īstais laiks būs tieši tad, kad jutīsi, ka esi gatava kaut ko mainīt savā dzīvē un pati, nevis uzticēsi savus lēmumus kādam no malas.
Astrologam ir jābūt kā tādam.. ziņnesim :). Un norādes avotam, kur vari rast informāciju un kā mainīties.
Atceries, ka katram mums ir dažādi apziņas līmeņi un katrs nonāk tieši pie tā cilvēka, pie kura jānonāk. Es , protams, Tev varu rekomendēt vēdisko astroloģiju, par cik pati ar to nodarbojos kādus 10 gadus, tajā var rast daudz atbilžu un tā ir praktiska, kas ļauj jeb palīdz mainīt mūsu apziņu un tad aŗi attiecīgi varam izmainīt savu dzīvi.
Mana pieredze rāda, ka mainot savu apziņu, mēs varam atrisināt sasāpējušas lietas (kas nu kurai aktuāli, cita netiek pie vīra, cita pie bērniem, citai vēl kāda ķibele..)
Ar visu šo es gribu teikt, ka ja esi gatava pārmaiņām , tās arī notiks, tikai jātiecas pēc zināšanu maksimuma un jāgrib pašai kaut ko darīt.. ,nevis jāgaida brīnumi:).
Varu ieteikt savas autoritātes un skolotājus - Ati Zariņu, Ēriku Geipeli un Edmundu Višņevski (www.jyotish.lv). Katram gan sava pieeja, bet ir interesanti :)). Fantastiskas personības!
Ja savukārt interesē saruna sievišķīgā gaisotnē, tad info par procesu šeit: http://vedaspa.weebly.com/