Ir tā, ka ļoti bieži mani piemeklē aukstas rokas, kaut vai pašai ir silti. Kā jums šķiet, tā ir kāda individuāla ķermeņa pazīme vai arī kādas slimības simptoms.
Daudziem cilvēkiem vienkārši tā mikrocirkulacija ir pašvaka. Protams, jāpievērš problēmai uzmanība. Jārūpējas, lai rokas (pēdas) tiek vairāk siltumā. Sportojot ķermenis labi iesilst :)
Man pēdas un rokas vienmēr aukstas... pedas -mēginu ik pa laikam pirkstus kustinat ieksh apaviem - palidz un uzsilst, kad esmu majas - tad tikai ar vilnas zekjem dzivojos...
Rokas man palidz, ik pa laikam sazhnjaudz kulakus un atbrivo... un izkustina rokas nu ka vejdzirnavas... saprotu sabiedriba / uz ielas jau nesaks griezt shamas... bet majas kad esmu biezhi vien griezhu vinjas lai assinsrite uzlabojas ;)
Man pēdas un rokas vienmēr aukstas... pedas -mēginu ik pa laikam pirkstus kustinat ieksh apaviem - palidz un uzsilst, kad esmu majas - tad tikai ar vilnas zekjem dzivojos...
Jā, visdrošāk noteikti ir apmeklēt ārstu.
Bet vispār man arī, cik sevi atceros, vienmēr ir bijušas aukstas rokas, kam nekad īsti neesmu pievērsusi uzmanību.
Kājas var pirms zeķu vilkšanas ieziest ar kādu no tiem sildošajiem kāju krēmiem (Drogās un Siberikās ir pa pilnam viņu), asinsriti uzlabo arī karstvīns.
Man līdzīga problēma, arī kājas mūžam nosalušas. Velku savlaicīgi cimdus, siltus apavus.. Baudu regulāri karstu vannu.. tajā var pievienot asinsriti uzlabojošas ēteriskās eļļas (ja kaut minimāli tic aromterapijai un patīk aromāti) :D
Ideāli ir pēc fiziskām aktivitātēm :)
Man arī vienmēr bija bijušas aukstas rokas. Pie tam, aukstas un mitras; kad bija sveicinoties jāspiež cilvēkam roka, jutos kā varžu karaliene. Nekā forša.
Man pie vainas izrādījās vairogdziedzeris. Lai gan, tur, protams, var būt arī dažādi citi iemesli. Toties tagad mani nešausmina doma par rokasspiedieniem :)