Sveiki!
Domāju, ka varēsiet man palīdzēt, jo pati netieku galā. Cenšos pievienot rūteri, ievietoju CD datorā, viss rādās, ka ir labi, bet pie pēdējā punkta "pārbaudām rūtera iestatījumus", man uzmet, ka ir radusies kļūda un lai pārbaudu visu- bet ko? Un datorā, kurā centos rūteri aktivizēt, internets vairs neiet. Bezvadu tīkls ir izveidots, bet nevar savienot, jo šis pēdējais punkts nav iziets.
pareizi Selīna saka, viss ir dēļ tām adresēm, mums tas pats bija, gan ar MAC adresi, gan ar to pašu IP. Mums pat bija tā, ka vairs netikām klāt IP adresei, nu ne kā...tad visu atvienojām nost, un draugs kaut kādu programmu uzlika, kas iegūst datus, kas bija kompī pirms 2 nedēļā, tādā veida kompis pārslēdzās un tikām pie tās IP adreses, kas vajadzīga ar vēl veselu čupu tiem cipariem.
Viss būtu labi, ja es varētu atvērt to adresi (192.168.1.1), bet man pat vairs to never vaļā un neko nevaru izdarīt. Ahhh, izmetīšu to rūteri pa logu un būs miers.
Man izdevās!!!!
Vienkārši es visu laiku ņēmu, lai IP un pārējās adreses ierakstās automātiski, bet vajadzēja ar roku savadīt. Taču ir cita problēma- vienā datorā un telefonā internets iet, bet otrā datorā neiet. :( :D
Tāda problēma man arī mājās ir bijusi, kad ar rūteri A iet vīra dators, bet mammas dators neiet, kamēr ar rūteri B mammai viss strādā, bet vīram - nav interneta.
Risinājumu vēl neesmu atradusi. Izlīdzos ar interneta vada iespraušanu pa taisno.
Tāda problēma man arī mājās ir bijusi, kad ar rūteri A iet vīra dators, bet mammas dators neiet, kamēr ar rūteri B mammai viss strādā, bet vīram - nav interneta.
Risinājumu vēl neesmu atradusi. Izlīdzos ar interneta vada iespraušanu pa taisno.
Risinājums var būt vienkārši drošības kodējumu pamainot, jo vecākas tīkla kartes var nesaprast jauno.