Dzirdēju, ka cilvēks zobus tīra vidēji vienu minūti. Dikti švaki! :D
Es uzņēmu laiku un tīru diezgan krietni ilgāk par trim minūtēm. Arī droši vien nav labi! :D Bet man vajag to sajūtu, ka tiešām esmu notīrījusi, nevis aptīrījusi.
Kaadu minuuti tiiru laikam... Citreiz ilgaak, ja ir laiks. Nejuutu atshkjiriibu - parasti mutee ir vienliidz tiira sajuuta, neatkariigi no taa ilaak vai ne tik ilgi.
Nēesmu īpaši uzņēmusi laiku -cik.. bet man ir tāds niķis staigāt pa māju un piestāt pie visiem spoguļiem :D
vēl nespēju atrast risinājumu-lai tā nedarītu :D
(māja ar 4 istabām un vannasistaba-virtuve ..katrā pa spoguli :D)
laiku neuzņemu, bet tas nav ilgāk par 2-3min.
Parasti zobus tīru pēc noskaņojuma, ja esmu bijusi prom no mājas ilgāk (piem., neplānota nakšņošana ārpus mājas), tad varu berzt tiešām ilgi.
Vispār, kā mans zobārsts saka, nav no svara tieši ilgums, cik min tu tos zobus birstē, bet gan kā. Lielākā daļa cilvēku vispār nepareizi tīrot un tā ir lielākā problēma, nevis nepietiekami ilga vai bieža zobu tīrīšana.
es nez, man liekas, ka mūžīgi varētu tīrīt :D tā jau tīru ar elektrisko zobu birsti, vēl ilgi to daru, un vnm liekas, ka varētu vēl :D es nez, cenšos parasti apm 3 min, bet parasti aizraujos :D
apmēram 2as min. tīru ar elektrisko un ik pēc 30 sek tā bisrtīte it kā apstājas un turpina rotēt - tad zinu, ka jāpāriet uz nākošo mutes dobuma stūri :D
Piekrītu par to, ka svarīgi ir - kā, nevis cik ilgi. Beeet, es vienalga nesaprotu, kā var notīrīt pa divām minūtēm. Nemaz nerunājot par vienu. Mans flegmātisms izpaužas arī zobu tīrīšanā. :D