šķiet neiespējami.

Reitings 1
Reģ: 08.11.2014
Uhh man ir problēma kuru pat nezinu ka sākt. Visu dzīvi biju ne tieva un ne resna. Savs izskats apmierināja, jo pie auguma 160cm sveru 55kg, bet tagad pēc berniņa piedzimšanas sveru jau kauns pateikt, bet 80kg :( Mani nekad neuztrauca ko es īsti ēdu, jo svara nepieņēmos un tāda lieta, ka kaloriju skaitišana bija priekš manis sveša lieta, Bet tagad jasak ar to iepazīties. tapec varbut ir kadi padomi- ka var ātrak nomest to svaru, jo paradas dzīvē jau depresija, ka draudzenes visas tievas un blakus viņam jūtos ka bomba kaut kāda. sporta klubi man neder, jo finansiāli sobrīt nevaru sev to atļauties plus mana ciemata nav nekadas sporta zāles. Ka pareizi ir jaskaita kalorijas ko tu aped ? un ar ko vislabāk sakt kadu dietu? kadus vingrinājumus taisīt lai tauki pazud, jo presiti zem taukiem ari negribas kacat. Ceru ka nebusiet parak kritiskas, bet tiešām gribās darīt kaut ko lietas laba jo -20-25kg tas nav maz kas ir janomet un apzinos ka slinkošanas nebūs. bet ar ko lai sāk????.
08.11.2014 13:53 |

Reitings 536
Reģ: 29.10.2014
Redzu ka tomēr neat''skir šo sporta veidu uztura lietas.... nav vērts vairs tālāk spriedelēt...

steroni NESKAITĀS pie uztura!
08.11.2014 21:18 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Suns2
Lai Tev nomierinātu prātu - par steroniem te nemaz nerunāju... un tos pie uztura neskaitu... bet to ar ko at''skiras liftera vai kāda cita sporta veida uzturs no kultūristu uztura - redzu ka nav īsti jēga stāstīt...

Tendresse
Smejies vai raudi - te ir kopsakars kuru tu izskatās ka neredzi... kultūristi ir tie cilvēki kuri savas dzīves laikā tievē visbiežāk no visiem (nereti pat vairākas reizes gadā)... un tādējādi gribēytos domāt ka tieši viņi to prot un pārzin vislabāk.... un nez kād''el kultūristiem nerodas mūžīgās diskusijas kā to izdarīt kas rodas te vairumam lioetotāju
08.11.2014 21:41 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
kabans, nu, īstenībā mana vienīga problēma vienmēr ir bijusi - kā notievēt, ja baigi negribas ne ēst mazāk, ne sportot vairāk. Visu pārējo, ja gribēt, var noskaidrot, izlasīt, sarēķināt.
08.11.2014 21:45 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
57days
Iespējams arī ka varētu notievēt tiaki sakārtojot uzturu - ēstu tikpat un sportotu tikpat cik līdz šim bet ēstu savādāk (ne mazāk ne vairāk)... ja tas nelīdz bet nevēlas neko mainīt tad neko citu kā samierināties vai lietot ķīmiju nevaru ieteikt
08.11.2014 21:48 |

Reitings 536
bet to ar ko at''skiras liftera vai kāda cita sporta veida uzturs no kultūristu uztura - redzu ka nav īsti jēga stāstīt...

Tāpēc ka tu nemaz neko nevari pastāstīt, jo nekas tur neatšķirās, ja neseko kkādiem žurnālos izlasītiem idiotismiem.
08.11.2014 21:50 |

Reitings 536
ēstu savādāk

ēst savādāk neko nemainītu. kalorijas iekšā pret kalorijas ārā ir tas kam ir nozīme. sūdīgus ēdienus neiesāka tādēļ ka tos var viegli pārēsties un tiem ir negatīva ietekme uz ar svaru neaistītām lietām.
08.11.2014 21:52 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
kabans - FYI tu strīdies ar cosmo trolli. Tikpat labi tu varētu censties taburetei atomfiziku ieskaidrot :D
08.11.2014 21:58 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
"ēst savādāk" nebūt nenozīmē ēst sūdīgus ēdienus. Teiksim, gan siera salāti ir garšīgi, gan rosols, gan grieķu salāti. Apēst viņus var aptuveni vienādu tilpumu. Visos trīs salātos var salikt labus, veselīgus produktus. Ar visu to, kaloriju daudzums šajos ēdienos atšķiras diezgan radikāli. Tas pats attiecas uz ļoti daudziem ēdieniem.
08.11.2014 22:02 |

Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
kabans - es (ar? ) esmu saņēmusi bodybuildinga sertifikātu, tā kā man kaut kādus mistiskos kopsakarus vari nestāstīt. Kultūristi tievē stipri citādāk kā jaunās māmiņas. Un tā arī vajag, jo sievietei vienkārši vajag sakārtot ikdienas dzīvesveidu un sabalansētu uzturu. Bet domāju, ka ne tev, ne man tas nav nekāds noslēpums.
08.11.2014 23:18 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Vajag pamazām sākt kko mainīt savā ikdienā. Es arī tāpat darīju, rezultāti nebija nedēļās laikā, bet tie ir, un varu noturēt to visu plus, mīnuss, jo esmu pieradusi. Es, piemēram, saku ar to, ka reāli sāku no baltmaizes pāriet uz rupjmaizi. Necepu tostermaizes, bet tā vietā apēdu 3 rupjmaizes šķēles ar kaut ko virsū. Tālāk izslēdzu margarīnu, sviestu. Tad es veikalā vairs tā vienkārši negāju nopirkt snikeri :D Tad izdomāju vakaros vairs neēst (pēc vakariņām) paēd un no ledusskapja prom, jo vakaros bija niķis kko pagrauzt :D Nu tā kaut kā - es sāku pamazām, taču pieradu pie visa un nemaz vairs tādas lietas neprasās.

Kalorijas ar paskaitīju, kas tiešām nav sviests, jo pirms tam nebija ne jausmas cik un kur ir kalorijas, un cik briesmīgi ir norīt čipšu paku, kas kādreiz skaitījas "kko gribas pagrauzt" :D
08.11.2014 23:24 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Svara samazināšanā izšķirošais ir uzturs. Ja to neierobežo, tad ar sportu, sevišķi nezinot smalkos principus nekas neies nost. Nevēlos tagad uz 3 lapām skaidrot visus tos principus, bet i-netā to info var atrast. Tikai vajag meklēt uz pētījumiem balstītus rakstus ticamās vietnēs, nevis kārtējos svara nomešanas līdzekļu reklamētājos. Protams, būs jāseko līdzi uzņemtās pārtikas uzvērtībai, jo no labām domām vien tauki paši par sevi neuzsūksies. Izrēķini savu vēlamo Ķermeņa masas indeksu un izdomā kāds ir Tavs subjektīvais mērķis kādā laika periodā (nevajadzētu mest nost vairāk kā 1kg nedēļā, lai nenāk atpakaļ ar uzviju) un tad izrēķini, cik kkal vari atļauties apēst katru dienu šeit http://caloriecount.about.com/tools/calories-goal Ja pievienosi mērenu fizisko slodzi, viss notiks ātrāk, jo iekustināsi vielmaiņu. Ja Tu sekosi norādījumiem, Tu zaudēsi svaru bez šaubām. Ja nē-tad vai nu pa kluso ēd vai ir problēma ar vielu apmaiņu, metabolismu un nepieciešama speciālista konsultācija.
08.11.2014 23:33 |

10 gadi
Reitings 1002
Starpcitu, ir visādi čipsi, ko pagraust. Tiem, kas zaudē svaru, tie ir kaltētu āboli čipsi nevis kartupeļu :)
08.11.2014 23:37 |

10 gadi
Reitings 1002
Pagrauzt
08.11.2014 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!