Labrīt! ;)
Bāāāāā, kā man nāk miegs, varētu vienkārši raudāt... :D
Varētu jau pagulēt, bet šodien daudzas lietas jānokārto, tad nu neatliks gulēšanai laiks, besī... :D
Tad vēl tagad uz Pirkumiņu piebraukājot lieku mašīnu pie Miķeļa ielas esošo māju pagalmā. Tur arī var mēģināt, vakarā gan es tur neesmu bijusi, bet dienā tur ir baigais tukšums iekšpusē.
Gita42 Nu jā,gar ielu varbūt,ka var. Es biju domājusi to pašu ieloku pie fakultātes. :D Paldies par fotomateriāliem un aprakstu,tas noderēs,ja būs nepieciešams. Var vēl droši dalīties ar vietām. :) :D
Labrīt! Šodien svētku sajūta. Tā kā es Lāčplēšus svinu - pie tam ar armijniekiem, tad svētki. Jācep puišiem kūka. Pati tradīciju iedibināju, jāuztur. Svecītes ar jau sapirktas- ar domu, ka vajadzētu šogad beidzot visam pietikt. Mums to vietu arī daudz, kur likt
Par mašīnu likšanu, ja labi grib, tad var atrast.
Tā gan nav LU, bet Stradiņu anatomijas institūts un tur noteikti var likt, tieši tajā ielokā.
Vēl ir turpat placis uz Krasta ielas, bet nu tas parasti piepildās mežonīgi ātri.
Tas ir Lāčplēs’s, kas še cīkstas
Vēl ar svešo naidnieku –
Un ar reizi nāks tas brīdis,
Kad viņš savu naidnieku,
Vienu pašu lejā grūdis,
Noslīcinās atvarā
Braukt vai nebraukt uz parādi?! Nevaru izdomāt un laiks spiež izdarīt izvēli! Un tāds laiks..negribu lietū trāpīt.
Ha, undersun, es vakar nopirku lentīti karoga krāsā,piespraudu sev,pie ratiem, mammai iedevu,viņa saka,ka kolēģiem būs ko teikt (visi krievi),lai griežu lielāku viņai,lai pamanāmāk :D
Labrīt!
Jūtos nekāda, lielāko daļu nakts grozījos un centos aizmigt, nesaprotu, kāpēc tāds bezmiegs pēkšņi uznāca, kaut ejot gulēt biju nogurusi.
Un ārā vēl tāds laiks.. ahh.
Labs un skaists rītiņš :)
Vakar biju uz Nacionālo teātri, izrāde "Jūtu tektonika" tik aizraujoša izrāde,ar skaistām franču valodas dziesmām, muzikantiem un Es tiku apburta un ierauta mīlestības virpulī. Skatuves noformējums jau vien ir ko vērts redzēt. Aizejiet uz šo izrādi,kurām patīk Parīze,franču valoda, romantika... (l)
Gribu kādreiz aizbraukt uz Parīzi. (l)
Jau Esmu augšā,jo gaidu,kad dzīvokļa saimniece atvedīs gāzes plīti:)
Un vakarā došos pildīt Sava Sapņa otro daļu :) (l)
Aizkustināja šie vārdi - Ir stundas,kad jānoreibst! Lai netaptu par cietējiem Laika vergiem,noreibstiet bez mitēšanās! No vīna, no dzejas, no tikuma - kā Jums labāk tīk." (l)