Bet šomēness laikam ir, jo visu laiku gribas kaut ko saldu, gribas kādam piekasīties, grūti savaldīt dusmas, velk uz kašķi, viss šķiet slikti, ļoti daudz kas apbēdina un raudiens nāk par katru nieku, asaras vienkārši birst.
Nevaru saprast - tas PMS vai esmu stāvoklī :D
kkads ir jau pms nedaudz, gribas vairak est, nasketies. emocionalaka, gribas ar kadu palamaties. agrak to nemaniju, bet kaut ka saku domat, un sapratu, ka tas viss izteiktak tiesi pirms menesreizem dazas dienas.
Kļūstu emocionālāka, biežākas garastāvokļa maiņas. Visu laiku jūtos miegaina, gribu daudz gulēt un daudz ēst. Ā, un vēl ir baaigi liels gribulis, ļoti gribās seksu.
Pirms gruutnieciibas man nebija nekaadu PMS paziimju. Tik varbuut retu reizi biju nedaudz izklaidiigaaka un varbuut nedaudz kashkjiiga. Tachu tagad... pilniigu juutu, ka kljuustu par citu cilveeku - mani viss besii, gribaas ieliist kaadaa tumshaa, klusaa stuurii un tur tupeet un eest saldumus, ik pa briidim murkshkjot uz kaadu... :D
Pirms mēnešreizēm viss jau šeit minēties, tipiskais - raudāšana par niekiem, līdz saproti, ka beztēmā raudi un dusmojies, un ienīsti sevi un citus, gribulis ir manāmi lielāks, gan uz treknu ēdienu, gan seksu gribās nežēlīgi vairāk. Tāpat varētu visu dienu nogulēt.