vo vo . šeit nekautrējas un zin savu eksistences būtību. žēl ,ka daudz tam pretojas un cenšas noliegt un domā ,ka ir kautkādas pasaules nabas. Lūdzu piemērs,kas jūs esat.
bet ja 14 gadīgās izskatās kā šī tad nav brīnums ka Imantas rakaris uzdarbojas :D iespējams viņš ir parasts perversulis un nemaz nezina upuru vecumu :D
vismaz satiekot viņu var pa taisno pa lietu runāt,nevis izlikties ,ka man viņa intresē ,kā personība. un tjipa interesēties,kā viņa jūtas,kas viņai patīk un tas parējais bulsshits. ideāli
bet ja godīgi, tad visticamāk man nāksies samierināties kādu blondu milfu, kas ir vientuļā mamma savam sūdam un kad mēs izietu sabiedrībā man nāktos teikt, ka tas sūds ir mans, lai gan tā nav.
pa vidam seksa laikā pārplīstu prezis un viņai piedzimtu vēl viens sūds, šoreiz mans un man ar savu galdnieka algu nāktos uzturēt - sievu un divus sīkos
Jūs tiešām esat stulbas ! Strīdaties ar troļļiem un cenšas ieskaidrot viņiem , ka tie ir pajoliņi . Izaudziet , sievietes un nebūs jākomentē troļļu diskusijas ! Tīra provokācija , uz kuru tik daudz vistas pavelkās . Un uz ko pavelkas ?
Jums skauž, ka jums..
Ja tā jāmetas aizstāvēties un lamāties , tad laikam skauž arī .