Ko jūs davināsiet saviem puišiem/ vīriem? Kas būtu laba ideja ? Es zinu, ka vēl ilgi līdz svētkiem taču gribās jau laikus sākt gatavoties, lai šogad nepārsteidz svētku stress.
Izskatās, ka viens otram dāvināsim biļetes uz Robija Viljamsa koncertu. Izpaliks gan pārsteiguma moments, bet dāvana būs tiešām kārota :) Bet tā ir tāda mirkļa ideja. Pagaidām tā nopietni šim jautājumam neesmu pievērsusies.
Mes davinasim sev virtuves grillu, parsteiguma momentu nebus.
Man shie svetki nesaistas ar davanam. Kopsh esmu izaugusie beerni gimenee nolemts, ka davanu nav. Lai visiem izpaliek shis pirmssvetku stress un skrieshana.
Nezinu. Gribas atrast cepuri un šalli - moš beidzot saks nēsāt, kaut gan cerība maza.. Un klāt ir doma par kāda teātra vai pasākuma biļetēm. Bet nekas konkrēts vēl nav izdomāts..
Nezinu, par dāvanām vispār vēl nedomāju, man patīk darīt visu pēdējā brīdī, tad nāk tās labākās idejas. Varētu labu somu uzdāvināt viņam. Patīk arī no apģērba dāvināt kaut ko, bet gribās jau arī viņu iepriecināt. Dzimšanas dienā uzdāvināju ZZK dāvanu karti un tā, kā viņš vēlas pirkt labu velo, tad bija ļoti ļoti priecīgs. Uzskatu , ka vislabākā dāvana vīrietim ir saistīta ar viņa hobijiem.
Es tikko ieraudzīju blakus diskusiju par nažiem un atcerējos, ka manējam mirdz acis uz ļoti labiem virtuves nažiem, bet tādas lietas jau laikam nedāvina :D
Tikko sapratu, ka esmu izdomājusi, ko dāvināt bērnam, ko pārējiem radiem, bet draugam tā arī vēl neesmu izlēmusi, ko varētu. Ļoti ceru, ka vēl radīsies kāda ideja, negribas vienkārši ieskriet veikalā un kaut ko nopirkt, gribas pārdomātu dāvanu pasniegt.
Lai jums būtu no kā pasmelties idejas :D - ģimenes vīriešiem dāvināšu video reģistratoru, alus glāzes (roku darbs), kašmira šalli (valkāšanai pie uzvalka), ādas rokassprādzes.
Sāku jau pa mazumiņam kaut ko meklēt, nopirkt, ko varētu dāvanās salikt, bet - tiiiiik grūti noturēties un neparādīt, kas jau nopirkts. :D Visu nākas labi paslēpt no pašas acīm.