Nu labi, pastāstīšu. Pirms 2 gadiem ziemā saslimu ar augstu temperatūru, kakla un galvas sāpēm. Barons 5min. vizītē pasaka, ka tas ir vīruss, izraksta AB un viss. Pēc nedēļas jau man paliek sliktāk, pievienojas vēdera sāpes. Neguļu, paiet nevaru, temperatūra visu laiku 40 grādi. Barons pasaka, ka vēders man sāpot no līkas muguras (WTF???) un temperatūru es pārspīlējot. Tikai tad, kad es lūdzos nosūtījumu uz slimnīcu, viņš ar saviebtu seju izmērīja man temp.-39,4 un nosūtīja uz slimnīcu. Rezultātā - angīna, aknu iekaisums, palielināta liesa, gastrīts un Barra vīruss. Kad no slimnīcas uzņemšanas vakarā zvanīts Baronam, tad viņš pasaka, ka es pati uz savu galvu esot ārstējusies un atteikusies braukt uz slimnīcu ātrāk. No tik klajiem meliem man sagribējās vemt. Piedevām draugs pastāstīja, ka dzirdējis Baronu ar savu paziņu tajā pašā dienā uz ielas pļāpājam par pacienti, kuru ar augstu temperatūru un sāpošu vēderu viņš uz slimnīcu aizsūtījis. Slimnīcā pie sistēmas sabiju 10 dienas, pēc tam 2 mēnešus mājas režīms. Viņš ir labs ģimenes ārsts tikai tad, ja tev nekas nekaiš un tev pie viņa nav jāiet.