Vai jūs esiet mainījušās kopš iepazināties ar saviem puišiem/ vīriem. Kādā ziņā viņi jūs izmainīja. Vai pašām tas patīk , vai tomēr jūtiet ka zūd jūsu "es"?
Kopš esmu attiecībās ar savu puisi jūtu, ka esmu mainījusies. Agrāk man bija vienaldzīgi brendi un dārgi zīmoli, taču kopš satiekos ar savu puisi jutu, ka jābūt vienā līmenī, jo vinš ir diezgan švītīgs (Nav latvietis). Protams, nepārspīlēju nevalkāju Channel un Gucci somas, taču pievēršu uzmanību vairāk zīmoliem kā Tommy Hilfiger, Ted Baker, Michael Kors, Hobbs utt. Saprotu, ka ir mazlietiņ smieklīgi izpatikt vīrietim, taču man ir svarīgs viņa viedoklis un attiecību sākumā jutu, ka viņam gribējās, lai mazlietiņ mainu savu stilu un esmu sievišķīgāka, elegantāka.
Esmu sākusi veselīgāk ēst un sportot, agrāk ēdu šokolādes un visādus draņķus, vienalga , ja arī biju tieva. Šobrīd esmu iemācījusies novērtēt ēdienu un fine food. Agrāk man būtu žēl maksāt vairāk par labu steiku vai restorānu, jo tas taču ir tikai ēdiens, bet šobrīd gan esmu mainījusi domas.
Jūtu, ka esmu mainijusies, pati nezinu vai tas ir labi, jo jūtu, ka viņam ir liela ietekme uz mani un es neko nespēju mainīt.