviete nav nomaakta vai muuzhiigi nikna un paarmetosha (es te nerunaaju par iznjeemumiem, kuriem ir psihiskas probleemas)

Arī taisnība.
13.11.2014 11:41 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Nezinu, kā citiem vīriešiem, bet man vissvarīgākais ir just, ka sieviete ir man blakus tāpēc, ka es viņai patīku savu cilvēcisko vērtību, uzskatu, personības un būtības dēļ. Tiklīdz es sajūtu, ka sieviete man blakus vairāk izrāda interesi par materiālām, nevis garīgām lietām, tā tas mani atgrūž.
Ok, es piekrītu, ka nauda ir būtiska, un bez tās nekādi, bet tai pat laikā es uzskatu, ka garīgās un dvēseliskās vērtības ir daudz svarīgākas attiecībās. Naudu vajag tikai tik daudz, lai ģimenei nekas netrūktu.
13.11.2014 11:48 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Vaarda "nerausta" pielietojums liecina, ka autorei nav vairaak par 20 gadiem

Atbildot šim citātam, es savā dzīvē esmu satikusi dažus labus trīsdesmitgadniekus, kas raksta daudz trakāk. ;)

Autores tēma jau nav nepareizi domāta, tikai pārprotoši izteikta, bet lai jau katrs/a domā kā vēlas.
13.11.2014 11:50 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Attiecības ir divu cilvēku mijiedarbība, kur visam jābūt līdzsvar. Tās ir ilgu un harmonisku attiecību atslēga. Un nav svarīgi kurš ko dara ,kamēr abi apmierināti un spēj atrast un noturēt balansu.

Ja par mani, man nauda nav svarīga ,bet es nepieļautu kāda ļaunprātīgu sēdēšanu uz mana kakla ,bet tai pat laikā varētu uzturēt sevi ar meitu un vīru , ja tam ir reāla nepieciešamība.
No sabiedriskā transporta pumpas nemetās, varu iet arī kājām un iztikt ar kafiju uz soliņa .
13.11.2014 11:52 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
varu iet arī kājām un iztikt ar kafiju uz soliņa .
ehh, šis bija viens no maniem pirmajiem randiņiem, foršas atmiņas atsauci man, weee, ar šo teikumu! ;)
13.11.2014 11:54 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Esmu par to, lai cilvēks ir laimīgs, ja tā sieviete nekopta jūtas laimīga- lūdzu.
Katras attiecības ir individuālas. Ar saviem +/- āķiem un zemūdens akmeņiem.
Protams, tagad man ir citas prasības kā pirms 3-5 gadiem.
Arī sievietei ir jābūt ar savu ES, nevis tikai smukai lellītei bez smadzenēm.
13.11.2014 11:55 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Cik var malt uz riņķi. JĀ!!!! Vīrietim jābūt perfektam, jānes man nauda koferiem un tikmēr es varu vārtīties speķainiem matiem uz dīvāna un rubināt degunu.
13.11.2014 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits