Kur centrā var atrast intīmpreču veikalu, es zinu tikai to sexy style, interneta veikali šoreiz neder man vajag jau rīt! :) ceru uz ātru atsauciibu un atbildēm.
Starp citu nekad neesmu mēģinaajusi, bet vai tie stimulējošie krēmi klitoram kaut ko dod vai tikai taads mārketinga triks?
Kupidons Čaka ielā un ir arī ielā pretim Maskavas namam,es nezinu,kā to ielu sauc. Tā iela krustojas ar Marijas ielu un ir vienvirziena. Tai pašā ielā bišķi tālāk uz Barona ielas pusi ir veikals Labi.
Tas krēms manai vāverei neko nedeva,nekādu efektu. Velta naudas izšķiešana.
Personīgi izvēlējos internet veikalu, jo iet iekšā intīmpreču veikalā - bailīgi... Ar draudzeni izmēģinājām http://smartandsexy.lv/lv - saņēmam pirkumu caur pakomātu, neviens, neko nezin :) Ideāli...:-)
nekad neaizmirsiishu,kaa pec vairaaku gadu sanjemshanaas ar draudzeni,tomeer,pec paaris alinjiem gajaam iepirkties..un tieshi pie kases,shajaa intiimveikalaa bija taads ,kaa baars,kur seedeeja paaris vechi un ar ieintrigjeetu skatu redzeeja visu muuusu pirkumu :D
Priekš kam tev zināt kādu citu veikalu bez sexy style? Sen jau iepērkos tādos veikalos, bet visa apvienojums vienu viet, lielākā izvēle un normālākās cenas ir tikai sexy style.
Esmu lietojusi stimulējošus krēmus - diemžēl tas neko nemaina.
Selfijs, tas intriģējošais skats ir TIKAI tavā galvā. Cilvēki kas ikdienā aiz letes ir tiešām ir redzējuši tūkstošiem dažādu cilvēku iepērkoties, viņi pie tā ir pieraduši un sen jau viņiem ir po ko kurš pērk. Varbūt tikai kāds pilnīgākais frīks paliek atmiņā.
Lielzeme,es runaju nevis par cilveku pie kases,bet,par random teevainju baru,kuri tieshi pie kases barchika sesdeeja un dzeera..-UN AR intrigjeejoshu skatu skatijas uz musu pirkumu..bija jautri :)
No tiem stimulējošiem krēmiem ( man eļļa ) varētu teikt, nav nekāda efekta. Esfekts ir no sildošajām eļļām tiesa ar prezervatīvu kombinācijā neiesaka, bet cik lietots nekad nekādas problemas . Man ir tāda kuru uzsmērē un karstums rodas uzpūšot tīri patīkamas un intresantas sajūtas. Tāpat efektivi ir arī sildošie lubrikanti.
Nezinu vai Latvijā ir nopērkami, gan jau ir :D
ā, nu tad tas ir savādāk. tā gan var būt :)
pirmo reizi kad iepirkos tad man pat aliņi nepalīdzēja, iedevu naudu draudzenei un viņa samaksāja manā vietā :D tagad gan tas šķiet nekas īpašs :)