Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

padomi darbam/dzīvei Londonā

Reitings 16
Reģ: 24.04.2009
Sveikas!

Mēs ar draudzeni vēlētos doties uz UK tuvākā gada laikā. Uzreiz paskaidrošu, ka neskrienam prom no "briesmīgās" Latvijas uz "brīnišķīgo" UK. Vienkārši, mūsu abu interesējošās jomas LV tikpat kā neeksistē, un mācīties nākotnē arī gribētu, ja ne tieši UK, tad kaut kur ārzemēs. Taču tomēr, kas attiecas uz mācībām, pēc ilgstošām pārdomām, sapratām, ka vēlamies sākumā braukt tomēr strādāt, nevis mācīties vairāku iemeslu dēļ. Lai nu kā, esmu daudz meklējusi info, arī tepat Cosmo, bet daudzas diskusijas ir jau pavecas. Pagaidām man pat daudz konkrētu jautājumu, gribētos kopumā uzzināt jūsu pieredzi un ko vispār ieteiktu divām meitenēm, kas brauc uz Londonu, varbūt pat konkrētas summas, bez kurām diviem cilvēkiem labāk nemaz nebraukt? :D Esam gatavas sākumā taupīt cik nu tas būs nepieciešams.
Ko jūs ieteiktu, ja tiešām nav pazīstamo UK, kas varētu izmitināt (jā, jā, tiešām nav! Ir tikai paziņas ar kurām neesmu runājusi gadiem, nu nez vai būtu smuki pēkšņi rakstīt un prasīt pajumti)? Darbā iekārtošanas firmas? Braukt uz dullo (šis variants man nepatiktu, jo negribās uzreiz iztērēt visus iekrājumus, bet ja vajag, tad var arī tā)? Ja tas kaut ko nozīmē, tad jāpiezīmē, ka valodas zināšanas man ir ļoti, ļoti labas, draudzenei mazliet sliktāk.
Uhh, saprotu, ka plaši jautājumi un par to laikam varētu rakstīt plaši un gari, bet varbūt kādai ir noskaņojums padalīties ar savu pieredzi, padomiem, bet būšu ļoti pateicīga un sūtīšu virtuālo šokolādi. :) Labprāt saņemtu arī PM. :)
06.11.2014 21:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)