A tagad kaut kā tā... zūd tā svētku sajūta.
Svētku sajūtai būtu jārodas no kompānijas, nevis kurpēm un kleitiņasAr to buutu arii jaasaak!
Tagad saprotu, kāpēc daļa vīriešu LV vispār neciena sievietes un viņiem vienalga, kā sieviete nokļūst mājās pēc randiņa, par pavadīšanu uz mājām vēlā vakara stundā nerunājot. Kur aitas ( tādas kā šeit lielākā daļa ), tur cirpēji. Turpiniet vien sevi necienīt, jāizlaiž tie vīrieši vēl vairāk un prasībām jākļūst vēl zemākām, tad viss būs čiki.
Muļķes bez pašapziņas jūs te esat.
Pastaiga par naksnīgo Rīgu ir sevis necienīšana? Jēziņ, šeit runa ir par vienu no pirmajiem randiņiem.
Nu gan tev kronis.
Taču man šķiet jocīgi, ja ar 30 gadīgu vīrieti būtu jābrauc kopā uz randiņu sabiedriskajā, par laimi nav tā gadījies. Jebkurā gadījumā, es pati brauktu vai nu ar auto vai ar taksi, jo ikdienā ar sabiedrisko nebraukāju un justos neērti, ja man būtu vīrietim jābrauc pakaļ ar savu auto, lai dotos uz randiņuAtkal sviests, varbūt abi dzivo Rigas centra blakus vecrigai un iet uz kafejnicu un pastaigu. Vari iedomaties...:D
Tu gribi teikt, ka puisim jābrauc līdzi sab. transportā līdz kkādam Ķengaragam, ja pats dzīvo Vecmilgrāvī tikai, lai pavadītu meiteni līdz mājām?
Oj nu visas tik pareizas un labprātāk brauc ar sabiedrisko, kā ar auto, īsti neticās. Bet ir jau atšķirība arī vecumā. Ja man būtu 20, domātu savādāk, protams. Tad arī man bija te aprakstītās situācijas ar skūpstiem sniegpārslās un vēl nez ko, jā arī mani mīļotais pavadījis ir mājās un pats gājis ar kājām naktī uz mājām 10km. Visādi ir bijis. Bet tad mēs bijām studenti. Tuvojoties 30 tomēr viss mainās. Un piekrītu arī jau šeit izskanējušam, ka vīrietis 30+ bez mašīnas vai bez iespējas izsaukt meitenei taksi neliekas nopietni.
Taadaam sievieteem galvaa tochna ir kaut kaadi mega lieli tarakaani, jo nepietika praata liidz 25 gadiem izveidot normaalas ilgstoshas attieciibas bez materiaalaa pirmajaa plaanaa.