Attiecības ar ārzemnieku un pilsonība.

Reitings 22
Reģ: 04.11.2014
Sveikas!
Lieta tāda, ka pagājušajā vasarā iepazinos ar ārzemnieku, kamēr viņš bija Latvijā mums bija tik foršas attiecības, kopā pavadīts laiks. Patreiz sarakstamies un uzturam draudzību ar interneta starpniecību. Taču es vēlos pārvākties uz dzīvi pie viņa, tā būtu ērtāk. Tikai ir viens "bet".
Varbūt kāda ir ar to saskārusies. Kas ir nepieciešams, lai pieņemtu citas valsts pilsonību? Jo savādāk nav iespējams nokārtot manu uzturēšanos šajā valstī, kā pieņemot tās pilsonību.
04.11.2014 12:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man vienmeer atminaa tantuks ,kuram lidostaa-toreiz veel vajadzeeja uzraadiit pases ,prasija -no kuras veelas atbriivoties,no ASV vai LV-es veel toreiz nodomaaju,cik labi ,ka lidoju ar vienu pasi...!
04.11.2014 20:43 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Lai atteiktos no Latvijas pilsonības, Tev vajadzīga officiāla garantijas vēstule no tās valsts attiecīgas iestādes, ka tajā brīdī, kad Tev tiks pārtraukta Latvijas pilsonība, Tev tiek garantēta tās otras valsts pilsonības. Katrā ziņā ātrs Tev tas process nebūs, jo arī pēc garantijas vēstules iesniegšanas un pieteikuma noformēšanas paiet noteikts laiks (pusgads vai gads, konkrēti neatceros), kamēr Latvija pārtrauc Tavu pilsonību.

Bet apdomā gan labi, vai ir vērts salīdzinoši nesen iepazīta vīrieša dēļ pieņemt tik radikālus lēmumus.
04.11.2014 21:05 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Lai paarvaaktos uz dziivi citaa valstii, nav jaatsakaas no Latvijas pilsoniibas. Saki tik labaak valsti, kur gribi padziivot, lai var ko konkreetu ieteikt. Citadi izskataas, ka tev smadzenes tavs pieguleetaajs vai kaads cits meegina sapuudereet ar to pilsoniibu.
04.11.2014 21:11 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Liela problēma.
http://www.astral-temple.com/lv/blog/varis-2/561-zamuz-za-inostrancahellip/
Vai vajag lielo problēmu?
20.11.2014 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits