vīrietis vienmēr noguris

Reitings 70
Reģ: 01.11.2014
Tiekos ar vīrieti gandrīz gadu. Viņam fizisks darbs, daudz pasūtījumu, nereti strādā ilgāk kā 8h dienā, tādēļ vienmēr noguris. Kad sākām tikties, tad to īsti nemanīju. Tagad gan.

Katru reizi, kad satiekamies, viņš sūdzas, cik noguris ir, ka jau vēls, grib gulēt, vēl tālu līdz mājām jābrauc utt.; uzvedas kūtri. Viņš mani vienmēr visur aicina, es ne ar ko neuzplijos. Un tad viņš nāk uz tikšanos šādā stāvoklī.
Es vienmēr, pat tad kad pati esmu ļoti nogurusi, cenšos daudz smaidīt, jokot, nebūt pasīva, un tas viņam arī paceļ garastāvokli. Bet man tas sāk arvien vairāk apnikt. Kādēļ man tā censties, ja viņš tikai turpina izgāzt savas negācijas pār mani? Tagad jau vienmēr ejot uz randiņu zinu, ka sāksies kaukšana un man būs jāvelta daudz pūļu, lai saglabātu labu garīgo un ievirzītu vakaru patīkamās sliedēs.

Vakar gājām uz ballīti. Uzaicināja viņš, es negribēju iet, tā viņš man 2 nedēļas uzplijās, līdz es piekritu, piedāvāja pat kleitu uzdāvināt, kad teicu, ka īsti nav ko ģērbt uz tādu pasākumu. Ok, vakar satikāmies, uzreiz sākās. Negribu iet, esmu tik noguris, darba ļoti daudz, gribu gulēt, ilgi nepaliksim utttttt. Nokavējām vienu autiņu, nākamais pēc 5min, tad īsti nezinājām, uz kuru pusi jāiet - viņš par tādiem sīkumiem sāka scēnas taisīt kā jau noguruši un attiecīgi sliktā garastāvoklī esoši cilvēki dara. Sāka pat man braukt virsū, ka neticot, ka zinu kur jāiet. Ļoti sabojāja arī man garastāvokli. Tikai tad, kad es pilnīgi apklusu un vienīgi izmetu, lai nekur neiet kad ir tik noguris, tad sāka atvainoties, apskaut un uz brīdi kļuva smaidīgs, kā jau tas vienmēr notiek.

Lieki piebilst, ka sekss arī tāds nekāds, turklāt ļoti rets. Sākumā bija ideāli, vairs ne. Jau vairs neskaitu, cik reizes esmu patiesi gaidījusi tikšanos, bijusi uzvilkta, bet tad viņš visu tā sabojā, ka es vairs vienkārši nevaru. Tik ļoti tracina, ka aicina palikt pa nakti un tad visu vakaru gaudo, cik ļoti noguris un grib gulēt. Visu gribēšanu vienkārši nosit. Un kad tiekam līdz gultai, tad es jau pati esmu no viņa nogurusi un neko negribu, jo visa enerģija izlikta, lai viņa garīgo paceltu un nepalaistu vakaru vējā, kūtri žēlojoties. Protams, nākamajā dienā nožēloju, bet tajā brīdī citādi rīkoties nespēju un nevēlos.

Nezinu vairs, ko darīt. Man viņš ļoti patīk, sākumā biju pat iemīlējusies, jo sākumā viņš vienmēr bija enerģisks un mēs lieliski pavadījām laiku, mums ir ļoti daudz kopīgu interešu. Tagad arī ir bijuši lieliski vakari, kad man ir izdevies viņa garīgo uzlabot. Bet šādas attiecības ir ļoti nogurdinošas. Ko šādā situācijā iesākt? Pamest viņu īsti negribu, jo pēc 10 mēnešiem pārvācos, un uz tik īsu laiku negrasos meklēt ''īsto mīlestību.'' Retāk tikties? Sākt zāģēt? Samierināties uz šiem pāris mēnešiem? Svārstos, jo apzinos, ka tā patiesi nav tikai vīrieša vaina, daļēji vainīgs arī darbs. Bet nu tikai daļēji.
01.11.2014 19:20 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Marbell, mans laiks man ir dārgs, negribu to velti tērēt. Un nezinu, kādēļ es pēkšņi esmu tā čakarētāja, ņemot vērā, ka tik daudz viņa labā daru.

Kas tieši ir tas, ko tu viņa labā dari?
01.11.2014 21:18 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Kas tieši ir tas, ko tu viņa labā dari?

Jautājums uz miljonu. :D
01.11.2014 21:22 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Nu nu nu... No autores taads egoisms naak aaraa... Varu, bet negribu, kapec es, es tak tik daudz daru vinja laba.

Vispaar attiecibas cilveki neskaita ko kura labaa dara, cik daudz reizes pasmaidijushi vai cik daudz reizes bijushi jautraa garstaavoklii... Es saprotu ari Tevi - tu gribi uzmanibu utt., bet tai pasa laika kadelj virietim censties un iespringt, ja shim attiecibam pec 10 meneshiem nebus jegas?? Pat varbut atraak??

Man ari bija laiks, kad zinaju, ka dosos prom un mums nekaa ar to cilveku nebus. Bet es nepieprasiju sev speciaalu uzmanibu, taa bija mana izveele pavadit pedejo laiku ar kadu kopa... Un tik cik man atveleja laiku un es vinjam - ar to ari pietika. Varetu tu te dusmoties, ja Tunar sho virieti planotu uzsakt kopigu dzivoshanu, kaltu nakotnes plaanus, bet Tu tak no taa neko neplano. Kapec tad vinjam pret Tevi jaizturas ipashi???
01.11.2014 21:23 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
sarkans- kas ir tas ko viņa labā dari? Piekrīti tikties ar viņu, lai viņu apžilbinātu ar tādu godību kā tevi? Zini, man ar viņa vietā īsti negribētos censties un mēģināt tevis labā, ja šīs attiecības balstās tikai uz to lai tev redz ir kāds blakus pa šiem 10 mēnešiem. Gaudotājs ir nevis viņš, bet tu, jo tīri viņu izmanto. Ja viņu tagad redzētu, tad pateiktu, lai netērē savu laiku tādai šļurai kā tev, kas aiz muguras aprunā, un meklē labāku par tevi
01.11.2014 21:23 |

Reitings 70
Nevaru iedomāties, kā jūs vīriešiem atļaujat un atļautu kājas sevī slaucīt. Ja pat mani, kas visu laiku cenšas, lai vīrieša omu uzlabotu un vakari nepaietu sabojātos garastāvokļos, uzskatāt par pilnīgu egoisti un izmantotāju.
01.11.2014 21:46 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nav obligati jaabuut kopaa ar viirieti,kas tevii kaajas slauka. Ja ja tik ljoti tracina-shkjiries. Ko te diskuteet?
01.11.2014 21:50 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Viņš tev pistoli pie deniņiem liek spiežot nākt tikties? Ja nē, tad piever mutīti. Izklausās, ka viņš ir labs cilvēks, tpc labāk meklē kādu citu pamuļķi ar rozā brillēm, kas būs gatavs izpatikt tavām kaprīzēm.
01.11.2014 21:53 |

Reitings 2037
Nevaru iedomāties, kā jūs vīriešiem atļaujat un atļautu kājas sevī slaucīt. Ja pat mani, kas visu laiku cenšas, lai vīrieša omu uzlabotu un vakari nepaietu sabojātos garastāvokļos, uzskatāt par pilnīgu egoisti un izmantotāju.

Es neredzu problēmu. Ja esi kājslauķe viņam, tad ejiet katrs savu ceļu. Tik vienkārši.
Un atbildi lūdzu, kas ir tas, ko viņa labā tik daudz dari? Varbūt tas mainīs skatu uz situāciju.
01.11.2014 21:56 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kaajas slaucit??? Tas, ka virietis strada un logiski ir piekusis ir kaju slaucishana????

Butu priecajusies, ka virietis strada!!

Un kapec Tev jaizliekas??? Jasmaida, jabut forshai?? To nekad nesapratisu...
01.11.2014 21:56 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vīrietis ir informēts, ka ir tikai pagaidu variants?!
01.11.2014 22:00 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Story, bet ja abi būs saīkuši un bēdīgi tad jau nekas labs nebūs no randiņa
01.11.2014 22:01 |

Reitings 2037
Un vispār. Mans vīrs ir sākotnēji bijis darbalkoholiķis. Bieži mēdz būt neomā, noguris. Bet es to novērtēju, jo viņš strādā, lai ģimenei būtu konforts. Ir jāprot pielāgoties attiecībās, tas nenozīmē būt kājslauķim.
01.11.2014 22:01 |

Reitings 2037
Tik ļoti tracina, ka aicina palikt pa nakti un tad visu vakaru gaudo, cik ļoti noguris un grib gulēt. Visu gribēšanu vienkārši nosit.

Viņš vienkārši grib būt tev blakus. Aizmigt kopā. Viņam sekss nav tik svarīgs. Acīmredzot, Tev ir.
01.11.2014 22:09 |

10 gadi
Reitings 309
Reģ: 02.08.2014
Beidz čakarēt puisim smadzenes un pamet viņu. Tā vietā atrodi kādu lohu (atvainojos par rupjību) kas būtu gatavs izpildīt tikai tavas velmes un beigās tikt pamestam.
01.11.2014 22:09 |

Reitings 70
Story, es savukārt nesaprotu cilvēkus, kas regulāri tiekas vienīgi lai pagaustos par dzīvi, izgāztu visas savas problēmas pār citu galvām utt. Es gribu aiziet uz tikšanos labā garastāvoklī, pavadīt to labi, un arī aiziet labā garastāvoklī. Veiksmīgās attiecībās tā ir norma. Ok, vismaz man līdz šim tā ir bijusi norma, jo palasot te dažus pēdējos viedokļus šķiet, ka dažām sievietēm attiecības veidojas pilnīgi citādi. To kāju slaucīšanu es ne uz sevi attiecināju.

Un runājot par to, ka esmu egoiste un moku vīrieti ar savām kaprīzēm - ja es viņam tik ļoti bojātu dzīvi, kā jūs to vēlaties iedomāties, tad viņš netiektos ar mani tik bieži tikties.
01.11.2014 22:10 |

Reitings 70
Vīrietis ir informēts, ka ir tikai pagaidu variants?!

Abi bijām informēti jau pirms vispār uzsākām attiecības; arī viņš pārvācas dažus mēnešus pēc manis.

weee, paldies, vismaz Tu to saproti.
01.11.2014 22:13 |

Reitings 2037
Un runājot par to, ka esmu egoiste un moku vīrieti ar savām kaprīzēm - ja es viņam tik ļoti bojātu dzīvi, kā jūs to vēlaties iedomāties, tad viņš netiektos ar mani tik bieži tikties.

Tu dari vēl sliktāk. Tu to dari aiz muguras.
Diez vai viņš ir lietas kursā, ka ir pagaidu variants un, ka viņš tev krīt uz nerviem.

Un tu neatbildēji uz jautājumu.
01.11.2014 22:16 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu es esmu līdzīga , it kā saprotu ka ir noguris , bet no otras puses es taču neprasu neiespējamo. Es tad parasti eju kaut kur kaut ko darīt un ja prasa vai negribu palikt mājās atbildu, ka nav velmes sēdēt ar rūgumpodu :D
citreiz ir tāda vilšanās sajūta , es pus dienu šmorēju un pucējos a vakarā sanemu paldies un viss... Bet es saprotu ka vīram grūti darbs + augstskola , mācības prasa precīzas zināšanas kur uz loģiku ,kā etikā neizbraukt.

Varu tev ieteikt tikai runāt ....
01.11.2014 22:20 |

Reitings 70
Weee, jā, tā regulārā vilšanās sajūta ir tā sliktākā daļa. Reizēm es arī domāju, kādēļ tik ļoti cenšos, ja pretī saņemu tik maz. Agrāk vienmēr esmu attiecībās gājusi ar pilnu atdevi un to arī saņēmusi pretī, tagad ļoti bieži man tikšanās tikai bojā garastāvokli. Esmu par to runājusi, protams, izmaiņas viņa uzvedībā gan ir tikai īslaicīgas.
01.11.2014 22:52 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja ir gribulis, tad nekāds nogurums netraucē. Pārsvarā tās ir atrunas. Tas nozīmē ka nav īsti vēlmes.
To var labot, ja abi grib un ir gatavi tam veltīt laiku un enerģiju. To pat vajadzētu darīt, jo ja palaiž visu pašplūsmā vienmēr atrodas atrunas kāpēc nevajag tuvību.
Ja kopā esat ilgāku laiku, attiecības ir normālas un uzticaties viens otram, varat atļauties ko vairāk kā sākumā. Attiecībās ir jāpiestrādā lai sekss būtu labs
01.11.2014 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits