Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bijušās rēgs

Reitings 3
Reģ: 31.10.2010
Sveikas, meitenes! Mani jau kādu laiku, varētu teikt pat vairākus mēnešus nomoka man nezināma sajūta! Esmu kopā ar puisi nu jau kā gadu, dzīvojam kopā, it kā viss ir labi, mīlestība u.t.t. bet ir viens bet, viņa bijusī. Viņi bija kopā vairāk kā divus gadus un viņš viņā esot bijis samīlējies līdz ausīm, bija gatavs viņas dēļ darīt visu, bija kopīgi draugi, nāca no vienas pilsētas, vecāku mājas vien pāris māju attālumā, bija gatavs vilkt gredzenu pirkstā kuru katru brīdi, bet viņa viņu pameta, neko nepaskaidrojot, pēc tam tikai viņš uzzināja, ka viņa bija satikusi kādu citu.
Mana problēma ir tā, ka mani nepamet tā sajūta, ka viņš tomēr par viņu vēl aizvien domā, viņiem ir kopīgi draugi, viņa ballējas ar viņiem, viņš komunicē ikdienā ar viņas labāko draudzeni, viņas brāli...un pavisam nesen uzzināju, ka brīdī kad es neesmu bijusi ar viņu aizbraukusi pie viņa vecākiem, viņš it kā bija plānojis satikties ar viņas brāli , viņa negaidot arī atnākusi, pavisam nesen viņas brālis rakstīja viņam ka viņa gribot atdot viņa džemperi, kas palicis pie viņas, bet lai pats nākot pakaļ, bet viņš protams, negāja...arī viņa draugi esot pamnījši, ka tur kur esot viņš ( bija viens pasākums, kur bija gan viņa, gan mēs abi) viņa arī tur apgrozoties...
Vēl nesen viņš sakliedza uz mani par to, ka es izteicu viedokli, filmas laikā,par to,ka vīrietī gan jau ir vaina ja sieviete krāpj, un viņš uz to reaģēja ļoti asi, uzkliedzot, ka ne jau vīrietī ir vaina bet sievietē, ja viņa krāpj un nevar tev to pateikt acīs...pateicu, vai aizskāru pazīstamu tēmu? uz ko viņš atbildēja rupji JĀ!
es zinu ka viņš mani mīl, bet man ir sajūta, ka varbūt es esmu kā tāds plāksteris, jo mēs uzsākām attiecības vien pāris mēnešu pēc viņu šķiršanās. Es negribot pati esmu kļuvusi greizsirdīga, visu laiku domās salīdzinu viņu ar sevi. It kā runājam par nākoni, prcēšanos, bet es līdz galam neesmu pārliecināt par viņa jūtām vai viņš mani mīl no sirds un dvēseles. Kā jūs domājiet, vai man būtu par kaut ko jāuztraucas?
29.10.2014 12:26 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
atkal kaartejaa, kas pati izdomaja un pati apvainojaas... Nu kas tur diivains, ka satiek ik pa laikam vinju, ja jau pati saki, ka kopiigi draugi??
un par to, filmas seansu un tavu izteikumu, labaak vispar neizteikshos...
29.10.2014 12:31 |

Reitings 237
Reģ: 29.01.2009
Sveika!
No pieredzes varu teikt, ka neielaid to rēgu savā galvā, tas Tevi iznīcinās.
Bijušajām ir tāda tendence - uzrasties, kad vīrietis ir ticis viņām pāri un sāk justies laimīgs.
Esmu dažkārt prātojusi, kas, pie velna, tas ir? - sieviešu egoisms? patmīlība? nepieciešamība apmierināt savu ego? - kolīdz vīrieša dzīvē parādās jaunas attiecības, tā bijušās klāt.

Dzīvo savu dzīvi un mīli savu vīrieti, Tev viss izdosies!
Bijušās faktoru iesaku izmantot kā motivāciju kļūt labākai.
29.10.2014 12:51 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
ka vīrietī gan jau ir vaina ja sieviete krāpj,

Muļķības, pirmkārt, dārgā, mazak jārunā. Vainīgs ir tas, kurš krāpj. Tāpēc vien, ka pastāv tāda iespēja, kā pirms krāpšanas izšķirties. Punkts.
Otrkārt - ko tad Tu sagaidi, lai šķiroties no meitenes, viņš šķirtos arī no visiem saviem draugiem? Tāds pliks, bez savas "bagāžiņas" - interesēm, vēsturi, nākotni, draugiem - ienāktu Tavā dzīvē? Loģiski, ka draugi tādas lietas, ka abi ir tusiņā pamana. Ir taču, par ko paklačoties. Atslābsti, nomierinies un nebur drāmu no nekā. Vīriešiem patīk pašpārliecinātas sievietes, kas nesalīdzina sevi visu laiku ar citām un nezāģē viņus tur, kur nevajag.
29.10.2014 13:02 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
kolīdz vīrieša dzīvē parādās jaunas attiecības, tā bijušās klāt.

Ar vīriešiem jau tāpat- tiklīdz sievietei ir cits un šķietami laimīga dzīve, tā bijušie par sevi atgādina!
29.10.2014 13:10 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Dzīvo savu dzīvi un mīli savu vīrieti, Tev viss izdosies!
Bijušās faktoru iesaku izmantot kā motivāciju kļūt labākai.

+++
29.10.2014 13:14 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Helovīns tuvojas, ja jau sāk rēgoties
29.10.2014 13:15 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Greizsirdība ir neparliecinātība par sevi ! Pārliecinātam un laimīgam tā nav drauds .

Es tavā vietā nemeklētu problēmu tur kur to nav .
29.10.2014 13:20 |

Reitings 575
Reģ: 08.03.2013
kolīdz vīrieša dzīvē parādās jaunas attiecības, tā bijušās klāt.

Protams, un vēl publisko kailfoto, es to norakstu uz - UTO ( uzmanības trūkums organismā ) :D
29.10.2014 13:23 |

Reitings 3
Protams, un vēl publisko kailfoto,

kā naglai uz galvas, par profila bildi bija ielikusi bildi, no fotosesijas, kuru veltīja viņam.
29.10.2014 13:31 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
No tā apraksta vairāk izklausījās, ka bijusī pati pēkšņi grib atpakaļ Tava puiša dzīvē + vēl apkārtējie iespējams piebalso. Jāpaņem džemperis. WTF. Tas tiešām tik svarīgi, lai speciāli ietu pakaļ? Brālis atnest nevarēja?

Tādā ziņā Tavs puisis malacis, ka taču negāja. Tātad nealkst satikt bijušo, tam izmantojot stulbus ieganstus.

Tavs izteiciens filmas laikā ir vairāk nekā dīvains. Turklāt puisim, kas tādā veidā tieši attiecībās ir sāpināts. Tiešām to nezināji, ka meitene viņu pameta cita dēļ, kad tā teici? Un vispār, kāda velna pēc tik stulbs uzskats? Es tā puiša vietā pamatoti uztrauktos, ka arī šā brīža draudzene var tā brīvi sadomāt laist ar citu čali, un, redz, pie tā jau attiecībās vainīgs tāpat būs viņš. Whaaat?
29.10.2014 13:48 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Atslābsti. Ja viņi gribēs, tad būs kopā un viss. Tu tur neko nevarēsi ietekmēt.
29.10.2014 14:29 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Bijušajām ir tāda tendence - uzrasties, kad vīrietis ir ticis viņām pāri un sāk justies laimīgs.

Trāpīts desmitniekā. Vīra pirmai mīlestībai, pusotru gadu viņu nevajadzēja, tik raustīja, kad ievajadzējās. Līdz sastapa mani. No ādas sāka līst laukā. Zvani, vēstules, aicinājumi parunāt. Gandrīz gadu tramdījās.
29.10.2014 14:34 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Piedod, ja tas sāpēs, bet Tu esi viņam plāksteris. Tu tici, ka viņš būtu varējis tik pāri notikušajam pa pāris mēnešiem? Tu viņam vari būt miiļa, bet nekas vairāk. Ja viņš Tev gribēs vilkt gredzenu pirktā tad tikai tāpēc, lai tiktu pāri bijušajai.
29.10.2014 14:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Bijusī raida fluīdus viņa virzienā.. Tāds iespaids radās. Pārmest par to, ka kopīgi draugi un pagātne nav izdzēšama, ir muļķīgi. Esi gudrāka, savas negācijas aprunā draudzeņu starpā vai pa tūri pie sevis. Nevajag zāģēt vīrieša nervus tāpēc, ka jūties nepārliecināta tās čūskas priekšā.. :)
Puisis ..ja būs gājējs..tad aizies. Kaut gan viņš savu attieksmi feini parādīja ar džemperi - trumpis tavās rokās. Tagad Tev tikai jāsavaldās un nevajag visu sačakarēt :D
29.10.2014 14:55 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
ka vīrietī gan jau ir vaina ja sieviete krāpj,

Dēļ šī komentāra man vien vajadzēja ielogoties cosmo lai pateiktu cik muļķīgi tā ir teikt + tu reāli ar tādu komentāru apvainoji savu puisi! Kuru tak itkā mīli! Kā nav kauna tā izteikties vispār.

Par problēmu runājot, izskatās ka bijusī grib viņu atpakaļ, bet draugs uzticami cenšās no bijušās izvairīties cik vien spēj, bet tu ar saviem komentāriem vel tik piemet pagali ugunij.
29.10.2014 15:00 |

Reitings 3
Meitenes, es to komentāru pat nebiju domājusi izteikt saistībā ar viņu, gāja filma un es tur bija situācija, ka sieviete nokrāpa savu puisi, es tikai izteicu to frāzi saistībā par to konkrēto gadījumu, bet viņš uzreic sacepās, it kā es būtu runājusi par viņu, es nemūžam viņam tā neteiktu un neattiecinātu to uz viņu!
29.10.2014 15:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu jā ok tu runāji pa filmu, bet tu aizdomājies par to ka tavs draugs ir bijis tai pozīcijā ka viņu nokrāpj draudzene un tu tad izspļauj par principā par tādu pašu situāciju to ka vīrietis ir pie tā vainīgs. Varbūt draugs tieši to filmas situāciju salīdzināja ar to kāda viņam bija, tieši tāpēc ar ņēma to pie sirds, bet tev tomēr ar jāpadomā kā tu izsakies par tēmām kas tavai otrai pusītei var būt aizskarošas.
29.10.2014 15:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits