Nē, jo nekad nebraucu kā zaķis. Vienmēr ir lieks taloniņš vai sīcene.
Man tāpat, man ir kauns braukt bez biļetes, jūtos stulbi.
Man pagājušo nedēļu bija gadījums :D Laimīga cilpoju ar vīra karti uz veikalu pēc 10 taloniem (dzīvoju Liepājā, tur sistēma nedaudz savādāka), prasu pārdevēji, lai dod tik šurp, jo man ir lielais piķis, šī man saka, ka nav taloni, jo beigušies un apkārt nav neviens kiosks un pat bankomāts , kur izņemt naudu biļetei,tie kaut kaut ellē ratā Indijā, bet norunātājā vietā man ir jābūt laicīgi, tā nu ar vīra karti varēju ieskrieties. Es jau iepriekšējā dienā sīceni biju salasījusi biļetei, jo redz, par slinku biju nopirkt vairāk biļešu. Tad nu izmisusi sāku meklēt makā 70 centus, tā nu skaitīdama sagrabināju pa 1, 2, 5 centiem tos 70 centus, pilna sauja melno nēģerēnu, iekāpju autobusā un smuki izberu visu savu bagātību, šoferis uz mani TĀ paskatījās, it kā es kaut ko būtu noziegusies, paskaidroju situāciju, šis sāk skaitīt- skaita, skaita, pēc tam viņam piebesījās skaitīt un šis tik noteica krieviski : "Nu gadās, gadās", un iedeva man biļeti :D Veltīju viņam savu paltāko smaidu un laimīga ar biļeti gāju apsēsties.
Man pat prātā neienāca mēģināt braukt par zaķi, esmu pārāk mīksta, vēl bija opcija iet ar kājām... :D