Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Šausmīgākās darba vietas

Reitings 85
Reģ: 15.05.2009
Gan jau katrai ir bijis darbs, kas bijis nepārspējami..šausmīgs..kolēģi, priekšniecība, darba apstākļi. Aicinu padalīties. Gan jau pēc tam lielai daļai esošie darbi liksies kā paradīze. :D
Man laikam lielākais dīvainis bija priekšnieks, kas bija regulāri uzmācies man amata iepriekšējām darbiniecēm, lai gan mājās bija par viņu krietni jaunāka sieva ar mazuli. Viņam pašam bija ap 50, regulāri darba laikā gāja uz solāriju, pie friziera un makinīra (!Strādāja būvniecības jomā! ). Un regulāri mainīja savas domas- pirmdienā saka, ka to šonedēļ nevajag, jo darba jau gana, bet trešdienā pārmet kāpēc neesmu izdarījusi.
Visjautrākais bija, kad atprasījos no darba, lai dotos iepriekš plānotā atpūtas braucienā, bet priekšnieks vienu dienu apvainojās, ka neesmu darbā un mani atlaida (man vēl bija pārbaudes laiks un turklāt tieši ceļojuma laikā man piedāvāja citu darbu). Pēc mēneša priekšnieks zvanīja un lūdzās, lai nāku atpakaļ. Protams, negāju.
29.10.2014 22:39 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Tagadējā darba vieta. Labs darbs, amats, bet riebjas priekšniecības dēļ.
29.10.2014 22:46 |

Reitings 87
Reģ: 29.01.2009
Viena vārda - Maxima. Strādāju tur, kad man bija 15 gadi pa vasaru. Briesmīga vadība un darba biedri, kuriem viss vienalga. Lika man berzt sienas, kuras atteicos un darīt un man paziņoja, ka pieņemšot mana vieta kādu citu, kas to darīs smaidu - tā arī lavu viņiem izdarit
29.10.2014 22:48 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Teiksim tā, darbs Drogās 15 gadu vecumā man lika apjaust izglītības vērtību...
29.10.2014 22:54 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Pirmais darbs bija Maximā, tajā arī nostrādāju tās 5 dienas :D Priekšnieks bija normāls, bet darbs zālē bija uh uh..
Un iepriekšējais darbs smaržu veikalā, priekšniecība bija briesmīga.
29.10.2014 22:55 |

Reitings 85
Reģ: 15.05.2009
Leo_leo man līdzīgi šobrīd. Alga gan neliela, un izaugsmes iespējas nekādas. Bet darbu, kurā varētu darīt tik daudz foršas lietas, izbojā priekšniecības attieksme un uzskati.
29.10.2014 22:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits