Ko Tu šodien labi izdarīji?

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Bez negatīvā šijā diskusijā :)

Ko Tu šodien labu esi izdarījusi? Vienalga, vai kādam sirsnīgi uzsmaidīji, pateici sirsnīgu paldies....vienalga, kaut ko jauku :)

sākšu es :)

Veikalā, priekšā stāvošai sievietei ieplīsa jogurts un lentes, nabadzīte sasmērēja rokas, un citus produktus....nezināja, kur rokas likt. Automātiski sāku meklēt salvetes priekš viņas :) bija jauki redzēt sievietes patīkamo smaidu un sirsnīgo paldies :) uzreiz diena gaišāka likās :)
06.11.2014 17:58 |

Reitings 134
Reģ: 15.03.2009
Iztīriju/izmazgāju ledusskapi! Priecājos par to, ka kolēģis priecājās, ka šim veļasmašīnas remonts nebija tik dārgs cik bija iedomājies :)
06.11.2014 20:03 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Šodiena nebija viena no tām izteikti daram labu dienām.
Tomēr - izteicu pāris komplimentus pāris meitenēm.
Un tad daudz, daudz, daudz smaidīju un sasmaidījos ar cilvēkiem. :D
Šodien pacilāts noskaņojums visas dienas garumā :)
06.11.2014 20:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Un vispār dzīvoju ar domu, ka labu vajag darīt cauru gadu, ne tikai uz Ziemassvētkiem.
+++
06.11.2014 20:09 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Neskatoties ne uz ko,es šobrīd cepu keksus,ko rītā aiznest kolēģiem. Cerams,ka sanāks garšīgi,jo neesmu vēl nekad cepusi šādus. (s) :D
06.11.2014 20:10 |

Reitings 381
Reģ: 26.09.2013
Lollipop, es vizualizēju tavu izklāstu un pašai nedaudz asaras sariesās

+
06.11.2014 20:57 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
ikdienas labais darbs. lai cik skumjšs tas nebūtu.
vienmēr eju pataigāties ar maisiņu un mežā pastaigas laikā salasu maisiņu ar stikliem un dažādām drazām.
06.11.2014 21:24 |

Reitings 231
Reģ: 29.01.2009
Nokārtoju 2 parādus skolā! :)
06.11.2014 21:26 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Šodien gan nekur nebiju izgājusi, bet vienmēr palīdzu pacelt/panest/iecelt/izcelt pat ja nejautā, pajautāju vai nevajag palīdzēt, ne tikai veciem cilvēkiem, arī mammām ar maziem bērniem. Durvis paturu, vienmēr pasakos par palīdzību, pat durvju paturēšanu. It kā sīkumi, bet patīkami.

Tieši šodien redzēju vienu video par to akciju FB.
06.11.2014 21:39 |

Reitings 1493
Lollipop, nu jauki, lai vai kādas dziļākas domas apakšā. Atzīšos, ka es laikam neaizdomātos... Vai varbūt nav tik acīmredzama situācija gadūjusies, ka redzu, ka tam vecam cilvēkam pietrūktu naudas, bet kko gribētos nopirkt. Tas līdzīgi kā vienā vakarā redzēju mazu meiteni pērkam 3 lētākos baltmaizes batonus. Lūk, nu tādā situācijā nesapratu - ģimenei tiešām cita nekā nav vai vnk ļoti mīl ēst baltmaizi... :( Tas tik delikāti tomēr.
Malači, meitenes, kam sanāk! Uz tādas nots es vienīgi cenšos parasti tirdziņos, ja blakus vienu un to pašu tirgo cilvēks x un acīmredzami pieticīgi dzīvojošs pensionārs, pērku tikai no tā otrā, pat ja reizēm īsti nevajag to puķu pusķi vai dzērvenes.
Zīle un harmless_, ++
06.11.2014 21:49 |

Reitings 1741
man ar ir bijuši gadījumi kad piemetu kādai omei naudiņu ja nepietiek, vai kādam mazakam bērnam kurš salasijis pa centiem naudiņu un pie kases nepietiek samaksāt , jo grūti skatiities kā mazais sarkst un nezin ko darīt jo tos saldumus gribās bet pāris centu nepietiek...
šodien nopirku mazajai radiniecei saldumu maisiņu, uztaisiju viram šubu :D
06.11.2014 21:51 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
ja blakus vienu un to pašu tirgo cilvēks x un acīmredzami pieticīgi dzīvojošs pensionārs, pērku tikai no tā otrā, pat ja reizēm īsti nevajag to puķu pusķi vai dzērvenes.

Ā, nu tad jau es arī ta daru. Liepājnieces zinās - Laumas rajonā starp frizētavu "Princips" un veikalu "Pie Sergeja" gandrīz katru dienu sēž tantiņa, kas tirgo puķītes un kaut kādus dārzeņus. Es regulāri garāmejot nopirku puķu pušķīti, pat ja tās bija vienkāršas lauku puķītes. Diemžēl vairs tajā rajonā nedzīvoju un sen neesmu bijusi. Nu kaut kā neuztvēru to īpaši.
06.11.2014 21:57 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Daudz un dikti daru labu, dienas neskaitu, bieži piemetu naudiņu kādam kam nepietiek pirkumam, baroju sētas kaķus, ziedoju drēbes un naudu, pēdējais , ko labu izdarīju ziedoju drēbes un nopirku vecam onkulītim , kas neizskatījās pēc tāda, kuram pudele tik prātā, nopirku sviestmaizes un sulu. Tāda man vienkārši daba. Ceru, ka karma darbojas :)
06.11.2014 22:42 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Gaidīju pastā rindā, lai nopirktu pastmarku (jo Narvesenā bija izbeigušās) un aizsūtīju māsas meitai apsveikuma kartiņu dzimšanas dienā... Un tobrīd man ienāca prātā nesen izlasītais, ka vērtīgākais, ko kādam var dot ir savs laiks, kuru nevar atgriezt atpakaļ. Un tad es aizdomājos, ka viņa saņems kartiņu, kura viņai vai nu patiks vai nē. Un pat neaizdomāsies, ka es esmu stāvoklī esot, sagurusi ar zemu asinsspiedienu vairākus desmitus minūšu gaidījusi rindā, lai nosūtītu kartīti. Tāpat kā es bieži neaizdomājos, ko citu paveiktais priekš manis patiesībā no viņiem prasa un cik pūļu vai sirsnības viņi tur patiesībā ieliek.
06.11.2014 23:05 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Ā, nu tad jau es arī ta daru. Liepājnieces zinās - Laumas rajonā starp frizētavu "Princips" un veikalu "Pie Sergeja" gandrīz katru dienu sēž tantiņa, kas tirgo puķītes un kaut kādus dārzeņus. Es regulāri garāmejot nopirku puķu pušķīti, pat ja tās bija vienkāršas lauku puķītes. Diemžēl vairs tajā rajonā nedzīvoju un sen neesmu bijusi. Nu kaut kā neuztvēru to īpaši.

Zinu to tanti, ievēroju jau tad, kad mācījos Liepājā, un sanāca braukt ar autobusu pa to rajonu.

Prieks lasīt par labajiem darbiņiem :) dalamies meitenes :)

man vēl sirdī ielija patīkams siltums, kad sapirku dažādu dzīvnieku barību un ievietoju Rimi ratos, kas nogādās pārtiku tālāk patversmēm :)
06.11.2014 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits