Jau kādu laiku dzīvoju kopā ar draugu, līdz ar to ir sākušas nākt ārā arī viņa ne tik patīkamās īpašības. Tad nu domāju - ko jūs, meitenes, esat gatavas pieciest no drauga puses tīri sadzīvē, arī rīcībā dažādās situācijās un kurā brīdī šķiet, ka nu gan ir par traku?
Nu ja nerunaajam par visaadaam paarmeeriibaam taadaam kaa roku pacelshana, dzershana, lamaashanas un necienja, chatoshana un saansolji, tad viss paareejais ir tiiri subjektiivi. Cik nu tavas pacietiibas buus gana + cik daudz komplromisus speesiet rast. Ir normaali no saakuma pieriiveeties, tas var buut visai nepatiikams process, bet nu tas vienkaarshi ir jaapaardziivo.
Arii fakts! Pie tam, ne tik daudz "vecajaas" attieciibaas, kur jau viss ir pierasts, bet gan jaunajaas. To, ko kaadreiz speeju paciest jauniibaa, diez vai paciestu tagad... Tachu tas nenoziimee, ka shobriid taa riikoties buutu pareizaak, vienkaarshi ar vecumu kljuustam mazaak elastiigi.
Esmu iemācījusies samierināties ar lietu nenolikšanu tām paredzētajās vietās, otra izraisītu nekārtību, sarunātu lietu un solījumu aizmiršanu.. Vēl nevaru pieņemt strīdu eskalēšanu, vispārpieņemtu sociālo likumu ignorēšanu (piem. Ja ir ģimene, tad Tava veselība vairs nav tikai Tava un Tu nevari darīt ar to visu, kas ienāk prātā), apzinātu, klaju manipulēšanu.
platinum Tik dziļš un prātīgs komentārs. Nav slikti.
Manuprāt ar vecumu jūs kļūstat nevis prasīgākas bet gan no vīriešiem pārejat uz izbijušiem lūzerīšiem, svešu bērnu audzinātājiem, kas jau pēc noklusējuma ir civilizētāki par jūsu jaunības čaļiem.
protams, nepaciestu sishanu, krápshanu, apsaukáshanos, pazemoshanu, utml.
tápat nebútu priecíga par plánu nesaskanjoshanu ar mani, piem, péc 5 min atnáks mani chomi un sédésim dzersim lídz rítam.
arí - visu darbu uzvelshanu sievietei, ja abi strádá aptuveni vienádas darba stundas.
Laikam ar gadiem cilvēks sāk saprast, ka laiks ir pārāk vērtīgs, lai dzīvotu diskomfortā.
Te vareetu pastriideeties... Ja es nebuutu tik pacietiiga kaadreiz, tad nesasniegtu taadu harmoniju attieciibaas, kaada ir shobriid. Un diez vai partneru mainja un kaut kaadi nemitiigi mekleejumi vainagotos ar panaakumiem. Rezultaataa - butu palaidusi garaam ideaalo cilveeku tikai savas nepacietiibas deelj. Ir viegli visam atmest ar roku, bet daudz veertiigaak var izraadiities nepadoshanaas un ciinja par labaaku naakotni kopaa. Protams, ja runaajam tikai par cilveeciigaam rakstura nesaskanjaam, zekju nenovaakshanu u.tml. ikdienishkjiem cilveeciigiem truukumiem.