Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

KARSTVĪNS

 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Sveikas!
Vai kāda ir manījusi karstvīnu BEZ krustnagliņu ekstrakta?
25.10.2014 15:38 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Neesmu pētījusi sastāvus, bet varbūt vari pati vnk sarkanvīnu sildīt ar vēlamajām garšvielām klāt un izlaist krustnagliņas? Ok, proporcijas un daudzumi būs jāmiksē līdz uzķersi labāko garšu, kāda Tev patīk, bet tad vismaz vari regulēt to, kāds galu galā sanāk. :)
25.10.2014 15:46 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
o, jaa, labs jautaajums :)
25.10.2014 15:53 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
O,nemaz neiedomājos par tādu opciju kā sarkanvīna uzsilīšana un sastāvdaļu pievienošana.
25.10.2014 18:43 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
varbut kaada var padalities ar karstvina receptem majas apstaaklos?
26.10.2014 12:34 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
es sildu pussaldo sarkanviinu, ielieku nedaudz medu, kaneeli/kaneelja standzinju.. ja pa rokai ir apelsins,ielieku veel to ar.. veikala karstviini par shebinoshi par saldu :)
26.10.2014 13:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!