gribu padzerties tēju un nepaskatījos iekšā krūzē, jo nu kāpēc to darīt viss tak ok būs.
iemalkoju malciņu un sajūtu ko dīvainu, sākumā domāju, ka moš tējas lapiņa kāda caur restītēm tikusi krūzē, bet nē, izņemu no mutes - vidēja lieluma zirneklis zaļi pelēkām kājām un melnu kokonu vai kā viņu tur sauc
Klīst baumas, ka dzīves laikā, galvenokārt miegā, vidējais cilvēks apēdot apmēram 8.
Apzinātā stāvoklīā, nē, nevienu zirnekli noēdusi neesmu. Tik vien kā ar riteni braucot mušas mutē ielidojušas :D
Klīst baumas, ka dzīves laikā, galvenokārt miegā, vidējais cilvēks apēdot apmēram 8.
tu tiešām esi kaza vai tēlo? TAS IR VIDĒJAIS RĀDĪTĀJS. Tas ka kautkur Āfrikā, Dienvidamerikā, Dienvidāzijā un Austrālijā kukaiņi var salīst cilvēkiem naktīs mutē - tas arī kautkādos galīgos graustos, tas nenozīmē, ka tas notiek arī Latvijā vai jebkur citur Eiropā. Ak Dievs, cik cilvēki var būt st*lbi.
Ģenerāli, es ļoti labi apzinos, ka Kanādietim 0 un Centrālafrikānim 16 veido vidējo 8, ar matemātiku man viss kārtībā. Tomēr nav izslēgts, ka tā nevar gadīties arī Tev kaut vai Jāņos Teltī guļot, nav jau jāaizvada ikdiena zirnekļu midzenī :)
Vienreiz gribēju krūzē ieliet ūdeni, bet skatos, ka tur pāri krūzes malām lokās garas, pretīgas, treknas zirnekļa kājas, gandrīz trieku dabūju, fuj.
Man ļoti bail no tiem pretekļiem.
Kā viņš tur vispār nokļuva. Vjeek..
Par tiem 8 zirnekļiem - tas ir pilnīgs mīts, nav tādas statistikas, parasts interneta hoaks. Tas pat būtu pilnīgi pretdabiski no zirnekļa puses līst cilvēka mutē. Tā kā šonakt visi var gulēt saldi un mierīgi :)
fuj, man pilnīgi skudriņas pārskrēja pār visu ķermeni, cik pretīgi! :D
Paniskas bailes no zirnekļiem, bieži vien ieraugot kādu lielāku sev tuvumā varu pat sākt raudāt - tik ļoti man tie riebjas... Bet ja vēl ir virsū un tavā gadījumā - mutē?!?!? Es pat negribu iedomāties,kā es reaģētu.. Es vairāk nedzertu tēju :D
Kaut kad gulēju pie gultas ar lielu kolas glāzi. Saldi dzērieni laikam tos kukaiņus pievilina. Man glāzē bija zirneklis, un vēl muša, burtiski 5 minūšu laikā. Iedzēru tikai mušu, bet tad uzreiz zirnekli ieraudzīju :D
Nekas patīkams, bet nu tāpēc jau nepārstāšu dzert šķirdrumus. Gluži pie gultas vairs neturu glāzes, pat ne ūdens. Parasti tikai ūdens pudeli.
Mums pie loga mīt krusta zirneklis Pīters. Ar draugu ķeram mušas un viņu barojam. Mūsu vienīgais mājdzīvnieks un mīlulis :D Vērojam, kā no mazuļa ir izaudzis par normālu tēviņu (vai mātīti) :D
Man jau bērnības, kad cūcīgu kaimiņu dēļ cietām no prusakiem, ir paradums vienmēr pirms dzeršanas ieskatīties krūzē/glāzē. Pa nakti no vaļēja trauka es nedzeru, pie gultas stāv sporta ūdens pudele ar aizvērtu korķīti. Tāpēc nevienu kukaini mūžā neesmu apēdusi :D