Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Frizieris Rīgā, help!

 
Reitings 344
Reģ: 27.10.2014
Labvakar, gribēju painteresēties varbūt Jums ir zināma kāda laba frizētava Rīgā, kur kvalitatīvi strādā, spēj kaut ko speciālisti jēdzīgu ieteikt un cenas ir saprāta robežās?
Dzirdēju, ka kolonnās labi strādā, bet 60eur par īsti nezināmu rezultātu arī negribas riskēt..
Jūtos sprukās, no viena friziera pie otra, rezultāts- nekāds. Man ir šķipsnās balināti mati, esmu balinājusi šķipsnas kādas 3x, laikam, pa visu galvu, un tad tikai saknes piebalināju(vienmēr to daru frizētavā, nekad neesmu mājās iepriekš ne krāsojusi ne ko tamlīdzīgu), bet rezultāts neapmierina, pēc 2nedēļām puse dzelteni, krāsa-neizteiksmīga.(Nevēlos visus blondus,bet tā, lai šķipsnas ir ļoti daudz,blondas un izteiksmīgas, nevis "liesmiņas" krāsā :D )
Lietoju dažādas maskas, eļļas un šampūnus arī esmu daž ne dažādus izmēģinājusi, frizētavās īsti neko jēdzīgu neiesaka. Vispār par to brīnos, vai tad viņiem nav izdevīgi man kā klientam kaut ko ieteikt, lai es no viņiem iegādājos? Jautāju, ko var man ieteikt, lai uzlabotu manu matu stāvokli, jo, kā zināms, pēc balināšanas mani mati ir ļoti trausli, uz ko saņemu atbildi - "Aizejiet un drogās nopērciet kādu matu masku." Vai tā ir normāla atbilde un attieksme, ņemot vērā, ka pie friziera samaksāju ap 40eur, kaut gan man mati ir plāni, un garumā līdz lāpstiņām, un dabīgie ir gaiši brūni.
27.10.2014 22:33 |
 
Reitings 140
Reģ: 11.10.2012
Ja meistaram ir vājšs ūdeņraža peroksīds, jeb baidās noturēt ilgāk, tad arī sanāks brūnos matos tā saucamais ''cālīša'' efekts.
28.10.2014 11:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!