Esmu apjukusi, ļoti nepieciešams jūsu viedoklis

Reitings 14
Reģ: 30.06.2014
Esmu galīgi apjukusi, nezinu ko domāt. Sanāca tā, ka runājoties ar draugu pat nezinu kā nonācam pie tēmas krāpšana (pirms tam arī par to bijām runājuši un viņš vienmēr izteicās ka tā nevarētu, jo viņs ir ticis krapts) un viņs izteicās, ka nevarot jau zināt, kas būs pēc vairākiem gadiem un ka var taču iepatikties cita (par šo es neuztrauktos tā jau tiešām var notikt). Bet pats trakākais, ka viņs pateica, ka ja iepatīkas kāda cita, tad protams, gribas ar viņu pārgulēt un to arī darīs. Kad jautāju, kapēc nevar tad pamest iepriekšējo meiteni un tad ar jauno darīt ko vien grib (runājām itkā abstrakti par vīriešu un sieviešu attiecībām, ne tieši mums, bet saprotams, ka tas attiecas arī uz mums), viņs atbildēja, bet tādi taču ir vīrieši viņiem vajag fizisko un ja nu tā jaunā tomēr ir ar tarakāniem, jāiepazīst vispirms, lai izlemtu vai iet prom pie jaunās... Tādējādi secinu no viņa teiktā, ka principā viņš man pasaka, ka kādreiz ir gatavs mani krāpt un to slēpt, jo redz nekad jau neko nevar zināt un viss var gadīties.. bet bāc es to nesaprotu, es zinu ka man tā negadīsies, ja es iemīlēšos citā, tad nespēšu sāpināt savu esošo mīļoto un šķiršos. Tagad nesaprotu ko man darīt, kā rīkoties, ja šis cilvēks grib nākotnē precēties un bērnus, bet tajā pašā laikā ir man pateicis ko tādu.. kā man viņam uzticēties? Piedod, ka tik gari, esmu nereāli apjukusi, gribas tikai raudāt un raudāt..
27.10.2014 15:42 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man liekas,ka neviens no taviem profiliem te nav īpaši populārs, tad nu atslābsti.
27.10.2014 17:41 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
Nezinu neko par daudzām, bet negribējās, lai kāds atpazīst..

Pirmo reizi redzu abus Tavus nikus, tā kā diez vai atpazīs! :)
27.10.2014 17:45 |

Reitings 241
Reģ: 31.03.2014
Nu vismaz kāds prieciņš, ka neatpazīs :)
27.10.2014 17:46 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Pēc tā cik viņš Tev šo atklāti pateica, tā pat arī pateiks ka kāda iepatikās ja būs uzradusies........viņš to nevarēs sevī noturēt!
27.10.2014 17:47 |

Reitings 241
Bet ja godīgi, es savu vīrieti tiešām nesaprotu.. Šie izteikumi pilnīgi kā no sveša cilvēka mutes, jo tik tiešām viņam neraksturīgi. Lai gan viņs itkā runājis tīri teorētiski vispār par vīriešiem, tik un tā stulbi.
Ir tādi cilvēki pa gaisu ( es tai skaitā ), kam patīk kaut ko nereālu reizēm pafantazēt un dažreiz arī nejauši kaut ko pateikt otram no tām visām fantāzijām. Tas nebūt nenozīmē, ka pavisam nopietni apsvērtu to darīt reāli.

Nu es arī viskko fantazēju, bet nestāstu to. Nesaprotu vispār kapēc kas tāds jāsaka, zinam taču tāpat, ka nekam nav 100% garantijas solot uz mūžu.
Kurš vīrietis vispār runā par nākotnes citām, sakot,ka mīl, domājot par kopīgiem bērniem utt.? šīzīgi.

Nu vo es šito arī nesaprotu. Zinu, ka nolūki ir nopietni, bet šitie vakardienas izteikumi ir galīgi kukū. Pat nezinu vai tagad spēšu domāt un vai vispār gribu kopīgu nākotni. Jau tā viņs ir tas kurš grib precēties un bērnus, bet es bremzēju un baigi neesmu laulību un bērnu piekritēja, taču ar viņu palēnām sāku domāt nopietnāk par kopīgo ģimeni.
27.10.2014 17:51 |

Reitings 241
Pēc tā cik viņš Tev šo atklāti pateica, tā pat arī pateiks ka kāda iepatikās ja būs uzradusies........viņš to nevarēs sevī noturēt!

Īstenībā, jā, nebiju padomājusi no šī viedokļa, jo līdz šim zinu, ka viņs visu stāsta man un ir uzticīgs un nespētu man nodarīt pāri. Taču es kā tāda veca plate esmu tagad uzēdusies uz viņa vakardienas teretiskajām pārdomām un nevaru likties mierā..
27.10.2014 17:53 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Es vairs nespētu paskatīties uz šādu ''vīrieti''. Un pēc šādas sarunas mūsu attiecības viennozīmīgi sarežģītos, jo pati vairs nevarētu spēt būt uzticīga, zinot ka no otras puses nav garantiju.
27.10.2014 17:56 |

Reitings 241
jo pati vairs nevarētu spēt būt uzticīga, zinot ka no otras puses nav garantiju.

Nu garantiju jau nekad nav, tas ka es nesaku, ka tā varētu izdarīt, nenozimē, ka nevarētu.. Taču es vismaz nečakarēju galvu ar pilnīgu atklātību, ka tā varētu kādreiz gadīties.
27.10.2014 18:00 |

Reitings 664
Ar normālu cilvēku blakus ir garantijas - uzticība un spēja uzticēties.
27.10.2014 18:04 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Visi jau precas ar domu,ka nodzīvos kopā līdz kapa malai.

ne vienmēr! kā par nelaimi, mūsu sabiedrībā vēl diezgan dzīvi ir tie padomju laiku stereotipi, kad šķita, ka labāk kāds nekā nekāds un vecmeitības/vecpuiša zīmogs pierē, un turklāt arī Rietumu kultūra arvien vairāk kultivē to, ka dzīves ilgums palielinās, un ja agrāk cilvēkam dzīves laikā bija viens dzīvesbiedrs, tagad var būt arī divi un trīs - respektīvi, divas, trīs ģimenes dzīves laikā.
27.10.2014 18:07 |

Reitings 241
Bet tu jau nekad nevari zināt ko tas cilvēks domā vai nākotnē darīs, lai ko arī teiktu.. Ne jau visi kas krāpj ir nenormāli cilvēki :D Taču šeit ne par to man ir skumji, jo tā jau es esmu realiste un skaidri zinu, ka tas, ka pateiks, ka nekrāps, tā nav garantija. Es vnk nesaprotu, kapēc viņam tas bija man jāsaka, lai arī tīri teorētiski, pat ja tā nedomā darīt.
27.10.2014 18:08 |

Reitings 664
Tāpēc, ka nenobriedis egoistisks idiots.
27.10.2014 18:14 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Es tieši to arī teicu, ka vienīgais ko negribu būt muļķītes lomā, kuru krāpj. Ja atrod citu, lūdzu lai iet, bet viņa atbilde uz šo bija, ka attiecībās nozīmē risku un ka attiecībās var cilvēks tikt sāpināts un ar to ir jārēķinās. Ka viņs protams, tagad nedomā mani speciāli krāpt, bet viņs nevarot apgalvot neko par nākotni. Nu wtf ko lai es tagad domāju????

Citiem vārdiem džeks atklāti pateica ka ja izdosies atrastkādu pieredzējušu šķirteni pēc 30 kura atšķirībā no vairuma jaunu k*zu grib seksu ne tikai vārdos un zina arī to kā to darīt lai ne tikai viņa pati, bet arī vecis justos tā ka iet prom negribas tad vispirms izbaudīs vienreizēju seksu kurš mūsdienas ir deficīts un pēc tam izvērtēs vai ir vērts ar to sievieti arī kopa dzīvot. Nu tad to wtf arī vari domāt.
27.10.2014 21:06 |

Reitings 747
Tagad es atkal apjūku vēl vairāk pēc jūsu komentiem.. Jā iepriekšējā pieredze rāda, ka viņs ir uzticams vīrietis, kuram var pilnībā uzticēties. Gan viņa rīcība, gan runas iepriekš ir man viesušas to, ka viņam es varu 100% uzticēties, bet.. šī saruna, kas itkā jā bija tīri teorētiski par to, kas varētu būt un nebija texta, ka viņs tā darīs, bet tomēr man iekšā viss vārās no dusmām un bēdām par šo

Da džeks vnk gudras grāmatas salasījies par tēmu kā veidot attiecības un kā apieties ar sievieti. Lielākā daļa no tadām grāmatām un pamācībām ir par temu ķipa - klausi draudzeni uz vārda neiedomājies uzturēt savu viedokli - pieskaņojies un esi paklausīgs :-D :-D :-D. A džekam saulīte sāk uzaust ka nav tā vērtas tādas pūles - pretī seksa vietā remdena zupa. Tas tev - atbildei kāpec sakss viņam nozīmē mazāk neka tev. Vnk ja sieviete ir Sieviete pat pēdējais botāniķis un dārzenis kļūst par seksa gigantu. Uz tevi acimredzot tas neattiecas,
27.10.2014 21:19 |

Reitings 747
Labākais ir tas ka tiem kuri nedanco pēc siev stabules defaultā tiek piekarinātas birkas - nenobriedis infantils, bla, bla, bla. :-D :-D :-D
27.10.2014 21:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja man kaut ko taadu pateiktu 20+,tad es arii laikam satrauktos-domaatu,ka taadas iistas miilestibas vispaar nav pasaulee,ja cilveeks jau pirms kaazam runaa par kraapsanu...
Man liekas,ka muusu dienaas kaazas biezi ir kaut kas liidziigs,kaa darijuma nosleegsana:DSausmiigi skan,bet taa liekas!
Skaidrs ir viens,kas varbuut pat nav tas sliktakais visaa- cilveeks pateica godiigi,neliedzaas,negribeeja sevi paraadiit par to ,kas vins nav-aciim redzot ,nebuus vienas sievietes viirietis!
27.10.2014 21:28 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Brīžiem vīrieši tādas hui** runā.
Man liekas ka viņi pārbauda kā mēs reaģēsim....cik stipri mīlam viņus!

Bet ja viņs runā par visu kas notiek viņā, tad arī par to ka kāda darbā vai veikalā iepatiksies pateiks viņš.... :p
Vai arī ja kāda ar viņu kočetēs....
Nečakarē viņu par viņa atklātību, lai nezaudētu saikni šo :p
27.10.2014 21:50 |

Reitings 241
Nu tad tā situācijas atrisinājums... :D
Nebiju vēl paspējusi nomierināties un izlemt vai runāt par to vai nē, kad vīrietis pārnāca mājās un sapratis, ka kkas nav tā kā vajag uzsāka sarunu. Sapratu, ka esmu drāmas karaliene ar lielo burtu, kura māk uzburt drāmu nenokā un plus tam visam neklausās cilvēkos (būs beidzot šis jāmaina). Runājoties un šoreiz arī klausoties, atcerējos kā tad visa šī saruna sākās.. ar vīrieša pārmetumu, ka esd nenosaku beidzot kāzu datumu uz ko es sadusmojos un īsti viņā vairs nekalusījos, bet nu jā, viņs sāka savu pārmetošo monologu par to, ka mūsdienās cilvēki vairs neuztver laulības nopietni, grib dzīvot tāpat brīvībā. Ka apkārt notiek visu laiku krāpšana, ka vīrieši tik uztver visu fiziski un kā satiek citu sieivieti, tā grib uzreiz pārgulēt, savukārt sievietes meklē visu laiku jaunas attiecības (šeit arī tas tekstiņš, kuru es uztvēru ka viņs teiktu par sevi). Savās dusmās, ka man atkal piesienas ar savām kāzām, es to teikumu īpaši atcerējos un viņa vardus par to, ka cilvēki nezin nekad 100% nākotnē kā būs uztvēru jau atkal pa savam. Taču viss tas tika teikts man pārmetoši sakarā ar to manu vilcināšanos un no manis tika gaidīta reakcija, ka es gribu ar viņu precēties... bet redz kā es to pilnīgi otrādāk uztvēru :D
Tā ka par krapšanu neesot no viņa puses ne domas un viņs vēlas to pašu no manas puses, lai es apstiprinu, ka uztveru mūsu attiecibas nopietni un redzu tām nākotni kopā kā ģimenei. Tad nu tgd īstenībā rodas jauna problēma, jo precēties es vēl negribu :D :D :D
28.10.2014 09:43 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Savās dusmās, ka man atkal piesienas ar savām kāzām,

Njā...
28.10.2014 09:46 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
tu esii tieshaam draamas karaliene.. turklaat pilniiiga ausha, ja no kkada teikuma, vari pagriezt taadu epopeeju.. Viiriesha vietaa apsveertu vai vispaar verts tevi preceet, izskataas, ka tev skjiet, ka tas iir vinjam nepiecieshams pasaakums :D
28.10.2014 09:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits