Sveikas, daiļās dāmās!
Pēdējā laikā mani, varētu teikt, nomoka situācija par piedāvāto darbu draugam... Darba devējs piedāvā viņam iesaistīties paralēli vēl esošajam darbam vēl vienā- fotografēt bildes sieviešu veļas katalogam un gada kalendārām.. Jo jauna firma un iesākumā nevēlas pārāk daudz cilvēku no malas iesaistīt, tram taram.. Kad pirmo reizi izdzirdēju par šo, tiešām nezināju kā reaģēt, noslēpu mulsumu un devos darīt mājas darbus tā arī neko lāgā neatbildējusi.. Tagad ir tā, ka es pilnīgi jūtu, ka draugs gaida manu atbildi tam, bet es vienkārši nezinu kā rīkoties! :D
Ar fotografēšanu aizraujas neprofesionāli, tā teikt savam priekam, un tā būtu lieliska iespēja pastrādāt un apgūt kaut ko jaunu, turklāt summa, ko maksā par tiem simts nepieciešamajiem kadriem arī nav maza, bet no otras puses- iedomājos, ka esmu piekritusi un viņš tur sāk strādāt, uzreiz ir sajūta, ka tas vairs nav "mans" draugs.. Vienkārši nespēju to savienot kopā. Negribās, lai manis dēļ, viņš pazaudē lielisku iespēju pilnveidoties un apgūt kaut ko jaunu.
Kā jūs reaģētu un rīkotos šādā situācijā? Varbūt jūsu atbildes palīdzēs arī man izlemt, ko darīt tālāk.. :D
Jauku visām vakaru!