Greizsirdība.

Reitings 13
Reģ: 02.11.2014
Sveikas meitenes!
Esmu attiecībās ar puisi jau 2arpus gadus. Jau dzīvojam kopā, it kā viss būtu labi.. Lieta tāda, ka esmu greizsirdīga būtne, diezgan asi uztveru komentārus par citām meitenēm, skatienus uz citām utt... Man ir jaunāka māsa, kura diezgan daudz laiku pavada kopā ar mani un manu draugu, zinu ka viņai viņš tā ne pārāk patīk, bet pēdējā laikā viņi ļoti daudz sākuši komunicēt.. Ievēroju, ka draugs sācis viņu vairāk kaitināt un aiztikt, kutināt viņu.. Vienmēr viņš tā darīja ar mani, jo viņam patika ka es dusmojos un smejos, ja kutina, bet tagad nezinu ko domāt... Varbūt man tikai izliekas, bet es jūtos nomākta un nezinu ko domāt... Gribu ar viņu vienkārši aprunāties, bet zinu ka tam nav jēga, jo viņš tikai atbildēs ka es kaut ko esmu izdomājusi savā galviņā... Ko man darīt, kā lai atgūstu mieru?
02.11.2014 12:24 |

Reitings 13
Alise142,
Paldies par viedokli, mazliet mani nomierināja.

Paldies visiem par padomiem un viedokļiem, jau piezvanīju māsai, šodien pat satiksimies un aprunāsimies.
Ceru, ka tās ir tikai manas iedomas un viss nokārtosies. Laikam jau riebīgais rudens laiks aptumšojis manas domas. :)
02.11.2014 14:01 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka nav pamata greizsirdībai.
Man nav māsa, taču bija ļoti līdzīgs gadījums, kad sāku mācīties un īrēt dzīvokli ar draudzeni un viņas puisi. Ar šo puisi varējām par jebko parunāt, pasmieties. Kutināšana arī neizpalika. Bieži nākot no skolas, ja pa ceļam satikāmies, aizgājām uz kafejnīcu un tā.

Man atkal ir cita pieredze (ne man, bet tuvai draudzenei) - viņa satikās ar puisi, kurš dzīvoja kopmītnēs kopā ar citu puisi. Un viņai izveidojās ciešas savstarpējās simpātijas ar šo otru puisi. Viņi daudz kur gāja trijatā, puisis bija akls, neko neredzēja, nenojauta (vai arī izlikās, ka neko neredz, jo, manuprāt, viss bija tik acīmredzami). Uzticējās savai meitenei un savam labākajam draugam. Tagad viņi ir šķīrušies, bet aiz lojalitātes pret viņu draudzību, mana draudzene tomēr atteicās kaut ko veidot kopā ar bijušā drauga labāko draugu.
02.11.2014 16:10 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Cik labi, ka man ir tikai brāļi, bet draugam tikai māsas. :D Nu, no šīs situācijas viedokļa skatoties. :D
02.11.2014 16:16 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Es arī nopriecājos, ka man nav māsa, dažus gadus atpakaļ bija šādas aizdomas par labāko draudzeni..
02.11.2014 16:20 |

Reitings 13
Līdz šim vienmēr esmu priecājusies, ka man ir māsa, bet nu tagad kad viņa paliek arvien smukāka, ir grūti nekļūt greizsirdīgai paranoiķei. Un ja vēl ir pieredze, ka draugs(ne šis) krāpj ar labāko draudzeni, tad agrāk vai vēlāk liekas, ka kāpēc lai arī ši draugs nepiekrāptu...
02.11.2014 16:26 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Atklāti un godīgi parunājies. Vislabāk jau ar abiem. Es nedomāju, ka 17 gadīga māsa pavisam godīgi atzītos, ka, iespējams, ir ieķērusies savas māsas draugā... bet cilvēki jau ir dažādi, attiecības arī. Tikai neej ar uzbrukumu, atceries, ka viņa arī vēl ir tīnis un savas jūtas tādā vecumā jorojām ir mazliet sarežģīti izskaidrot (ne tik ļoti kā 14 gados, bet tomēr). Es tomēr parunātu arī ar draugu. Un atkal ne jau dotos uzbrukumā, bet vienkārši sarunā. Pastāsti, kā tu jūties... ka agrāk viņš šādi apgājās ar tevi, bet nu jau ar tavu māsu un, ka tas tevi satrauc. Ja iesi uzbrukumā ar kliegšanu, tad draugs tiešām padomās, ka esi paranoiska histēriķe...
02.11.2014 16:34 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Ko māsa teica?
02.11.2014 23:56 |

Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Mans vīrietis tieši nesen teica, cik labi, ka viņam neesot brāļu. ;D Un saka tā ikreiz, kad ir kāda filma, kurā sievietei iepatīkas drauga/vīra brālis. :D
03.11.2014 00:14 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Hmmm, autore, tev neliekas dīvaini, ka draugs vispār atļaujas kutināt tavu māsu un viņa ļaujas? Un Tu uz to noaskaties? Simpatizē draugam viņa, bet Tu jau nē. :D
03.11.2014 09:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits