Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā lai palīdz?

Reitings 28
Reģ: 05.11.2014
Lieta tāda ka mamma vientuļa. Izšķīrās no sava drauga ar ko bija kopā 10 gadus, tagad viena. It kā mēģina internetā iepazīties bet tur nekas nopietns nav. Gribas lai viņa ir laimīga. Saku ka jāmaina ir attieksme, viņa it kā ar prātu saka jā, jā , bet turpinās tā pati vecā dziesma. Viņa arī saka ka grib nopietnas attiecības, viņas vecumā nav vairs laika māžoties. Iesakiet kā lai palīdz sakārtot savu dzīvi. Kur lai iepazīstas ar sakarīgiem vīriešiem viņas vecumā.
Arī darbā problēmas, daudz strādā , vienmēr nogurusi, maza alga. Bet neko nemaina. Saka - citur tāpat būs. Nevar zināt vai neatlaidīs. utt. Nu nav viņai motivācijas neko mainīt savā dzīvē (arī kad bija jauna). No vīra kurš krāpa acu priekšā un bija vardarbīgs arī prom negāja. Kamēr viņš pats aizgāja. Negribas sliktu par mammu teikt, bet tāda bezrakstura reizēm. Ļauj kāpt uz galvas sev. :( Nespēju noskatīties ka viņa neko nedara, nedaudz čīkst ka slikti, ka vientuļi .
05.11.2014 23:26 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Varbūt uzdāvini viņai, piemēram, salsas nodarbības? :) Iespējams, tur iepazīsies ar kādu jauku vīrieti :)
05.11.2014 23:31 |

Reitings 793
Reģ: 15.09.2013
Vari mēģināt viņu vilkt līdzi uz pasākumiem.. Nu ne tusiņiem un tā, bet uz kādu koncertu, pasākumu utt.. Varbūt mamma atraisās..

Varbūt viņai pašai kaut kas jāmaina tajā darbā.. Izskatās, ka iestājusies kkāda rutīna? Kamēr strādā pašreizējo darbu, tikmēr lai meklē citu.. Manai mammai arī savs darbs mazliet jau ir līdz kaklam, bet viņa arī mazpilsētā raujās un meklē citu darbu un tic, ka viņai viss izdosies.. Kādu darbu Tava mamma dara, ja drīkst vaicāt?

Izskatās, ka sākumā pašai kaut kas jāgrib un tad jau aizies.. Jo minēji, ka jaunībā arī nebija nekādas motivācijas..

Lai veicās! :)
05.11.2014 23:34 |

Reitings 28
Jā dejot viņai patīk, nu iet uz ballēm (iepriekšējais draugs nedejoja, nepatika, viņa to ļoti pārdzīvoja). Bet salsa es domāju diez vai. Viņa jau man tāds cilvēks kam nepieciešams iešūpojiens uz kaut ko jaunu. Nu konservatīva. Saka ai nu ko es utt. Viņai ļoti patīk teātris. Varbūt uzdāvināt biļetes uz vairākām izrādēm? Tur var iepazīties? Jo tādu draudzeņu ar ko kopā iet viņai īsti nav.
05.11.2014 23:36 |

Reitings 28
raujās un meklē citu darbu un tic, ka viņai viss izdosies..

nu vot. manai mammai tas trūkst. Vispār mums visiem ģimenē. Iedzimts laikam.
Par pārdevēju lielveikalā strādā. Darbs 14h uz kājām.
05.11.2014 23:38 |

Reitings 793
Reģ: 15.09.2013
Vēl jau var viņu palutināt ar skaistumkopšanas lietiņām.. Uz kādu salonu aizvest, kaut vai frizūru pamainīt vai kādu smuku meikapu uzlikt.. Nu tā, varbūt viņa sevi pienācīgi nenovērtē ("ai nu ko nu es..") un ieraugot sevi "citā skatā" varbūt kļūs drošāka un apzināsies savu skaistumu un pati vienkārši jutīsies labāk..
05.11.2014 23:41 |

Reitings 20
Reģ: 21.04.2009
Viņa varētu iestāties kādā tautu deju kolektīvā, tie ir visās vecuma grupās un tur cilvēki parasti ir forši, plus nāk klāt fiziskās aktivitātes, pasākumi, koncerti, pasēdēšanas, draugi. Man šķiet ka diezgan labs variants :)
05.11.2014 23:45 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es arī esmu par tautu deju kolektīvu. Cik esmu novērojusi, tur ir ļoti pozitīva atmosfēra un tiešām zinu reālus gadījumus, kad cilvēks atrod savu otru pusīti :)
05.11.2014 23:50 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Varbūt uzdāvini viņai, piemēram, salsas nodarbības? Iespējams, tur iepazīsies ar kādu jauku vīrieti

Esi bijusi uz salsas nodarbībām?Tur pārsvarā nāk jaunieši. Viņa tur drīzāk sajutīsies nevēlama, neatbilstošā vecuma grupā.....Diez vai tur vispār būs kāds viņas vecuma vīrietis. Lielākoties jau iet pāri kopā uz salsu...

Nezinu kā ir ar Tavas mammas vecuma cilvēkiem ar darba mainīšanu, jauna darba atrašana, taču līdz 30 gadiem viss ir oki un ātri nomaina darbu.
Ir cilvēki, kuriem grūti mainīt ikdienu, darbu, taču ,manuprāt, var mēģināt. netiks labākā darbā...ies uz citu veikalu un strādās tur par apm. tādu pašu algu...Var arī noveiksies un ko labāku atradīs.
Tagad, manuprāt, ir labākais laiks mainīt darbu. krīze jau vairs nav,darba algas mazliet aug uz augšu arī vienkāršos darbos, jo kā viens veikala pārstāvis teica- grūti atrast darbiniekus par ierasto algu ,cels uz augšu algu, jo nevar darbiniekus noturēt ar tādu algu.
05.11.2014 23:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits