Vientuļa maita ar dzelzs raksturu?

10 gadi
Reitings 831
Reģ: 29.01.2009
Esmu viena no tām dāmām, kuram, kad jautā vai viņām ir draudzenes vai draugi kā tādi vispār, augsti paceltu galvu, degunu raucot, iedomīgi nošņāc- Man nav draugu, man ir tikai PAZIŅAS.
Īsāk sakot, pilnīga maita! :D Bet, es atvainojos, savādāk nemāku- vienkārši nemāku draudzēties.
Jautājums jums- vai ir tādi cilvēki, kuriem varētu pazvanīt jebkurā diennakts laikā, lai viņš/a skrietu pie Jums ar vīna pudeli padusē?
Tik ļoti nemāku draudzēties un uzturēt kontaktu ar cilvekiem, ka pat izvairos, bez ļoti svarīga iemesla zvanīt kādam no ģimenes locekļiem- tikai ārkārtas gadījumos, apsveikumus sūtu ar sms starpniecību- kā jau iepriekš minēju Maita- zinu! :D
Vispār neteiktu, ka esmu vientuļniece- man ļoti patīk cilvēki, tikai nepatīk viņi lielās devās un pārak bieži.
Bet redziet šodien saskaros ar skarbo dzīves realitāti, kas nāk līdztekus tam, ka neuzturu atgriezenisko saiti ar cilvēkiem, graužu galdu šeit vienatnē no tā, ka gribas vienkārši parunāties. :( :D
Tāpēc arī- uzrakstījo šo skricelējumu, lai pajautātu- Vai Jums ir draugi, labi draugi vai tomēr paziņas un reizēm jūtaties vientuļas (ko gan, manā gadījumā, nekad skaļi nevienam neteiktu, jo pašciena neatļauj :D )
Cik daudzas no Jums ir radījušas ilūziju par DZelzs lēdijas tēlus un kā tas izpaužas? :)
29.10.2014 18:07 |

10 gadi
Reitings 831
Kubiete- Ķīnā esmu bijusi, par rāpošanu neko nezinu- kā saka katrs ceļo kā pašām ērtāk un pa kabatai. ;) Ja rāpus- tad pasteidzies- vislabākais laiks, lai apmeklētu šo valsti ir tieši pavasarī- varbūt paspēsi, ja esi pieradusi uz ceļiem atrasties :D
29.10.2014 19:41 |

Reitings 206
Reģ: 16.06.2011
Manuprāt, tu esi nevis maita, bet gan vientuļa neveiksminiece. Ļoti žēl tādu cilvēku.
29.10.2014 19:43 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
ai ir tādi cilvēki, kuriem varētu pazvanīt jebkurā diennakts laikā, lai viņš/a skrietu pie Jums ar vīna pudeli padusē?
Jā.

Vispār neredzu neko,kas Tevī liecinātu,ka esi maita,drīzāk liecies meitene,kura uzskata,ka neviens apkārtējais nav gana labs,tāpēc izvēlas uzšņākt. :)
29.10.2014 19:49 |

10 gadi
Reitings 831
Par neveiksminieci gan sevi nesauktu- un citus arī tā izvairītos saukt, bet to ka reizēm jūtos vientuļa gan nenoliegšu, bet vai tas nenotiek ar katru?
29.10.2014 19:49 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Agrāk man arī nebija draugi, nu bija, bet es viņus neuzskatīju par draugiem.
Tagad man ir super draugi, mana vīrieša draugi, par kuriem es vispār brīnijos, ka tik labi pieņem mani. Sākumā likās, ka ir tik draudzīgi tikai vīrieša dēļ, bet šobrīd es zinu, ka jebkurā brīdī varu zvanīt un man nekad neatteiks. Tiesa, neviens no viņiem nav sieviete, bet man tā patīk labāk. Es vienkārši nemāku draudzēties ar meitenēm, vienu, max divas un tas ir mans limits, vairāk pa divām meitenēm es nevaru izturēt.
29.10.2014 19:50 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
ir tādi cilvēki, kuriem varētu pazvanīt jebkurā diennakts laikā, lai viņš/a skrietu pie Jums ar vīna pudeli padusē?

Jā, tagad ir :) Bet pirms pāris gadiem man nebija draugu, nevienu nelaidu sev klāt, neuzticējos, nemācēju atklāties, negribēju vilties utt. Bet tad mainīju apkārtējo vidi, cilvēkus sev blakus un nu varu teikt, ka man ir 2 superīgas draudzenes, kuras stāvēs un kritīs par mani, kā arī ir vēl cilvēki, pie kuriem varu griezties, kad vajag atbalstu, zinu, ka viņi man nekad neatteiks palīdzību :)

Man arī senāk likās - man jau nevajag draugus, pati tieku galā ar visu, bet īstenībā tā ir superīga sajūta, ka ir kāds, kas būs gatavs ja ne uz visu, tad uz daudz ko tevi dēļ :)
29.10.2014 19:54 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Bakalaura graada psihologijaa man nav, bet nu jaa, man arii skiet taads panabadziigs tas it kaa 'maitai' piemiitosho "kvalitaashu" saraksts. :) Pagaidaam skiet, ka liidz stervozitaatei veel nevelk.
Draugi man ir, pa dienu, nakti ar viinu un bez viina, visaadi. Es pati gan neesmu taa apziniigaakaa draudzene, bet kaut kaa tomeer kopaa turamies.
P.S. Acs uzmiedziens par aspraatiibu, shauboa par to maitiskumu, bet sprigana meele Tev tieshaam piemiit. :)
29.10.2014 19:57 |

10 gadi
Reitings 831
Sevi neceļu augstāk par pārējiem, maita domājams arī neesmu, varbūt kāds tā uzskata,tāpēc piemetu šo, īstenībā briesmīgo apzīmējumu, jo neiedziļinos svešās dzīvēs. :) Un tas man tāds rakstības veids, par ko arī laikam jātvainojas- žurnālista netikums izmantot jēlības, lai pasligtinātu.
29.10.2014 19:57 |

Reitings 388
Jā, man arī nav draugu. Ir kolēģi, ir ģimene, ir mans puisis, bet draugu nē- nav. Kāpēc? Vienkārši neesmu tas cilvēks, kurš māk pārvērst "paziņas statusu" nopietnākā versijā. Protams, reizēm ir grūti, ka nav tādu sirdsdraudzeņu, bet iztieku ar to, kas man ir :)
29.10.2014 19:59 |

Reitings 1431
Reģ: 09.10.2012
Man ir draugi un zinu,ka vajadzības gadījumā būs man blakus. Es neesmu raksturā jaukumiņš, bet tieši to mani draugi novērtē. Ir arī savi trūkumi, ar kuriem cīnos, bet draugi pieņem. Un ja spēj pieņemt tādas lietas, skaidrs ir viens - tie ir draugi. :) Un tuvie draugi, labās paziņas man ir jau kā minimums 10 gadus, piedzīvots tik daudz kas.
Bet man ar nav nepieciešama mūžīgā čupošanās, pie sevis vispār nepatīk uzņemt ciemiņus.
29.10.2014 20:01 |

10 gadi
Reitings 831
Man ir paziņas, bet ne draugi. Vārds "draugi" bieži vien uzliek sava veida cerības, kurām pastāv risks neattaisnoties. Tāpēc man ir darba kolēģi, paziņas, radinieki, otra pusīte (ja ir), bet ne draugi. Tā ir vieglāk.

Patiešām lieliski teikts! :) Būtu cepure noņemtu tavā priekšā,vai vismaz ja būtu piespraužamie mati (ko meitenes mūsdienas iecienījušas vairāk par jebkāda veida galvassegu) par godu tev izņemtu dažas spradzītes!!
29.10.2014 20:12 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Jautājums jums- vai ir tādi cilvēki, kuriem varētu pazvanīt jebkurā diennakts laikā, lai viņš/a skrietu pie Jums ar vīna pudeli padusē?

Nē, protams, un pati arī nekur nakts vidū neskrietu. Tādi draugi ir tikai mazām meitenēm, kuras pat uz poda nevar aiziet bez draudzenītes. Pieaugušajiem ir savas ģimenes un citas rūpes, tāpēc laika gaitā iemācās sevi emocionāli sakārtot, tikt galā paši ar vienkārši draņķīgu noskaņojumu (vai izgāzt sārņus internetā ;) ). Realitāte krietni vien atšķiras no sex & city, u.c. mediju produktiem, kuros tiek tiražēti stāsts par draugiem kam nakts vidū var zvanīt un pačīkstēt.
29.10.2014 20:25 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Jauki ,ka esmu maza meitenīte. :D
29.10.2014 20:43 |

Reitings 57
Reģ: 06.01.2013
Drīzāk izskatās, ka tu lepojies ar to, ka tev nav draugu un sevi sauc par maitu speciāli. Ja nemāki draudzēties, vismaz neklaigā par to pa labi pa kreisi, ja tev tiešām gribētos kādu draugu, tad tu pacenstos un pārkāptu saviem principiem pāri. Tā vietā tu raksti "... augsti paceltu galvu, degunu raucot, iedomīgi nošņāc..." un radi par sevi, iespējams, pilnīgi citu priekšstatu. Priekš kam tev tas vajadzīgs?
29.10.2014 20:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
platinum tā skarbi, bet visai trāpīgi uzrakstīja, manuprāt :)

Draugi ir liela vērtība :) Pieļauju, ka vienkāršāk defektu ir padarīt par efektu, kurā draugu trūkums tiek paziņots ar lepnumu.

Bet nekas vēl nav zaudēts. Laika gaitā gan jau draugi uzradīsies.. tikai arī pie draugu attiecībām vajag piestrādāt ;)
29.10.2014 20:54 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man ir 2 draudzenes, kuras mani uzklausa, ja vajag, bet parsvaraa visas problemas runaaju ar mammu, braali, arii mammai zvanu 3 naktii, ja kaut kas nav labi.

Kops parvacos no Latvijas jaunu pazinju loku esmu izveidojusi, bet ne taa, lai skrietu ar vinjiem satikties katru dienu. Man ir savs virietis, savas majas ruupes, macibas, nav laika draudzeties baaigi, bet ja ap sirdi paliek shvaki tad 2 draudzenes un gimene ir.
29.10.2014 20:55 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Jauki ,ka esmu maza meitenīte

Neraudi, meitenīt, es esmu ar tevi vienā maisā. Sit pieci! :D
29.10.2014 20:58 |

Reitings 87
Kops vidusskolas beigām un pārvākšanās uz ārzemēm studēt un beigas arī dzīvot, man ir palikusi ļoti maz Draugu. Ieguvu pāris īstus draugus studiju laika ar kuriem uzturam ļoti labu kontaktu, savādāk ir palikušas divas bērnības draudzenes. Sevi uzskatu par ļoti draudzīgu un atvērtu, bet atzīšos, ka pati šķiroju cilvēkus un ne visiem atklājos, jo man ir svarīgi pavadīt laiku ar cilvēkiem, kas man liekas draudzības vērti.
Piekritīšu stormborn, ka ārzemes esot ir tas kas ir-citreiz riktīgi vientuļi sajutos, bet tad atkal saskaņoju ar visiem un ir sirdij miers. Lai nu ka, pietrūkst blakus latviski runājošo kam izkratīt sirdi.
29.10.2014 21:05 |

Reitings 15092
Nav nemaz tik slikti būs mazai meitenei, kurai dzīve kā SATC :D Sasmējos par šito salīdzinājumu.
29.10.2014 21:07 |

10 gadi
Reitings 831
Piedod, Leftie, tas man tāds rakstības stils- "augsti paceltu galvu, degunu raucot, iedomīgi nošņāc"-
likās, ka pietiekami labi norādu to, ka pati smejos par sevi. :D
Kas īstenībā ir samērā veselīgi- skatīties uz visu ar zināmu humora devu ;)
29.10.2014 21:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits