Svekkas, meitenes! Esmu kopaa ar savu viirieti jau 10 meeneshus, apzinos, ka nav daudz, bet tieshaam loti miilu vinju. Jautaaajums ir sekojosh.. Ko man dariit turpmaak.. Mazliet pastaastiishu, taatad. Sagaajaam kopaa es uzvedos kaa pilniiga mulkje visu laiku vinju pazemoju kaa arii katru otro dienu "pasuutiiju" , bet vinsh tureejaas pie sava un vie meer skreeeja pakalj un luudzaas piedoshanu par neko.. Tika liidz asaraam utt. Taalaak pagaaja laika un viss itkaa nokaartojaas.. Bet pienaaca vinja vaarda diena un es piedaavaaju vinajm nosvineet to ar mani..Bet vinsh atteicaas jo teica ka jau pasvineeja ar draugiem, tadeel sastriideejaamies un devaamies ar draudzeneem pie draugiem, paarmeeriigi lietoju alkoholu un nokraapu savu puisi ( skuupstiijos ), es looti to nozheeloju tieshaam bet biju taadaa stadijaa ka nnuu nekaa nevareeju.. Ja jau uzmaacaas.. Puisis neko nezinaana trjis meenshus un tad vinssh uzzinaajaa un bija shokeets bet piedeva jo teica ka paaraak traki mani miil jn nevar pamest , pagaaja tur paaris meeneshi visu aizmirsaam un taa, bet peedeejaa laikaa ir taa ka kad mees striidamies vinsh izmanto fizisku speekj uz mani.. Un es vienmeer noraudaaajos un taa , bet vinsh peectam paskaidro ka paaraak daudz hinjam launu saku un taa.. Bet es nezjnu ko dariit.. Nav vairs kaa agraak, apzinos ka ir daudz kluudas pielautas, taadeelj par to vairs luugums neteikt neko.. Un laa arii nexinu, attieksme arii vinjam nav iipashi jauka pret mani.. Un veel esmu slima ar greizsirdiiba tieshaa zinjaa es nelauju kaa arii vinsh man nelauj kontakteet ar citiem puishiem un es vinjam ar meiteneem. Un loti biezhi ir tas ka man kaitina ka vins skataas uz citaam mekteneem un saaku par to viinaaam diirst virsuu un teikt ka nepatiik ka vimsh skataad uz citaam esot kopaa ar mani.. Vinsh protams tk noliedz. Bet jaa...