Kubietei vēl joprojām nedalec, ka, ja S80 pārpublicēja bildes, kas ir pieejamas interneta vidēS80 bildes bija iz draugiem, kAS ARI IR INTERNETA VIDE. Ko ta ši skreja uz policiju.Nu ok. dzeki izbanoja no sava foruma un te izlika info un nolamaja, bet vina rai ta darija...:D :D :D
Pareizi čali teica ka slima.
Kubiet, varēji viņai uzjautāt ko skrēja. Iviss cosmo jautāja, madāma neatbildeja. Tik brēča par bildem ka zagtas:D :D :D
Nu ja viņa ir slima tad tu no viņas ar tālu neatpaliec šai ziņā.tu vel slimaka te nez ko aiztavot un uztirot temu pie dzivības.Vai tīšuprāt ra zosi izliecies?
Es ļoti atvainojos, bet vai patiešām ir tik grūti vārdiem vismaz burtus pareizā secībā rakstīt?
Es ļoti atvainojos, bet vai patiešām ir tik grūti vārdiem vismaz burtus pareizā secībā rakstīt?
tu vel slimaka te nez ko aiztavot un uztirot temu pie dzivības.Vai tīšuprāt ra zosi izliecies?
ka tev vairākas reizes vairāki cilvēki ir paskaidrojuši kas un kā.pirms skaidrot ir jalasa ko saka otrs. Un to kāda ir S80 zin te daudzas, pat visu netu izčekoja kur vien anda ir:D
Parādi man kaut vienu tēmu, kur kāds no profiliem atklājās kā S80šī tēma, la nemaki lasit tava problēma!:D