Sveiki! Māsīca ļoti grib kādu nieciņu no louis vuitton vai marc jacobs. (piem. naudas maku, kosmetikas maku nu ko tadu) bēdīga, jo, protams, atļauties nevar. es ar neesmu nekada bagata, bet tomer drusku vairak kapeikas ir pie dveseles, tapec jautaju- meitenes, varbut kadai laba stavokli majas ir kas no dizaineru darbiem, ko par sapratigu naudu gribat notirgot? :)
Es dziivoju aarzemees un te biezhi tirgo second hand LV preces, bet taapat soma buus ap 500 euro,labaa staavoklii, un maks ap kaadiem 150 euro videeji. Marc jacobs tomeer ir daudz leetaaks,iesaku pamekleet internetaa.
Gangster, ja gribetu sev - ta ari teiktu. neredzu tur neko apkaunojosu. ari esmu pirkusi lietotus daargos niekus un priekus, neesmu turiiga, lai pirktu jaunus. ja kaunetos, tad sa vai ta netaisitu sadu diskusiju, kur paradas, ka tada nabaga zeltene vien esmu ;)
Marīī, skatos, laba pakaļdarinājumu adrese, interesanti paskatīties. Marc Jacobs rokassoma pa 3.07 ls. Kas tu neesi, nu katrs var staigāt kā no Vogue žurnāla izkāpis :D
Nezinu, vai tas ir atļauts, bet kaut kā, acīmredzot, nokārtot to var.
Kaut ko paskatīšos, pajautāšu meitenei, kāda stila, ko tieši viņa vēlas. Varbūt sameklēšu kaut ko jaunu un pa mirstīgo cenām :)
to adresi apskatīju, sameklēju 1 Marc Jacobs pulksteni, kuru labi zinu- kā izskatās oriģināls. Ir tikai 1 maza atšķirība, bet tā- nepateiksi, ka nav īstais.
nesaprotu to apsēstību ar brendiem. es personīgi labāk izvēlos skaistu un kvalitaīvu nevis lietotu vai vēl jo vairāk pakaļdarinājumu tikai tapēc lai būtu brends
man ir lietots LV maks, kurš jau sen apnicis. Pārdošu pa 250 EUR. Pirksi? Jauns līdzīgs maksā 600$.
Tā tās lietas realitātē maksā. Puse Rīgas skuķu defilē apkārt ar feikām LV somām kā baigās hokejistu sievas būtu... skumji un smieklīgi vienlaicīgi. Kaut ko tādu vēl tikai Ķīnā var novērot...
Kubiete, ja tu man to jautā, es speciāli nepētu, bet tomēr visu pamanu, jo nevaru nepamanīt. Profesionālā acs...
Tāpat kā frizieris vienmēr pamanīs citiem matu griezumus utt, pat speciāli nepētot..