Sveikas dāmas!
Neliela čīkstēšanas diskusija, kurā katrai iespēja mazliet pasūdzēties, bez ļauniem nodomiem :D
Situācija tāda, ka ar manu dzīvesbiedru esam kopā jau 2 gadus, lielā sajūsma un romantika attiecībās ir norimusi un ir ikdiena, kā nu katram pārim.
Pati pēc dabas esmu romantiķe, patīk visādi pārsteigumi, dāvaniņas un sveču gaisma. Taču problēma tāda, ka mans draugs gan nav tāds "tips".
Nav tā, ka viņš to negrib, bet viņam vienkārši nu neienāk prātā kādu dienu rozīti atnest- tāpat, ne par ko. Pirms pāris mēnešiem viņam izstāstīju, ka labprāt vēlētos saņemt kādu mīlestības apliecinājumu, kas nav skūpsts pirms miega, un viņš arī solīja, ka centīsies, bet tā nu nedēļu pacentās- un atkal nekā. Pirms pāris dienām viņam atgādināju notikušo un mūsu strīdu uz ko viņš atbildēja, ka laikam jau nespēj vienkārši to mainīt. Viņam neienākot prātā kaut ko romantisku rīkot vai kā tamlīdzīgi.
Pieļauju, ka tas dēļ viņa paša ģimenes modeļa- māte, kā jau laukos, vienmēr vīrieša lomā, un kluss tēvs, kurš paklausīgi klausa namamātei. Nekādas romantikas vai dāvanu. Es atkal uzaugu ar modeli, ka vīrietis sievieti aplido arī pēc 7 gadiem, dāvina un pārsteidz.
Kopumā sūdzēties par mīļoto nevaru- palīdz un iztur manu raksturu, bet nu trūkst tās romantikas.
Zinu, ka meitenes man sāks uzbrukt, sakot, kam šādas salkanas muļķības vajadzīgas, bet neaizmirstiet, ka tas nu katram raksturs- vienam šampanietis ir romantika, vienam salds draņķis.
Šīs diskusijas jēga? Nezinu. Laikam vienkārši pastāstīt šo un palūgt, kā varbūt viņā rosināt to sajūtu, lai viņš vēlētos un iedomātos man uzdāvināt muļķīgu lāci ar uzrakstu "I love you".
Piebildīšu, ka variants, lai es pati ko tādu daru neder, jo kā jau minēju- esmu romantiska un pati ko daru. Es pat priecātos par nopirktām zeķēm no viņa puses, jo man tā ir ikdiena- ieskriet veikalā un viņam nopirkt kreklu- viņš atkal par to neiedomājas.
Ja nu kādai šāda pati situācija, droši padalaties. :)