Visa Latvija var draudzīgi nolādēt vainīgos no "Pareks Banka", "Liepājas metalurgs", "Jelgavas cukurfabrika", Maximas traģēdījas. Un tik pat labi var arī visi draudzīgi ieskrieties savā naidā.
Kadelj domaa, ka vinjiem nekas nekaish?? Nav pat taalu jaameklee - Kadelj dazi deputaati (neminesim uzvardus) ir nozudushi no politiskajaam rindaam?? Varbut, ka pekshnjas nelaimes? Slimibas, ko arsti nespeej par nekaadu naudu izarsteet?
Par tadam lietaam cilveki publiski nerunaa....
Es ari skalji nevienam nestastu, ka mana "draudzene", panjema manu bildi un aizgaja pie kadas sievietes, samaksaaja, lai vinja aprok pie cita cilveeka kapa manu bildi!!! Lai visas slimibas, nelaimes naak uz mani.... Laimiigaa kaartaa man ari pateica kas ir shis cilveeks...Jaa, es tam visam neticeetu, ja manaa priekshaa nebutu bijusi ari atzishanas no shiis personas, bet vinja tak taa negribeeja... vinja domaja, ka tas nestradas...
JAa, es ticu, ka domaam ir speeks un vienmer viss, kas ir manaa galvaa, paradas manaa dziivee, ticeju, ka nekas un nekad mani nespees aizskart, jo esmu speciga persona... Bet vienu dienu shii specigaa persona nespeja fiziski izkapt no gultas, es vareju stundaam sedet skatities vienaa punktaa, es biju baala, slikti jutos, vienaa vasaraa notika tadas lietas, ka sodien to atceroties man shermulji parskrien... Un tici man, man bija tada pati nostaaja kaa Tev.