Esmu apjukusi, ļoti nepieciešams jūsu viedoklis

Reitings 14
Reģ: 30.06.2014
Esmu galīgi apjukusi, nezinu ko domāt. Sanāca tā, ka runājoties ar draugu pat nezinu kā nonācam pie tēmas krāpšana (pirms tam arī par to bijām runājuši un viņš vienmēr izteicās ka tā nevarētu, jo viņs ir ticis krapts) un viņs izteicās, ka nevarot jau zināt, kas būs pēc vairākiem gadiem un ka var taču iepatikties cita (par šo es neuztrauktos tā jau tiešām var notikt). Bet pats trakākais, ka viņs pateica, ka ja iepatīkas kāda cita, tad protams, gribas ar viņu pārgulēt un to arī darīs. Kad jautāju, kapēc nevar tad pamest iepriekšējo meiteni un tad ar jauno darīt ko vien grib (runājām itkā abstrakti par vīriešu un sieviešu attiecībām, ne tieši mums, bet saprotams, ka tas attiecas arī uz mums), viņs atbildēja, bet tādi taču ir vīrieši viņiem vajag fizisko un ja nu tā jaunā tomēr ir ar tarakāniem, jāiepazīst vispirms, lai izlemtu vai iet prom pie jaunās... Tādējādi secinu no viņa teiktā, ka principā viņš man pasaka, ka kādreiz ir gatavs mani krāpt un to slēpt, jo redz nekad jau neko nevar zināt un viss var gadīties.. bet bāc es to nesaprotu, es zinu ka man tā negadīsies, ja es iemīlēšos citā, tad nespēšu sāpināt savu esošo mīļoto un šķiršos. Tagad nesaprotu ko man darīt, kā rīkoties, ja šis cilvēks grib nākotnē precēties un bērnus, bet tajā pašā laikā ir man pateicis ko tādu.. kā man viņam uzticēties? Piedod, ka tik gari, esmu nereāli apjukusi, gribas tikai raudāt un raudāt..
27.10.2014 15:42 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Nesmīdini mani, pats saki, ka tas tavs riņķis tomēr ir remdena zupa un kur ir tad tavs kaviars, ko tomēr neesi pagaršojis? Varbūt tiešām tev nav laimējies atrast sievieti, kura kko mācētu gultā. Jaatzīst gan tomēr, ka tev ir taisnība, ka daudz ir sieviešu, kuras nepietiekoši nopietni uztver sexu. Man žēl viņas, bet tev nav taisnība to vispārinot uz visām sievietēm. Sen jau tie laiki pagājuši, kad sievietes bija mājkalpotājas un tādējādi gultā pārgurušas kā baļķis. Bet tev iesaku, nesamierināties ar savu remdeno zupas riņķi, bet sameklēt tik tiešām prasmīgu sievieti/es, kaut gan dēļ taviem maza puišeļa kompleksiem un kladzināšanu par "īstu vīrieti" diezin vai sanāks.

Es vēlreiz saku - man ir tā kā man vajag. Priekš manis - viss OK. Man ir dažādība (sievietes nekad nezina vai neņem vērā to ka lielākajai daļai vīriešu ir vajadzīgs sekss vnevis ar viņu - vienīgo - bet ir vajadzīga DAŽĀDĪBA). Tavējais tagad ja viņam pajautasi pateiks ka viņam dažādība nav vakjadzīga, bet - tikai tu un kāzas ar tevi lai būtu vismaz tas mazumiņš baudas kuru viņš dabūs no tevis vienas. Neviena sieviete viena nevar nodrošināt džekam dažādību lai kāda viņa būtu, bet man katru nedēļu ir sekss kā pirmo reizi! Tavējais vadīsies pēc principa labāk zīle (tu) rokā nekā mednis (tas kā dzīvoju es) kokā tāpēc sakarinās tev uz ausīm tadus makaronus kādus tu tuur gribēsi redzēt. :-D :-D :-D
28.10.2014 16:33 |

Reitings 747
... es zinu ka var dzīvot arī savādak - labāk, bet tavējais nezina un tu izdarīsi visu lai nekad neuzzinātu, ne? Karināsi tadad tu viņam uz ausīm makaronus ka tev ir vajadzīgs tikai viņš viens un citi tevi neinteresē, bet tai pat laikā piedalīsies anonīmi cosmo diskusijās par tēmu ar kuru aktieri labprātak no*niebtos. :-D :-D :-D Tada ir ta jūsu grāmatas izlasīta pareizā dzīvīte. Nu ko dzīvo vien. Man uz jūsu klāja nav vairs ko darīt - garlaicīgi.
28.10.2014 16:37 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Oij zaķit manu, es nemaz i negribu precēties un tikt piesieta vienam vīrietim. Tas, ka tu savā aprebežotajā prātiņā uzskati, ka tikai vīriešiem vajag dažādību ir galīgs fufelis, arī sievietes to vēlas, tikai daudzas to neatklāj, jo redz sievietēm tā nedrīkst.
28.10.2014 16:39 |

Reitings 241
... es zinu ka var dzīvot arī savādak - labāk, bet tavējais nezina un tu izdarīsi visu lai nekad neuzzinātu, ne?

Atkal kārtejais tavs nepareizais spriedums :D
28.10.2014 16:41 |

Reitings 747
Oij zaķit manu, es nemaz i negribu precēties un tikt piesieta vienam vīrietim. Tas, ka tu savā aprebežotajā prātiņā uzskati, ka tikai vīriešiem vajag dažādību ir galīgs fufelis, arī sievietes to vēlas, tikai daudzas to neatklāj, jo redz sievietēm tā nedrīkst.

Ko tad te lecies? Ko taisi te dramatisko tēmu par to ko tev tavs džeks atļāvies pateikt? Paņem mantas un - aiziet! Dzīvē! Jeb saikni tomēr vēl jūti? ... ar viņa bankas kontu :-D :-D :-D. Ko taisi te histērihu par to ka viņš ir gatavs mani kādreiz krapt? pati sajēdz ko no viņa gribi?
28.10.2014 16:47 |

Reitings 241
Jā gribu sexu un naudu :D Gribu būs "īsta sieviete", kas ēd kaviāru no vairakiem trauciņiem, ne no viena ēd remdenu zupu :D
28.10.2014 16:50 |

Reitings 747
Izskatās ka oponentei vairs naff ko teikt. Ta parasti ir tiem kuri nevis ar galvu doma, bet ar savu rīcību cenšas tikai otram ieriebt.
28.10.2014 16:58 |

Reitings 241
Bet es taču saku, ko patiešām vēlos!!!
28.10.2014 17:02 |

Reitings 747
Ko tad te lecies? Ko taisi te dramatisko tēmu par to ko tev tavs džeks atļāvies pateikt? Paņem mantas un - aiziet! Dzīvē! Jeb saikni tomēr vēl jūti? ... ar viņa bankas kontu . Ko taisi te histērihu par to ka viņš ir gatavs mani kādreiz krapt? pati sajēdz ko no viņa gribi?

Ja uz jautajumiem nav ko atbildēt tad varam uzskatīt jka saruna ir beigusies. Ar tevi vairs nav interesanti. Tagad vari iet apčubinat savu botānuiķi.
28.10.2014 17:09 |

Reitings 241
Es tev uz jautājumu ko es vēlos jau atbildēju.
28.10.2014 17:26 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
es teiktu- esi vērīga pēc tādiem vārdiem
28.10.2014 18:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits