Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Muļķīgs strīds

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Kaut gan esmu ļoti jauna (23.gadi) man reizēm domas aizvilina uz kāzām. Es tam droši vien būtu gatava pēc 10-15 gadiem, bet ne tagad. Man ir long distance attiecības jau 4 gadus, puisis ļoti mani mīl, bet nu mēs jau abi saprotam, ka nekāda laulība nākotnē mums nesanāktu, jo attālums. Vakar viņš man nejauši pajautāja, vai es arī esmu viena no tām meitenēm kas bērnībā jau izfantazējusi kādu kleitu es vilkšu kāzās utt. Es smejoties teicu, ka jā, biju izfantazējusi gan kleitu, gan gredzenu. viņš uzreiz paziņoja, ka esot laimīgs, ka nekad neprecēšoties, ka tas ir pilnīgs murgs utt. Visu vakaru par to vārījās. Es nesaprotu, kapēc viņš tā aizsvilās, jo es jau viņam neteicu, ka precēšu tieši viņu nākotnē un ka viņam būtu jāpasniedz man tas gredzens. Vinš uzreiz visu attiecināja uz sevi. Kā, lai šito nesmuko strīdu izlīdzina? Vinš riktīgi aizsvilās par to un tagad laiciņu nav ar mani runājis. Vai tad viņam bija kādi nodomi saistīt nākotni ar mani, ja viņš uzreiz aizsvilās?
10.11.2014 15:24 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Pacelšu
10.11.2014 15:34 |

Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Man ir long distance attiecības jau 4 gadus, puisis ļoti mani mīl, bet nu mēs jau abi saprotam, ka nekāda laulība nākotnē mums nesanāktu, jo attālums.

Saprotu, ka jautājums par citu tēmu, bet drīkst uzjautāt - to tekstu Tu biji domājusi, ka nespīd laulības Tev ar viņu, jo jums ir long distance relationships vai arī, ka vsp nekas jums tur tā kā nespīd?!

Un vai ta ja jums tagad ir tāluma attiecības, neplānojat to visu tuvākā vai tālākā nākotnē iegrozīt citās sliedēs un būt viens otram blakus?

A par to, ka aizsvilās par kāzu tēmu - varbūt vienkārši sabijās cilvēks?
10.11.2014 15:37 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Vai tad viņam bija kādi nodomi saistīt nākotni ar mani, ja viņš uzreiz aizsvilās?

Nē, taisni otrādi- viņam attiecībā uz Tevi NAV nekādu nodomu!! Un pēc tava apgalvojuma, ka
jā, biju izfantazējusi gan kleitu, gan gredzenu.
viņš sāka satraukties, ka Tu ceri, ka viņš Tevi precēs!!! Tapēc arī aizsvilās, lai Tu ne uz ko neceri!!
10.11.2014 15:38 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Un attālums nav iemesls- ja abi gribētu tad atrastu iespēju nākotnē dzīvot kopā!!!
10.11.2014 15:39 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Cilvēks plāno attiecības ar tevi līdz mūža galam, bet negrasās precēties. A tu te paziņo, ka esi izsapņojusi savu kāzu dienu. Čalim dusma, ka nebūs lemts tomēr ar tevi līdz mūža galam..
10.11.2014 15:40 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Mazliet mulsinoši.. Manuprāt, puisis nav ieinteresēts precībās, tādēļ aizsvilās, jo tu paziņoji, ka jau visu esi sīki izplānojusi. Droši vien sajuta tādu kā apdraudētību. Tev ieteiktu stipri paanalizēt, vai ir jēga tagadnei bez jebkādas nākotnes? Ja pati saki, ka attālums un atšķirīgi uzskati par dzīvi jūs šķir.. Dažkārt ar jūtām (visbiežāk, vienpusējām) ir par maz..
10.11.2014 15:41 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Pirmkārt, nesaprotu. Sanāk, ka viņš ir sadusmojies par to, ka jums atšķiras viedokļi - tu uzskati, ka cilvēkiem ir jāprecas un to kaut kad gribi, viņš tā neuzskata. Man būs grūti kaut ko ieteikt, jo šī situācija un attāluma attiecības man ir kaut kas svešs, bet... Uzraksti pirma, pasaki, ka viņam nav par ko dusmoties, jo tevi vienkārši interesē uzvilkt kleitu. :D Saki, ka kāzas nav galvenais, vienkārši gribās kleitu un gredzenu. :D
10.11.2014 15:41 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Vai tad viņam bija kādi nodomi saistīt nākotni ar mani, ja viņš uzreiz aizsvilās?

Nē, taisni otrādi- viņam attiecībā uz Tevi NAV nekādu nodomu!! Un pēc tava apgalvojuma, ka
jā, biju izfantazējusi gan kleitu, gan gredzenu.
viņš sāka satraukties, ka Tu ceri, ka viņš Tevi precēs!!! Tapēc arī aizsvilās, lai Tu ne uz ko neceri!!

Pilnībā piekrītu Gangsters teiktajam. Džeks aizsvilās, jo negrib ar tevi precēties, bet tu viņam stāsti par kleitam un gredzeniem.
10.11.2014 15:42 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Paga, a kāda tad jēga no jūsu attiecībām, seksis jums nav, ja vien virtuālais, viņš negrib precēt tevi, tu negribi precēt viņu, nē, nu pastāstiet?
10.11.2014 15:44 |

Reitings 525
Es vispār nesaprotu kapēc tev ir vajadzīgas šis attiecības?! Pēc tava teiktā nākotnes šīm attiecībām nav, precēt tevi negrib, turklāt arī tagad tās ir tikai attāluma attiecības..
10.11.2014 15:44 |

Reitings 525
Nu jā negribējās tā tiešiem vārdiem pieminēt to, ka taču seksa nav (bet becky malace nosauca lietas īstajos vārdos :D ) kopā būšanas nav, nākotnes nav, tās pat par attiecībām īsti nevar saukt.
10.11.2014 15:47 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ir cilvēki (pārsvarā vīrieši) kas paniski baidās no precībām. Visticamāk tās ir bērnības traumas sekas un saklausīti daudzi stāsti par precēšanās aprēķiniem.
Un bieži vien cilvēki nespēj domāt plašāk par nākotni. Nu nebūs tāda pati domāšana kā 20 gados arī 30 un vēlāk.
Pusaudzis vai jaunietis ar "es nekad" saka to par tuvākajiem 5-7 gadiem.

attiecības jau 4 gadus, puisis ļoti mani mīl

Ja tā ir, un gribat palikt un dzīvot kopā, tad nākotnes plāniem jau tā kā vajadzētu būt...
Nevar taču pus mūžu melnrakstā dzīvot
10.11.2014 15:51 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Es nesaprotu, kapēc viņš tā aizsvilās, jo es jau viņam neteicu, ka precēšu tieši viņu nākotnē

Aizsvilās tāpēc, ka tieši ar viņu tev šobrīd ir attiecības.

Tur jau tā lieta, ka nav nodomi. Viņš paziņo, ka neprecēsies & tāpēc laimīgs, bet uzzina ka tu visu esi izplānojusi "ideālās kāzas". Kā gan viņš var zināt, ka negrasies precēties ar viņu?!

Arī nesaprotu, kāda jēga no attiecībām – kopā būšanas nav, seksa nav, nākotnes plānu nav. Viņš tev „vēstuļudraugs” ?

Ja vairs nav runājis ar tevi, tad laikam jau sapratis - jums nav pa ceļam.
10.11.2014 16:07 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Kāda jēga izlīdzināt strīdu, ja jums tur tāpat nekas nesanāks?
Kāda jēga vispār būt attiecībās, pie tam 4 gadu, ja saki, ka attālums jūs šķir un nekas nevar galu beigās sanākt.
Par ko jūs mīlat viens otru? par to, ka skypā sarunājaties un pastāstiet viens otram kā jums iet?
4 gadus ieturat celibātu?
Virtuālā mīlestība?
10.11.2014 16:15 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Ņemot vērā Tavas diskusijas šeit un attiecīgi arī problēmas,tad domāju,ka puisis ļoti cenšas no Tevis atkratīties,tikai līdz galam viņam vēl īsti nesanāk.

Kāpēc gan long distance nevar pārtapt par short distance pēc laika. :)
10.11.2014 16:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam nevareetu saukt saadas attieciibas par loti stabilaam,buut paarliecinaatai,ka tas- "loti miil "ir tiesaam taisniiba.Reizeem domaaju,dziivojot ar savu viiru vairaakus gadus kopaa, jau mieriigi uztveru to-"es tevi loti miilu",kur nu veel long distance,kur tik gruuti saprast,kas "seez apaksaa" zem taa cilveeka.Var nojaust,ja ir paaris reizes redzeets,bet ja taa ir tikai saruna skype,tad loti liela varbuutiiba,ka tas "neaizies nekur"...
10.11.2014 16:40 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Uzraksti pirma, pasaki, ka viņam nav par ko dusmoties, jo tevi vienkārši interesē uzvilkt kleitu. Saki, ka kāzas nav galvenais, vienkārši gribās kleitu un gredzenu.

Aizej uz kāzu salonu un uzvelc to kleitu.

Bet nu es ar nesaprotu jēgu tādām attiecībām. Sanāk, ka visi foršie mirkļi visas dienas tiek pavadītas vienatnē bez otrās pusītes. Sanāk, ka nav tas mīļais cilvēks blakus ar ko dalīties visā foršajā, kas notiek ar tevi un tev apkārt. Protams, arī visās bēdās. Reāli sanāk, ka esi briva meitene. Ieteiktu tev vairāk dzīvot realitātē un varbūt tev tepat blakus ir kāds, kurš vēlas būt kopā tieši ar tevi.
10.11.2014 17:07 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bet kāda suņa pēc tu esi kopā ar vīrieti ar kuru kopīgas nākotnes.nespīd. Labi, saprastu kā viņš blakus, bet viņa par tur nav. Murgs kautkads.
10.11.2014 17:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!