Sveikas! Būtu interesanti uzzināt, ar ko nodarbojies šeit esošās dāmas.
Es sākšu:
Studēju estētisko kosmetoloģiju,
Audzinu savu mīļo kaķu meiteni,
3x ned. apmeklēju sporta zāli,
Reizi nedēļā dejoju bačatu. (l)
Strādāju, mācos.
Brīvajā laikā, kura man ir ļoti maz, esmu mājsaimniece. Man patīk. Kad nestrādāju, man patika pa mājām kaut ko šiverēties, ņemties, viss bija ideālā kārtībā. :) Ja varētu un nebūtu vajadzīgi ienākumi, varētu atkal tā darīt. :D
Unknown, kā kurš grib. Es sākumā gāju bez partnera, un tad mūs sadalīja pa pāriem. Tur sistēma tāda,ka pusi no nodarbības dejo tikai ar savu partneri vai iedalīto, otru pusi dejo ar visiem pa apli. :)
Studēju, lasu grāmatas un pavadu laiku ar draugu. Gribētu atrast kādu nodarbošanos, varbūt kādus kursus, bet tagad, kad jāsāk rakstīt bakalaura darbs, šķiet, ka tam neatliks laiks.
Esmu bezdarbnieks, mājsaimnieks (darbu nemeklēšu, jo sedēšana uz dīvāna un alus ir foršāka)
audzinu savu sievu (ar panākumiem viņa strādā maksima 14h un brīvajās dienās vēl par apkopēju)
Regulāri sēžu cosmo un apdiršu veiksmīgās kosmietes, kurām veči pelna 2000eiro, bet mana sieva pat 1000eiro nespēj nopelnīt. (esmu viņai pateicis, ja viņa nesāks labi pelnīt aiziešu pie kaimiņienes viņai vismaz auto ir.)
Unknown, vislabāk būtu pievienoties jaunai grupai,kas tikko izveidota. Pēc pieredzes saku, ka ja pievienojas jau sen nokomplektētai grupai, ir daudz grūtāk iemācīties.