Esmu apjukusi, ļoti nepieciešams jūsu viedoklis

Reitings 14
Reģ: 30.06.2014
Esmu galīgi apjukusi, nezinu ko domāt. Sanāca tā, ka runājoties ar draugu pat nezinu kā nonācam pie tēmas krāpšana (pirms tam arī par to bijām runājuši un viņš vienmēr izteicās ka tā nevarētu, jo viņs ir ticis krapts) un viņs izteicās, ka nevarot jau zināt, kas būs pēc vairākiem gadiem un ka var taču iepatikties cita (par šo es neuztrauktos tā jau tiešām var notikt). Bet pats trakākais, ka viņs pateica, ka ja iepatīkas kāda cita, tad protams, gribas ar viņu pārgulēt un to arī darīs. Kad jautāju, kapēc nevar tad pamest iepriekšējo meiteni un tad ar jauno darīt ko vien grib (runājām itkā abstrakti par vīriešu un sieviešu attiecībām, ne tieši mums, bet saprotams, ka tas attiecas arī uz mums), viņs atbildēja, bet tādi taču ir vīrieši viņiem vajag fizisko un ja nu tā jaunā tomēr ir ar tarakāniem, jāiepazīst vispirms, lai izlemtu vai iet prom pie jaunās... Tādējādi secinu no viņa teiktā, ka principā viņš man pasaka, ka kādreiz ir gatavs mani krāpt un to slēpt, jo redz nekad jau neko nevar zināt un viss var gadīties.. bet bāc es to nesaprotu, es zinu ka man tā negadīsies, ja es iemīlēšos citā, tad nespēšu sāpināt savu esošo mīļoto un šķiršos. Tagad nesaprotu ko man darīt, kā rīkoties, ja šis cilvēks grib nākotnē precēties un bērnus, bet tajā pašā laikā ir man pateicis ko tādu.. kā man viņam uzticēties? Piedod, ka tik gari, esmu nereāli apjukusi, gribas tikai raudāt un raudāt..
27.10.2014 15:42 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Tas ir no sērijas "pati izdomāja, pati pateica, pati apvainojās" :D
No mušas pūš ziloni.
28.10.2014 11:43 |

Reitings 303
Reģ: 04.07.2014
Ja sieviete, ar kuru esi attiecībās, nodrošina seksuāli + emocionāli visu, ko vīrietis vēlas, viņš nemeklēs citas! Kamdēļ meklēt ārpus mājas to, ko var dabūt mājās?

Normāliem vīriešiem vajag dažādību, vajag sevi apliecināt un to pat par krāpšanu nav jāsauc, tikai savu fizisko vajadzību apmierināšana.

Kad man būs sieva, es tāpat gulēšu paralēli ar citām viņai to nezinot un tas nenozīmētu, ka nemīlu sievu, LOL.

Vecis savu daiktu var nomazgāt pēc kārtējās spraušanas, bet sieviete savu godu un pežuku nekad neizmazgās, ja tur kāds cits iespraudīs.
28.10.2014 11:46 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Kad man būs sieva, es tāpat gulēšu paralēli ar citām viņai to nezinot un tas nenozīmētu, ka nemīlu sievu, LOL.

Tikai Tev tāda nebūs, LOL.
28.10.2014 11:49 |

Reitings 303
Ej izgāz savu žulti citur. IGNORE.
28.10.2014 11:50 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
TG, a kāda tur dažādība? Saprotu, ja gulēsi ar vīriešiem, bet kas dažāds ir sievietēm? Pieņemot, ka esi kopā ar vislabāko un sev piemērotāko, kāds labums ir no citas?
28.10.2014 12:01 |

Reitings 303
Ja bērnībā nav gulēts ar visām skolas biedrenēm vai studiju biedrenēm, tad vienkārši ir jāatgūst zaudētais jau citā vecumā, pat ja ir ģimene.

Ir konkrēts sieviešu skaits, kas vecim ir dzīvē jāizdrāž, tieši tik vienkārši.
28.10.2014 12:13 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Nu, bet izdrāz un tad precies, nevis otrādi.
28.10.2014 13:00 |

Reitings 303
Ir starpība kad to dara - precējies vai būdams brīvs? Starpības jau nav, jo tas ir tikai sports.
28.10.2014 13:07 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pilnīgi nepiekrītu TG
Es labāk pašapliecinos naudu pelnot vai sasniedzot garīgas vērtības nevis šļūkājot pa kājstarpēm. Tāpat labākais sex ir ar mīļoto sievieti. Random kājstarpe ir sliktāka par Mašu un Dašu.
Un vispār, manuprāt, "fizisko vajadzību apmierināšana" ir ieviesta, lai attaisnotu spraušanos, kur pagadās, un savu rīcību. Bet par šo tēmu, lai katrs domā, ko grib ..
28.10.2014 13:33 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu, ka šādā veidā sanāc kā muļķe-situācijas gūstekne. Ja kas tāds dzīvē sanāks, pateiks: "Bet es taču tev teicu.."

Ok, es tad atbildētu apmēram tā:
Ja Tu, konkrēti tieši Tu, mani kādreiz dzīvē šādi sāpināsi un nostādīsi muļķes lomā, aiz muguras krāpjot un "iemēģinot" kādu citu meiteni, kuru varbūt tomēr neizvēlēsies, no manas puses nebūs ne piedošanas, ne atpakaļ ņemšanas. Tā ka - vari filozofēt par "sēdēšanu uz 2 beņķiem" vienlaicīgi, bet ar sevi neko tādu nepieļaušu.

Un viss. Arī tīri teorētisks teikums, bet arī viņu būsi brīdinājusi un vismaz izteikusi savu nostāju.
28.10.2014 14:40 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
ā, ū, palasīju nesenākās autores atbildes. ok, I take it back. Pašai ar sevi mazliet vairāk jāpastrādā, pirms pukoties uz vīrieti :D
28.10.2014 15:00 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Un Zigrfīd man tevis ļoti žel, ka tev nav gadījusies sieviete, kas mīl sexu, vai arī varbūt viņas ar tevi īsti negribēja. Lai nu kā tur būtu, žēl, ka tu domā, ka retums ir sievietes, kas tiešām mīl sexu un ka tev sex ir bijis tikai remdena zupa. Atbildei uz to, ka viņam sex nozīmē mazāk nekā man ir tā, ka es sexu nevis mīlu, bet gan dievinu un esmu ar to apsēsta. Tā ka vari neuztraukties par kkādām remdenām zupām, tas neattiecas uz mani, par manām spējām gultā un neaizspriedumaino domāšanu sexā, vari tikai sapņot Tieši otrādāk, mans vīrietis zinot manu pagātni, uztraucas, ka atkal noraušos un ka man ar viņu vienu nepietiks. Labi, bet tā jau ir cita problēma ar ko cenšos tikt galā.

Par manu seksu vari neuztraukties - esmu iekrtojies tā kā pašam patīk - dzīvoju kā karalis tikai lai tas tā būtu esmu spiests iet pa riņķi. Ja ticēt tevis uncitu šejieniešu izteikumiem par to cik ļoti seksojat tad būtu jāsāk domāt ka visi LV vīreškārtas pusaudži jau nevainību zaudējuši, bet dzīvē viiss diemžēl ir savādāk. gudri d*rst nav malku cirst. Es nebrīnos ka tiek organizēti pasaulē mineta kursi jo tas ar ko jūs lielaties ir nekas cits kā nemākulības izpausmes.
28.10.2014 15:52 |

Reitings 747
Normāliem vīriešiem vajag dažādību, vajag sevi apliecināt un to pat par krāpšanu nav jāsauc, tikai savu fizisko vajadzību apmierināšana.

Vecis savu daiktu var nomazgāt pēc kārtējās spraušanas, bet sieviete savu godu un pežuku nekad neizmazgās, ja tur kāds cits iespraudīs.

Pilnīgi nepiekrītu TG
Es labāk pašapliecinos naudu pelnot vai sasniedzot garīgas vērtības nevis šļūkājot pa kājstarpēm. Tāpat labākais sex ir ar mīļoto sievieti. Random kājstarpe ir sliktāka par Mašu un Dašu.
Un vispār, manuprāt, "fizisko vajadzību apmierināšana" ir ieviesta, lai attaisnotu spraušanos, kur pagadās, un savu rīcību. Bet par šo tēmu, lai katrs domā, ko grib .

Te var uzskatāmi redzēt kurš te ir īstais vīrietis jo dzied līdzi sieviešu korim un kurš ir džeks kurš pasaka visu kā ir.Ir ir mums lielā vairumā tādi vīriesi - re kur nupat viens tāds āboltiņai savu saimes vietu uzdāvināja - palaida dāmu pa priekšu tā teikt. :-D :-D :-D. Un ja kāds te uzleca TG ka viņam sievas nebūšot tad rēcīgi, bet cik lasīts tad tas otrs - pareizais - arī kādu laiku bez sievietes dzīvo :-D :-D :-D.
28.10.2014 15:57 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Ja ticēt tevis uncitu šejieniešu izteikumiem par to cik ļoti seksojat tad būtu jāsāk domāt ka visi LV vīreškārtas pusaudži jau nevainību zaudējuši

Un kapēc tu domā, ka visas meitenes zaudē savu nevainību ar tikpat vecu džeku?! Ja es zaudēju nevainību savos 13 gados, tas nenozīmē, ka manam partnerim bija arī 13 :D Būs vien tev jāsamierinās, ka meitenes arvien jaunākas zaudē nevainību, un ja esi pietiekoši saprātīgs, tad sapratīsi, ka tagad savas spējas gultā attīsta daudz ātrāk nekā kādreiz un nemaz nevajag būt 30+ gadīgai lai zinātu, ko un kā darīt gultā, lai apmierinātu sevi un vīrieti.
Prieks par tevi, ka esi iekārtojies kā karalis, tad jau tomēr ejot pa riņķi atrodas meitenes, kas sexā nav remdena zupa kā iepriekš izteicies par visām :D
28.10.2014 16:01 |

Reitings 747
Un kapēc tu domā, ka visas meitenes zaudē savu nevainību ar tikpat vecu džeku?! Ja es zaudēju nevainību savos 13 gados, tas nenozīmē, ka manam partnerim bija arī 13 Būs vien tev jāsamierinās, ka meitenes arvien jaunākas zaudē nevainību, un ja esi pietiekoši saprātīgs, tad sapratīsi, ka tagad savas spējas gultā attīsta daudz ātrāk nekā kādreiz un nemaz nevajag būt 30+ gadīgai lai zinātu, ko un kā darīt gultā, lai apmierinātu sevi un vīrieti.
Prieks par tevi, ka esi iekārtojies kā karalis, tad jau tomēr ejot pa riņķi atrodas meitenes, kas sexā nav remdena zupa kā iepriekš izteicies par visām

Spējas gultā? Kur viņas ir? Joks jau protams labs, bet ja padomā nopietni tad smiekli tomēr nenāk.
Meitenes neatrodas - ir stabils riņķis pa kuru eju un neremdena zupa iznāk tikai ja apskata viņas visas kopā. katra atsevišķi - tāda pati remdena zupa kā citas.
28.10.2014 16:06 |

Reitings 241
Uij pasalot tavu viedokli, nu tā baigi gribi parādīt kāds vecis esi, bet acīmredzami ir tavi kompleksi par sievietēm. Man vienmēr smiekli nāk lasot šo "īsto vīriešu" pārspīlēto viedokli, bet nu jā vajag jau internetā parādīt cik "kruts" esi, lai noslēptu savus trūkumus un atkārtojot par sevi vārdus esmu "īsts vīrietis" varbūt ar sāksi tam ticēt :D
Jauku tev dienu "īstais vīrieti" :D
28.10.2014 16:07 |

Reitings 747
Uij pasalot tavu viedokli, nu tā baigi gribi parādīt kāds vecis esi, bet acīmredzami ir tavi kompleksi par sievietēm. Man vienmēr smiekli nāk lasot šo "īsto vīriešu" pārspīlēto viedokli, bet nu jā vajag jau internetā parādīt cik "kruts" esi, lai noslēptu savus trūkumus un atkārtojot par sevi vārdus esmu "īsts vīrietis" varbūt ar sāksi tam ticēt
Jauku tev dienu "īstais vīrieti"

Jā jā protams - īsti vīrieši ir tikai tie kuri dzīvo tā kā jums, sievietēm ir pieņemami :-D :-D :-D. Paldies - esmu pagaršojis kaviāru - reņģēs vairs negribas :-D. Jauku dienu un panākumus smadzeņu čakarēšanā :-D :-D :-D
28.10.2014 16:11 |

Reitings 241
Paldies - esmu pagaršojis kaviāru - reņģēs vairs negribas

Nesmīdini mani, pats saki, ka tas tavs riņķis tomēr ir remdena zupa un kur ir tad tavs kaviars, ko tomēr neesi pagaršojis? :D Varbūt tiešām tev nav laimējies atrast sievieti, kura kko mācētu gultā. Jaatzīst gan tomēr, ka tev ir taisnība, ka daudz ir sieviešu, kuras nepietiekoši nopietni uztver sexu. Man žēl viņas, bet tev nav taisnība to vispārinot uz visām sievietēm. Sen jau tie laiki pagājuši, kad sievietes bija mājkalpotājas un tādējādi gultā pārgurušas kā baļķis. Bet tev iesaku, nesamierināties ar savu remdeno zupas riņķi, bet sameklēt tik tiešām prasmīgu sievieti/es, kaut gan dēļ taviem maza puišeļa kompleksiem un kladzināšanu par "īstu vīrieti" diezin vai sanāks.
28.10.2014 16:20 |

Reitings 241
Un ceru, ka neesi viens to tiem, kas tikai kladzina par vīrietību un sexu, bet kad nonāk līdz gultai, tad var redzēt, ka nekādas pieredzes tam "vīrietim" nav, bet sex viņa izpratnē ir tikai monotonas kustības un pāris pozas. Ir šitādi pāris gadijušies :D Var jau baigi nodarboties ar viņu, apmācīt un ar laiku jau sāk iegūt to pieredzīti, bet foršāk, ka vīrietis nav jāapmāca no pašiem iekšā- ārā pamatiem.
28.10.2014 16:26 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
bet cik lasīts tad tas otrs - pareizais - arī kādu laiku bez sievietes dzīvo
Jā, jo man ir augstas prasības pret sevi un pret sievieti, piemēram, es meklēju sev sievu nevis random piegulētāju. Neuztraucies, es beidzot atradu savu Dimantu akmeņu jūrā :)
PS Vispār, kāds zin, kā no ši foruma izdzēsties? Adminiem jāraksta vai?
28.10.2014 16:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits