Lietošanas instrukcijā teikts, ka minimāls daudzums nonāk pienā, bet lietot drīkst, nu i nah, es neriskētu, jo mana ārste vispār teica, ka tādu pārliecinošu pētījumu par OK un ietekmi uz krūtsbarotu bērnu nav!
Lietošanas instrukcijā teikts, ka minimāls daudzums nonāk pienā, bet lietot drīkst, nu i nah, es neriskētu, jo mana ārste vispār teica, ka tādu pārliecinošu pētījumu par OK un ietekmi uz krūtsbarotu bērnu nav!
Cerazette=Azalia
Lietoju kādus 3 gadus nu jau vairāk kā pusotru gadu nē. Pirmajos mēnešos bija smērēšanās cikla vidū, bet pēc tam noregulējās, taču mēnešreizes pēc pusgada/gada praktiski pazuda, jo, kā paskaidroja ārste, dzemdes endometrijs pateicoties tabletēm, tik plāns, ka noārdīties nav kam. Neatceros un vairs nevaru apskatīties instrukcijā, kādi bija lietošanas varianti, bet man bija jālieto bez pārtraukuma - kā viens iepakojums beidzās, tā jāsāk nākamais.
Bet nu bērna barošanas laikā izvairītos no jebkādas liekas ķīmijas.
Jūs man likāt aizdomāties.. par to ,ka kaut kas nonāk pienā nemaz nezināju..
Ai, man vispār lieliska daktere. Izrakstot teica, ka šīs esot vienīgās, kuras varot savienot ar krūtsbarošanu. Sadarbojas ar firmu vai?
Lietoju gandrīz mēnesi. Nezinu vai no tabletēm, bet ir nedaudz reiboņi, slikta dūša un sajūta, ka mazajam nepietiek piens. Mabey piena krīze, bet sāku domāt vai tas nevarētu būt saistīts ar OK..
Vispār, šī info ir rakstīta arī lietošanas instrukcijā...
Bet lielākai daļai ārstu ir pilnīgi po, tu palūdzi OK, tev izrakstīja OK, rets ir tas ārsts, kurš pasaka, zini, a vot nē! Un, jā, protams, arī sadarbība ar zāļu ražotājiem, kur nu bez tās.
becky, lasīju lietošanas instrukciju, bet tik tagad pārlasot pamanīju, ka vienu sadaļu esmu izlaidusi... Par blakusparādībām, protams, zināju, bet tieši par to vielu nokļūšanu pienā biju palaidusi garām. Izskatās, ka draugam būs jāsamierinas ar prežiem, jo ar savu veselību ta daru, ko gribu, bet ja tas var ietekmēt mazo, nekādā gadījumā.
Noteikti nelietotu nekādu OK bērna barošanas laikā. Mana ginekoloģe teica, ka pat nedrīkst kombinēto OK lietot, no hormoniem varēja lietot tās, kas satur tikai gestagēnus.
Barojot bērnu ar krūti tik tiešām ir tikai vienas OK, ko var lietot, nezinu vai tieši šis nosaukums, bet gan jau, tāpēc par to tev ārste nemeloja.
Pati nesāku lietot OK, bet kad jautāju, tad daktere teica, ka tad atgriezīsies mēnešreizes, ko nu es nevēlējos, tāpēc uzreiz atkrita domu par OK lietošanu un bērna barošanu.