Ginekologa apmeklējums

Reitings 188
Reģ: 06.03.2014
Sveikas meitenes :)

Šodien pirmo reizi aizčāpoju pie ginekologa un lai viss noritētu labi , izvēlētos privāto ārstu.
Devos arī ar sūdzību-dedzināšana seksa laikā.
Kā rezultātā, es dzirdēju ļoooooti plašu reklāma par hormonālām spirālēm, kuras ir lielisks kontracepcijas veids, kā arī atbrīvo no mēnešreizēm (tās ir labi ja vienu dienu, ļoti švakas). Veljoprojām cenšos pārstrādāt šāda veida informāciju, jo man tas liekas prātam neaptverami, ka izrādās ka mr īstenība sievietei nav vajadzīgās.
Protams neiztika par komentāriem par tamponiem un ka vispār brīnums, ka man lietojot tamponus mans veselības stāvoklis ir tāds kāds ir, nevis bezmazvai 100x sliktāks...
Nevaru iedomāties, kā atsākt lietot pamperus :X

Gribetos zināt vai kādai no Jums ir bijusi līdzīga kaite un ko jums ieteica lietas labā Jūsu ārsts? :)
07.11.2014 20:55 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Pareizi jau ir, ka kādas nopietnākas antibiotikas nevar izrakstīt, balstoties uz sūdzību - dedzināšana, tāpēc arī izrakstīja tikai smēri, kas varētu nomierināt to dedzināšanau. Tajā uztriepē, kuru Tev noņēma būs redzams,kas par vainu - sēnīšu infekcija ,mikroplazma, ureoplazma, kādas citas baktērijas. Iemeslu daudz.

+
Sagaidi rezultātus un skaties ko tev daktere ieteiks. Ja atkal tik runā par kāas konkrētas firmas zālēm un nebeidz slavēt spirāles, tad ej pie citas ginekoloģes.
10.11.2014 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits