Sveikas,varbūt kāda varētu padalīties ar recepti, pankūkas ar gaļas pildījumu!?
Skatījos visādas receptes, bet pārsvarā visas bija plāno pankūku receptes, tādas neder :@
Paldies jau iepriekš :*
Mazu pankuuku cep, tad uzliek apaljas formas plakanu maltaas galas pikuci, blakus tai uzlej veel pankuuku miillu, un tad to gabalinu kuram virsuu ir gala, to paarliek uz to otru pankuuku. :D
Jo ja galai pa virsu liesi miillu, tu to pankuuku nevareesi apgriezt!
Nu chakars riktiigs ! :D labak plaanaas pankuukas un galu satin ieksaa.
Es nespēju iedomāties to brīdi, kad uzliek gaļu un pārlej ar mīklu..tur tak nekas neturas..un kā apgriezt to pankūku, ja augšpusē mīkla tek nost no gaļas un kopā nekas neturas, jo uz pannas cepas tikai no apakšas?
mogoo- iedod kādu neta bildi :D
Marii, vienas šausmas pierakstīji :D
Apaļu formu uzlej uz pannas, virsū liek nedaudz gaļas....un atkal virsū mīklu.....
Es zinu,un es skatījos,kā viņas taisīja.. Tikai pašas mīklas recepti aizmirsu paprasīt..
Vot šodien tādas taisīšu, bildēs redzēsi, kā viss top. Nevajadzēs galvu lauzīt, kā tur kas turās kopā :D
Man iepatikās Marii ideja, es arī pagudroju :D - tātad uzlej 2 pankūkas, drusku pacepj, vienmai uzliek gaļas kleksi un pa virsu uzmet to otru pusceptu pankūku ar jēlo pusi uz vidu, mož, tiešām salīp kopā un var vēl mazliet pacepināt no abām pusēm!
Vispār es arī gaidu mogooo eksperimenta rezultātu. :)
Labi meitenes, došos uz veikalu pēc produktiem, sākšu taisīt savas pankūkas :D tikmēr varat galvu palauzīt, kas un kā :D ( joks)
Domāju,ka uz pusdienlaiku jau varēšu ievietot šeit bildītes ar tapšanas procesu :D :)
Tās pankūkas par kurām runā mogooo ir rauga mīklas pankūkas. Mīklu taisa tāpat kā rauga mīklas bulciņām tikai šķidrāku, lai var ar karoti pasmelt. Gaļu var likt iekšā jēlu kā kartupeļu pankūkām , jo viss izcepjas un beigās ir OK.