Labrīt. Man šorīt tik grūti piecelties un acis atvērt. Jau stundu vāļājos pa gultu un nespēju piecelties. Šodien dodamies pie ārsta ar mazo. Tad jau redzēs ko darīsim vakarā.
Labriit!:)
Par spiiti tam, ka sodien briivs mani pamodinaaja kaimini. Ne kauna, ne goda...Labpraat pateiktu visu, ko par viniem domaaju, bet taa ir paaraak cenzeejama runa..
Sodienas plaanos ir guleeet un veeelreiz guleet, kameeer tie monsstri ( maigaaks izteiciens) veel nav atgriezusies.
Labrīt!
Šodien pamodos ar "pati izdomāja, pati pateica, pati apvainojās" garastāvokli. Labi, ka manējais domāja, ka esmu vēl vienkārši nepamodusies. :)
Tagad tik pa dienu darbā jātiek vaļā no tā garastāvokļa ;)
Tikko izlsīju priecīgu ziņu, ka MAC nopērakms tagad arī Latvijā:)) Būs jādodās iepirkties.
Kopš vakardienas MAC ir nopērkams Latvijā. Un MAC ir nopelnījis visu laiku klusākās zīmola ienākšanas Latvijā titulu. Sen tik klusa un nemanāma nav piedzīvota. Tiem, kas nav pārdeguši gaidot – nopērkams u/v Stockmann.
Jā, nu oficiāli MAC ir šeit :) vakar paspēju apložņāt stendu klientu vakarā. Ko lai saka - skaisti! Un cenas ok. Aaaak šis cosmo spēks, vakar Stockmanī piefiksēju vismaz divas cosmo fifačkas :D. Renē un sugar, es zinu, ko jūs vakar darījāt un kur bijāt :) kā jums pasākums? Šis, manuprāt, ir neeeeeedaudz interesantāks par pagājušo gadu.
Labrīt!:)
Šis rīts iesācies superlabi, un tā vien šķiet,ka šī varētu būt mana diena :D
Šorīt tik daudz labu ziņu un notikumu....un ir tikai 9 no rīta :D
Iedomājies - rīt jau ir 5diena! Šī nedēļa pagājusi vienā mirgā.
Visām foršu dienu!:)