murgi pirmajā miega fāzē jeb periodā

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
labrit, esmu ievērojusi vienmēr, kad man rādās murgi, tas notiek uzreiz pēc aizmigšanas, respekrtīvi vienmēr kad pēc murga uzmostos pulkstenī rāda aptuveni 1:00 vai 1:30 naktī, citreiz pat tikai 00:30 ja ātri aizeju gulēt. kā jūs to skaidrotu? kapēc tā notiek?
04.11.2014 09:26 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Bonecutie
Definitions

Lucid dreaming occurs when you are dreaming and are aware that you are in fact dreaming. Once you become lucid (aware) in your dream, you can control all of the dream characters, albeit with some practice. You can fly in a lucid dream, go out with Brad Pitt, go hang gliding, or even shape shift into a cat and see what that’s like. Knock yourself out (you can even do that!). You’re only limited by your imagination.

Astral projection, or out of body experiences, occur when your soul or consciousness leaves your body and enters a realm known as the astral plane. This is not the dream plane. This is an entirely different place.
07.11.2014 21:08 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Es piederu pie tiem, kas tic :) Laikam nav jāstrīdas. Vienmēr visam būs divas puses.
07.11.2014 21:10 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
RainyDay, sakopeet var jebko, neshaubos, ka ir neskaitaamas lapas, kur visas shiis muljkjiibas ir sarakstiitas un baigi pamatotas, bet reaalu faktu un reaalu izskaidrojumu tur nav. Tas vienkaarshi ir zinaatniski pieraadiits, tas ir apzinaataa sapnja paveids, kuru biezhi sasniedz ar WILD (wake-induced-lucid-dream, ja tas kaut ko izsaka) metodi. Sapnjiem ir daudz dazhaadu veidu, tad jau katru no tiem vareetu pataisiit par kaut ko reaalu un mistisku.
08.11.2014 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits