Ja sieviete, ar kuru esi attiecībās, nodrošina seksuāli + emocionāli visu, ko vīrietis vēlas, viņš nemeklēs citas! Kamdēļ meklēt ārpus mājas to, ko var dabūt mājās?
Kad man būs sieva, es tāpat gulēšu paralēli ar citām viņai to nezinot un tas nenozīmētu, ka nemīlu sievu, LOL.
Un Zigrfīd man tevis ļoti žel, ka tev nav gadījusies sieviete, kas mīl sexu, vai arī varbūt viņas ar tevi īsti negribēja. Lai nu kā tur būtu, žēl, ka tu domā, ka retums ir sievietes, kas tiešām mīl sexu un ka tev sex ir bijis tikai remdena zupa. Atbildei uz to, ka viņam sex nozīmē mazāk nekā man ir tā, ka es sexu nevis mīlu, bet gan dievinu un esmu ar to apsēsta. Tā ka vari neuztraukties par kkādām remdenām zupām, tas neattiecas uz mani, par manām spējām gultā un neaizspriedumaino domāšanu sexā, vari tikai sapņot Tieši otrādāk, mans vīrietis zinot manu pagātni, uztraucas, ka atkal noraušos un ka man ar viņu vienu nepietiks. Labi, bet tā jau ir cita problēma ar ko cenšos tikt galā.
Normāliem vīriešiem vajag dažādību, vajag sevi apliecināt un to pat par krāpšanu nav jāsauc, tikai savu fizisko vajadzību apmierināšana.
Kad man būs sieva, es tāpat gulēšu paralēli ar citām viņai to nezinot un tas nenozīmētu, ka nemīlu sievu, LOL.
Vecis savu daiktu var nomazgāt pēc kārtējās spraušanas, bet sieviete savu godu un pežuku nekad neizmazgās, ja tur kāds cits iespraudīs.
Pilnīgi nepiekrītu TG
Es labāk pašapliecinos naudu pelnot vai sasniedzot garīgas vērtības nevis šļūkājot pa kājstarpēm. Tāpat labākais sex ir ar mīļoto sievieti. Random kājstarpe ir sliktāka par Mašu un Dašu.
Un vispār, manuprāt, "fizisko vajadzību apmierināšana" ir ieviesta, lai attaisnotu spraušanos, kur pagadās, un savu rīcību. Bet par šo tēmu, lai katrs domā, ko grib .
Ja ticēt tevis uncitu šejieniešu izteikumiem par to cik ļoti seksojat tad būtu jāsāk domāt ka visi LV vīreškārtas pusaudži jau nevainību zaudējuši
Un kapēc tu domā, ka visas meitenes zaudē savu nevainību ar tikpat vecu džeku?! Ja es zaudēju nevainību savos 13 gados, tas nenozīmē, ka manam partnerim bija arī 13 Būs vien tev jāsamierinās, ka meitenes arvien jaunākas zaudē nevainību, un ja esi pietiekoši saprātīgs, tad sapratīsi, ka tagad savas spējas gultā attīsta daudz ātrāk nekā kādreiz un nemaz nevajag būt 30+ gadīgai lai zinātu, ko un kā darīt gultā, lai apmierinātu sevi un vīrieti.
Prieks par tevi, ka esi iekārtojies kā karalis, tad jau tomēr ejot pa riņķi atrodas meitenes, kas sexā nav remdena zupa kā iepriekš izteicies par visām
Uij pasalot tavu viedokli, nu tā baigi gribi parādīt kāds vecis esi, bet acīmredzami ir tavi kompleksi par sievietēm. Man vienmēr smiekli nāk lasot šo "īsto vīriešu" pārspīlēto viedokli, bet nu jā vajag jau internetā parādīt cik "kruts" esi, lai noslēptu savus trūkumus un atkārtojot par sevi vārdus esmu "īsts vīrietis" varbūt ar sāksi tam ticēt
Jauku tev dienu "īstais vīrieti"
Paldies - esmu pagaršojis kaviāru - reņģēs vairs negribas
bet cik lasīts tad tas otrs - pareizais - arī kādu laiku bez sievietes dzīvoJā, jo man ir augstas prasības pret sevi un pret sievieti, piemēram, es meklēju sev sievu nevis random piegulētāju. Neuztraucies, es beidzot atradu savu Dimantu akmeņu jūrā :)