Labs jautaajums. Hmm. Uz kuru man nav konkreetas atbildes. :D Es nez, man gribas taa loti banaali izrunaaties un teikt, ka katra jauna riitdiena. Vui, izklausaas gandriiz fataali,bet nu jaa, es taads mazliet beerns biezhi atlaujos buut - prieku audzeet kaa kamoliiti par mazaam un veel mazaakaam lietaam. Piemeeram, sodien, pie sarkanaas gaismas, katrs savaa mashiinaa seedeedami, sasmaidiijaamies ar viirieti. Nekaa taada, bet patiikami. Veikalaa palaidu pa prieksu viirieti, kuram bija tikai viena pudele viina rokaas -shim smaids pa visu seju un devinstaaviigais paldies. Laukaa loti skaists pilnmeeness un dzestrums - taada rudeniiga gleznina. Tresdienas vakars, kas noziimee, ka driiz nedeelas nogale un forshumi. Viss -es jau velos maajaas paarprieciiga. :)
Lai iet veel viena banalitaate. Domaaju, ka pamataa to lielo prieku man dod miilestiiba. Taa, kuru sanem, kuru dod, kuru redzi pastaavam, no viiriesha, draudzenes, pret braali, mammu vai kakji - kaut kaa shii sajuuta pa keediitei izsauc visas paareejaas lielaas un mazaas lietas un "agregaatstaavoklus" un tad jau prieks arii ir klaat.